Şimdi Ara

Yeni Apple Store'lar geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kasık biti

quote:

Orijinalden alıntı: tekcaredrogba

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Diyarbakir ve apple store cok tuhaf geliyor

Senin bu saygısızlığında çok tuhaf hayatında kaç kere gittin oraya. 4 yıl yaşadım İstanbul'daki hayattan daha güzel geldi.

istanbulun neresinden daha güzel ?

esenyurt - beylikdüzü - avcılar - esenler - gaziosmanpaşa - sultanbeyli - sultangazi mi ?

üsküdar - kadıköy - beşiktaş - ataşehir - şişli mi ?

istanbulun tüm ilçelerine gercek istanbul demek hata

arkadaşım ne anlatıyorsun sen. bir yakınım diyarbakır hazro'da askerlik yaptı. hazro ilçesi dediğin "ilçe" marmara'daki herhangi bir köyden çok daha kötü durumdaymış. avcılar dediğin yerde pizza hut da var starbucks da. esenyurt dediğin yerin nüfusu anadoludaki bir çok ilin 20 katı nüfusa sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

quote:

quote:

Senin bu saygısızlığında çok tuhaf hayatında kaç kere gittin oraya. 4 yıl yaşadım İstanbul'daki hayattan daha güzel geldi.

esenyurt - beylikdüzü - avcılar - esenler - gaziosmanpaşa - sultanbeyli - sultangazi mi ?

arkadaşım ne anlatıyorsun sen. bir yakınım diyarbakır hazro'da askerlik yaptı. hazro ilçesi dediğin "ilçe" marmara'daki herhangi bir köyden çok daha kötü durumdaymış. avcılar dediğin yerde pizza hut da var starbucks da. esenyurt dediğin yerin nüfusu anadoludaki bir çok ilin 20 katı nüfusa sahip.

pizza hut ve starbucks'ı gelişmişlik sanan yurdum insanı

yazık..çok yazık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

- Dövlet bize bahmiiiy epple vermiir

Adminle sizin gibi insanlara cevap vermez ama boyle iiiiiibbbbretlik kardeslerimize, dogustan imalat hatalilara, seviyesizlere kufredenlere, sovenlere cezayi aninda yapistirir. Sana icimden biricik sevgimi iletiyorum, Allah seni bildigi gibi yapsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 36 yaşındayım , askerliğimi doğuda yaptım , yıllardır da işim gereği tüm ülkeyi tavaf ediyorum tabiri caiz ise, müsade ederseniz yorum yapma hakkım vardır sanırım birazda olsa.

Konuya ilk mesajı yazan arkadaşa biraz fazla yüklenmişsiniz , art niyeti olduğunu düşünmüyorum.

Kendi görüşüm , Diyarbakır ekonomik olarak bir apple store a hazır ancak adli olaylar konusunda da sabıkası bir hayli fazla, avm içine yapılarak bir miktar güvenlik arttırılabilir doğrudur ama ben apple ın Diyarbakır'a bir mağaza açacağını hiç sanmıyorum, bekleyip göreceğiz.

Diğer taraftan yine şahsi kanaatime göre öncelikli açılması gereken ilk 3 mağaza nedir derseniz, Ankara, İzmir, Antalya olacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

quote:

quote:

pizza hut ve starbucks'ı gelişmişlik sanan yurdum insanı

yazık..çok yazık

neden bahsediyorsun arkadaşım? belli bir nüfus ve belli bir gelirin üstünde olmayan yere pizza hut ve starbucks açılmaz. senin neyi sorguladığın belli değil bir kere. istanbul'un neresinden daha güzel diye sormuşsun şimdi de gelişmişlikten dem vuruyorsun. eğer mesele gelişmişlikse türkiye'nin hiçbir yeri gelişmiş değil.
    ama yine de diyarbakır'la avcılar'ı hatta esenler'i ve hatta esenyurt'u bile karşılaştıramazsın kusura bakma arkadaşım. burda kimse kepenk kapatmaz ve esenyurt'tan otobana çıkmak için birkaç dakikaya ihtiyacın vardır. 20dk ötede bir marina ve 15 dk ötede de koca bir havalimanı vardır. yine 5 dk ötede her hafta bir fuar düzenlenen koca bir fuar merkezi vardır (adını bile hatırlamıyorum, istanbul'da o kadar çok fuar merkezi var ki). neyin karşılaştırmasını yaptığını anlayamıyorum. türkiye'yi bilmeyen bir çok yabancının istanbul'u bildiğini gördüm ben. konuyu gereksiz yerlere çekmeye çalışıyorsun. benim de memleketim istanbul değil ama gerçekçiyim. istanbulun bir ilçesi bile benim memleketimin tüm ilçelerinin toplamından daha kalabalık ve daha zengin. apple için de geçerli olan kıstas bu ikisi kalabalıklık ve zenginlik...

• Gaziantep'e açılmalıydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyarbakırın her yerini mi sorunlu sanıyorsunuz? Ayrıca zarar verilecek mağaza kalmadı apple store'a mı zarr verecekler yani. Saçma.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

36 yaşındayım , askerliğimi doğuda yaptım , yıllardır da işim gereği tüm ülkeyi tavaf ediyorum tabiri caiz ise, müsade ederseniz yorum yapma hakkım vardır sanırım birazda olsa.

Konuya ilk mesajı yazan arkadaşa biraz fazla yüklenmişsiniz , art niyeti olduğunu düşünmüyorum.

Kendi görüşüm , Diyarbakır ekonomik olarak bir apple store a hazır ancak adli olaylar konusunda da sabıkası bir hayli fazla, avm içine yapılarak bir miktar güvenlik arttırılabilir doğrudur ama ben apple ın Diyarbakır'a bir mağaza açacağını hiç sanmıyorum, bekleyip göreceğiz.

Diğer taraftan yine şahsi kanaatime göre öncelikli açılması gereken ilk 3 mağaza nedir derseniz, Ankara, İzmir, Antalya olacaktır.

fazla iyimsersin arkadaşım. amerika'da bile diyarbakır kadar küçük bir ekonomiye sahip bir yere açılmış bir apple store yok. almanya'da bile 14 tane apple store var ki istanbul hariç almanya'daki şehirlerden herhangi birinden büyük ekonomisi olan bir şehir yok türkiye'de. gerçek bu...

• Aşağılama içermeyen kelimeler kullanarak karşı tarafın sevilmediğini belirtmek nefret suçuna niye girsin ki?Herkes herkesi sevmek zorunda mı ?Mühim olan saygı.Asıl karşı tarafın kendini zorla sevdirmeye çalışması bence en büyük faşistlik.
    Türkiye koşullarda Diyarbakır'a apple store açılmasına açıkcası şaşırdım.Bunu belirtmekte ne sakınca var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

apple amed store

yazdığımı sildim,durup dururken tartışma yaşanmasının bir manası yok.Ama kullandığınız kelime bir şehir isminden öte siyasal anlam taşıyor,bunu belirtmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogosan -- 25 Kasım 2014; 20:04:37 >
  • Başkent Ankaraya kesin açmaları lazım. Kolay da olur heryer avm nasılsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

apple amed store

yazdığımı sildim,durup dururken tartışma yaşanmasının bir manası yok.Ama kullandığınız kelime bir şehir isminden öte siyasal anlam taşıyor,bunu belirtmek isterim.

siyasi anlam degil diyarbakirin kurtce ismi bu amed tabela olarak apple amed store olabilir diye dusunuyorum cok rahatsiz olduysan cevrende bir suru ingiliz fransiz alman isimli tabelalarda var onlardan rahatsizlik duyman lazim

• Aldigim bir duyumu burada paylasmak istedim lakin olay baska boyutlara cekildi iyice.
    Apple nereyi uygun gorurse oraya acar, kayikci kavgasina gerek yok.
    Moderatorden rica ediyorum konuyu simdilik kilitleyebilir mi ?
  • Diyarbekir ??

• Nereye açıldığının bir önemi yok.http://store.apple.com/tr var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visneli Misbon

Ankara ve İzmir'i tahmin ediyordum fakat Diyarbakır'da açılır mı bilmiyorum ve açarlarsa iyi bir şekilde korunması lazım malum terör yandaşları orada fazlasıyla var ve bir olayda store yağmalanabilir tahminimce.

Yanlışsınız hocam yanlış Gelin bi diyarbakırı görün derim nasıl storeler mağazalar var.

• baroncan1 kullanıcısına yanıt
    Olabilir ben tahminen konuştum. Merak ettiğim yerlerden birisidir görmeyi isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Visneli Misbon

Olabilir ben tahminen konuştum. Merak ettiğim yerlerden birisidir görmeyi isterim.

Bencede görün derim.Her ne kadar diyarbakırlı olmasamda harika bir şehirdir diyarbakır ve tarih kokar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

apple amed store

siyasi anlam degil diyarbakirin kurtce ismi bu amed tabela olarak apple amed store olabilir diye dusunuyorum cok rahatsiz olduysan cevrende bir suru ingiliz fransiz alman isimli tabelalarda var onlardan rahatsizlik duyman lazim

Ne münasebet,şehrin isminden niye rahatsızlık duyayım.Ben isme kürt halkı tarafından yüklenen anlamından rahatsızım.Dediğiniz gibi farzı misal İstanbul'un çeşitli yerlerinde yabancı isimli yerler,caddeler mevcut fakat üzerlerine ideolojik bir anlam yüklenmiyor.Demogoji yapmanın bir manası yok,amed denildiği zaman işin nerelere gittiği aşikar.

• foşik apple bize telefon vermiyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.