Şimdi Ara

Yeni Android uygulamam UC Remote(uzaktan yönetim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yeni Android uygulamam UC Remote'u yayınladım. Uygulama ile bilgisayarınızın mouse ve klavyesini yönetebilirsiniz. Wifi ile bağlanıyorsunuz bilgisayara. Kullanmak için bilgisayarda Server programını çalıştırmak gerekiyor.

Bu uygulama ile indir.com'un mobil uygulamalar yarışmasına katılmıştım. Dün halk oylaması başladı, 30 Nisana kadar sürecek. Oylarınızı bekliyorum. Her kişinin 3 oy kullanma hakkı var. Sayfadaki facebook+twitter+google+ butonlarını kullanarak toplam 3 oy verebilirsiniz.

buradan oy kullanabilirsiniz, oylarınızı bekliyorum;
    oy için

Burada uzun uzun yazmak istemedim, uygulama kullanımı için Google Play'de ayrıntılı bilgi var.
    Google Play - UC Remote
    Serveri buradan indirebilirsiniz.
    Server için

programı deneyenlerden yorum bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byfather -- 21 Nisan 2014; 23:40:41 >

• Hayirli olsun,tebrikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam uygulama fotoğraflarını biraz daha açıklayıcı çekebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

Hocam uygulama fotoğraflarını biraz daha açıklayıcı çekebilirsiniz.

hocam fotoğraflar, proje, proje hakkında bilgi hepsi aceleye geldi diyebilirim. yarışmadan geç haberim oldu ve zor yetiştirdim. uygulamada bulunan tüm ekran görüntülerini paylaştım. zaten 2 sayfa var uygulamada. ip ve portun girildiği sayfa ve mouse\klavye kullanımı için olan sayfa. bunun dışında Server uygulamasının fotoğrafını ekledim. daha nasıl acıklayıcı hale getirebilrim? teşekkür ederim yorumlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byfather

quote:

hocam fotoğraflar, proje, proje hakkında bilgi hepsi aceleye geldi diyebilirim. yarışmadan geç haberim oldu ve zor yetiştirdim. uygulamada bulunan tüm ekran görüntülerini paylaştım. zaten 2 sayfa var uygulamada. ip ve portun girildiği sayfa ve mouse\klavye kullanımı için olan sayfa. bunun dışında Server uygulamasının fotoğrafını ekledim. daha nasıl acıklayıcı hale getirebilrim? teşekkür ederim yorumlarınız için.

Ben projeyi biraz yanlış anlamışım fark ettim sonradan.Gönderimi düzeltmek için fırsatım olmadı. Mesela ekrana dokunduğumuzda bir çeşit su damlası efekti koyabilirsin ve tıklama tuşlarının boyutunu(y ekseninde) arttırabilirsin ya da örneğin bir link üzerine geldiğimizde vb olayda çeşitli renklendirmeler yapabilirsin. Fotoğraflara gelirsek başka birşey yok haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-42B93504E

quote:

Orijinalden alıntı: byfather

quote:

Ben projeyi biraz yanlış anlamışım fark ettim sonradan.Gönderimi düzeltmek için fırsatım olmadı. Mesela ekrana dokunduğumuzda bir çeşit su damlası efekti koyabilirsin ve tıklama tuşlarının boyutunu(y ekseninde) arttırabilirsin ya da örneğin bir link üzerine geldiğimizde vb olayda çeşitli renklendirmeler yapabilirsin. Fotoğraflara gelirsek başka birşey yok haklısın.

Alıntıları Göster
    quote:

önerilerin için teşekkür ederim. y eksenin de buton boyutlarını arttırmayı düşündüm, bunu daha sonra yaparım. mesala baloncuk olayı veya çeşitli animasyonlar\görseller için şimdilik önceliğim yok. teknik kısımdaki sorunlara çözüm bulmam gerekecek. ama bir projede görsellik gerçekten çok önemli, çünkü kullanıcı bunu arıyor. eğer kısıtlı bir zamanım olmasaydı, serbest olsaydım, bu haliyle yayınlamak istemezdim. önerilerin için tekrar teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byfather -- 21 Nisan 2014; 0:27:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.