Şimdi Ara

Yeni Apple TV ve Airplay Mirroring Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Isime cok yarayacagini dusundugumden kendime ucuncu jenerasyon bir Apple TV almayi dusunuyorum. Fakat bugun baglanan Uydunet internet hizim yuzunden, kafamda bazi soru isaretleri olustu.

Modem olarak, iki antenli 802.11n bir modem verildi ve baglanti hizim 20Mbit. Fakat upload hizim 2Mbit olarak gozukuyor ki bekledigimden cok dusuk cikti. Airplay ve Mirrorring kullaniminda upload hizinin bu kadar sinirli olmasi bir sorun yaratir mi acaba, yoksa yeterli mi?

Benzer hizlara sahip arkadaslar, sorunsuz bir sekilde bu ozellikleri kullanabiliyorlar mi?

• apple tv ile mirroring yapmakla internet download ve upload hızının hiç bi ilgisi yok
  • Hiç internet bağlantınız olmasa bile kablosuz yansıtmayı sorunsuz yapabilirsiniz. 20Mbps lık bağlantının upload hızı normalde 2Mbps zaten.
    Bence asıl dikkat etmeniz gereken, 20Mbps bağlantının sınırsız paket mi, kotalı paket mi olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etherial

Merhaba,

Isime cok yarayacagini dusundugumden kendime ucuncu jenerasyon bir Apple TV almayi dusunuyorum. Fakat bugun baglanan Uydunet internet hizim yuzunden, kafamda bazi soru isaretleri olustu.

Modem olarak, iki antenli 802.11n bir modem verildi ve baglanti hizim 20Mbit. Fakat upload hizim 2Mbit olarak gozukuyor ki bekledigimden cok dusuk cikti. Airplay ve Mirrorring kullaniminda upload hizinin bu kadar sinirli olmasi bir sorun yaratir mi acaba, yoksa yeterli mi?

Benzer hizlara sahip arkadaslar, sorunsuz bir sekilde bu ozellikleri kullanabiliyorlar mi?

Ben de siparişini verdim, bakalım haftaya elimde olacak, o zaman izlenimlerimi paylaşırım.

Airplay özelliğinde önemli olan wireless hızınız. sinyal seviyesi çok düşük olmadığı sürece hiç problem yaşamadan mirroring yapabielceğinize emin olabilirsiniz. Wireless bağlantınızda hızınız wireless-g 'de 54mbit, Wireless-N 'de 300Mbit ' e kadar çıkıyor. her türlü problemsiz kullanırsınız tahminimce

ayrıca internet bağlantısınde 2Mbit, gerçekten iyi bir upload hızıdır, web sayfası falan yayımlamadığınız sürece normal kullanımda gayet yeterli

• Yeterli bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmussunuz. Arkadaslar cevabi zaten soylemis. Apple tv nin airplay ve mirroring icin internet hiziniz ile bir isi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.