Şimdi Ara

Yeni ankastre set tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ankastre set alacağım hepsi aynı marka olabilir farklı farklı markalardan da oluşabilir, ocak konusunda henüz tam karar vermemekle birlikte indüksiyonlu düşünüyorum, bütçem hepsi için maksimum 7-8 bin. Ithal ürünlerin daha kaliteli malzeme olacağına dair yorumlar okudum, yeni üretim tercihim, sebebi de geçerliliği ve özellikleri teknolojiyi yakalasın isteğimden. Siemens bosh arçelik beko belki vestel. Tavsiyelerinizi bekliyorum 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba. Siemens düşünürseniz aşağıdaki set'i incelebilirsiniz.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

• Burada da diğer ocak seçenekleri ile olan listeleri görebilirsiniz.

-------

Nisan ayı fiyatları

Set 1
    70 cm Radyan Ocaklı

Yeni ankastre set tavsiyeleriYeni ankastre set tavsiyeleriYeni ankastre set tavsiyeleri

------------------------------------------------------------------------------------------

Set 2
    60 cm Siyah ankastre cam ocak

Yeni ankastre set tavsiyeleriYeni ankastre set tavsiyeleriYeni ankastre set tavsiyeleri

------------------------------------------------------------------------------------------

Set 3
    60 cm Siyah ankastre cam ocak - çift döküm ızgaralı

• Benimde ankastre set tavsiyesine ihtiyacım var hangi marka daha iyidir bu konuda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.