< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni Apple ürününde kablo şoku: iPhone 15 kutusundan sadece telefon çıkabilir (3. sayfa)
-
-
Sadece kutu 99$ dolar olsun yinede alirlar.Az bile yapiyor apple yani cokda sey etmeyin.Hatta apple bi mail atmayi düşünüyorum.Apple sitesine ucretli uyelik getirmesini isteyecegim.Ne oyle herkes giremez alan almayan belli olsun.🤑
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda bir iddiam yok, inancımın da bir önemi yok. Ama yine de ne düşündüğümü soruyorsan 450 liraya 0.5m kablo satan, 430 liraya temizlik bezi satan bir firmanın çevreyi değil parayı önemsediğini düşünüyorum açıkçası. Zira Apple kablolarının kaliteli olduğunu ve bu parayı hak ettiğini söyleyecek bir kişi dahi yoktur bence.
Yorumuma dönecek olursak, genel bir ifade olarak bu politikayı koşullu olarak mantıklı bulduğumu söyledim. Yani kutudan çıkarılan aksesuarın fiyatını ürün fiyatından düştüyse mantıklıdır diyorum, o zaman gerçekten israfı önleyen çevreyi önemseyen bir tutum olarak karşılarım. Hatta tüketiciye seçme hakkı tanıyorlar, diğer üreticiler de bu yola gitmeli derim.
Uzun lafın kısası bu politika kağıt üzerinde güzel, uygulama önemli.
-
Pinti Elma Avrupa Birliği'nden USB C tokadını yiyince acısını kullanıcılardan çıkarmaya karar verdi.
-
Sony yaptı bile bunu. Xperia 5 Mark4 ün kutusundan sadece telefon çıkıyor kablo yok.
-
Aslında aynı fikirdeyiz ben de daha uygun fiyatlanma, çevre vs diyerek kutudan çıkan ürünlerin fiyata pek bir yansıması olduğunu düşünmüyorum. Ekstra kablo kulaklık şarj aletini satmak için bir strateji olduğunu düşünüyorum.
Eskiden aldığımız bir kutuda telefon kulaklık şarj kablosu ve aleti toplamda 1’e mal oluyorsa şimdi aynı kutunun içeriği 1.5’e mal oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok artık bence ülkeler böyle yaptığı zaman o ülkeye girişini yasaklatacaklar.
Neden olmasın ki.ama bence imkansız Apple bunu kendine yediremez . şart koyulacak ya orjinal1 aksesuarları tam olur yada satamaZsin dese sokmam ülkeye deseler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iPhone 16'da kutu vermeyecekler telefonu poşete sarıp verecekler.
-
-
Yavaş yavaş calmaya başladilar.Doğa koruma diye içinde ne var ne yok cikarticaklar ama stikirlar cikmaya dvm edicek sacmaliğin daniskasi kullanicilari yemeye başladilar
Dogru diyorsun söz konusu satiş politikasi amaclari kâr etmek doga cevre diyerek sömurgecilik devri başladi,bak brezilya adaptörsüz iphone satişini yasakladi ülke böyle olmali,kimse vatandaşimi kandiramaz paralarini america markasi olan firmaya yedirtmeden yasak koydu bizimkiler ise zam zma zam diye 100$ düşen her tanitimda 200$ ekliyolar sahipsiz milletsiz kimse kusura bakmasin,ayrica kutudan halen stiker cikmaya dvm ediyor kimsede tık yok saçmalik.
allahini seversen ilk yorumunda kablo cikartiyoruz fiyatinida 10$ düşüyoruz dersa kabul edermisin.??? Bu yorumu okumadim görmedim
Bunu engellemek çok kolay brezilya gibi ceza verirsin 10 milyon şarj aleti parasını toptan cıkartırsın.
-
Yapma işte atma o zehirli oku.Sokma adamların aklına...
-
olmaz dediğin telefonda sadece koca bir karmaşıklık bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Parası olan arkadaşlar, bu iş parayı aştı gerçekten enayi yerine koyma seviyesine geldiler. Lütfen saçmalamayın.
Tepki koyulmazsa beterin beteri var demiş olayım...
Bu perakende satış fiyatı. İş kutuya koymaya veya kutudan çıkarmaya gelince fiyat böyle fark etmiyor. Perakendede satarken saplıyorlar. Zaten Apple da perakendede saplamak için kutudan çıkarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Ekim 2022; 23:30:9 >
LG yaptı ilk aşamadan batırdı... tutmadı...
-
Neyi tartışıyorsunuz ben onu anlamadımki?
Milleti kablosuz şarja yönlendirmek için yapılan bir şey bu. Elbette her yerde kablosuz şarj imkanı olmayacak, bir şekilde şarj aleti de, kablosu da alınacak ama abartacak bir şey yok.
Bir tane iş yerine, bir tane evine kablosuz şarj alınsın diye yapılmış bir şey.
Kendileri maliyetten düşecek, bize de kablosuz şarj elemanları aldıracaklar günün sonunda. Şaşırılacak ya da tartışılacak bir yanı yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X