Şimdi Ara

Yeni araba alacağım yardım lütfen Bütçe 40.000 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şurda mazda onerenlerede bi ayar oluyorum herkes mazda önerir ama gidip kendi almaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke ikinci el düşünseniz o paraya.

ama bana kalırsa Mazda 2. Satmaya kalktığınızda zarar ettirebilir ama içinden en iyisi bu
  • quote:

Şehir içi kısayol yapıyorum ve dizel olması gerekli değil

Evet bu durumda ben 3 araç önereceğim.1.0 polo parasını hak edecek bir araba değil. Zaten a3 dizel gibi bir araç sizi uzun yola götürür.
    Tavsiye etmediklerim: 1.0 polo, clio, linea, punto
    Tavsiye ettiklerim:
    1-seat ibiza 1.4 style; bu araba reference alınmaz. Almışken style almak lazım. Ama ben olsam tercih etmem. Ötekilerin yanında iyi ama birazdan sayacağım alternatiflerden eksikleri var. Bunlar üst dilimden vergi ödemek, arabanın çok yakması ve kasanın eskimesi. Ayrıca manuel olması dezavantaj birazdan anlatacağım.

2- nissan Micra en baz modeli: en baz modeli bile dolu, hava yastıkları, cc ve kol dayama. En büyük eksisi tipsiz olması. Otomatik isterseniz 41 li fiyat çıkıyor. Ama otomatik vitesi sağlamdır.

3- lancia ypsilon 0.9 twinair mta + pack dolce vita( sıfır 2013):en büyük artısı tipinin hoş olması ve diğerlerinden farklı olarak kaliteli bir kasaya sahip olması. Sac kalınlığı beni tatmin ediyor ancak eksi olarak ikinci eli zayıf. Buna rağmen çok şık. 85 hp ve otomatik. Açıkça benim o aralıkta tercih edeceğim araç bu. Zaten ypsilon 1.3 mjet sahibiyim. Araç hem çok şık hemde o paraya otomatik ve dolu bir araç alacaksınız. Imkanınız varsa kesinlikle test edin memnun kalacaksınız. Kaportasına dikkat edin her yeri metal. Clio gibi araçların çamurlukları plastiktir. Ayrıca bu bahsettiğim araç ingilterede chrysler ypsilon olarak satılmakta. 0.9 twinair ödüllü bir motor ve 1.0 Poloya benzemez çünkü 85 hp. Otomatik olması ise en büyük avantajı. En büyük dezavantajı Türkiye'de tanınmıyor. Yedek parçası falan sıkıntılı değil. Fiat grubu var arkasında. Ancak lancialar özel araçlardır. Pack dolce vita ile birlikte 38400 fiyat çıkıyor. 1.0 bomboş Polodan kat kat iyidir. Çünkü otomatik ve dolu bir araç. Ayrıca bu seçenekler arasından gerek motor gücü gerekse yakıt olarak en iyi seçenek. Fiyat/ performans oranı ötekilere göre çok daha iyi. Bence vereceğiniz paraya değer. 2014 modeline 55 istiyorlar. Varsın 2013 olsun ama 38400 iyi bir fiyat.

Benim ilk sıram ypsilon, ikinci Micra, üç ibiza

Gelelim otomatik tercihine; otomatik vites tercih etmelisin bence çünkü gerektiğinde eşinde aracı kullanabilmeli. A3 sana şehirdışına gitmek için lazım olabilir. Allah korusun kaza olabilir. Servise bakıma muayeneye vs gidince eşininde kullanabilmesi için otomatik al. Zaten sende artık otomatiğe alışmışsındır.

Kendi aracımın resimleri ve değerlendirmem;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=83377453

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusau -- 18 Haziran 2014; 10:14:47 >

• ben olsam punto bakardım çünkü polo filan parasını haketmiyor

ayrıca ikinci el alma taraftarıyım kesinlikle çünkü 40.000 liraya sıfır punto alınır ama boş paket olur biraz
  • İbiza kampanyası iyi, değerlendirilebilir. Daha geniş olsun denirse nissan note 1.2 için pazarlık yapılabilir (güvenlik donanımı baz modelde standart, o sebeple ilgimi çekiyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Şurda mazda onerenlerede bi ayar oluyorum herkes mazda önerir ama gidip kendi almaz

Bütün genellemeler yanlıştır, o yüzden ayar mayar olma derim...
  • Arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim. Özellikle Dusau nun detaylı acıklaması zahmet olmus.
    Önerdiğiniz tüm araclara bakacagım haftasonu.
    Tekrar çok teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • guclualp G kullanıcısına yanıt
    Mutlaka arabaların almayı düşündüğünüz versiyonlarına binmeye çalışın. Test sürüşü içinde aynı motora sahip araçsa kıyaslama yapın. Ypsilon içinde tavsiyem mutlaka pack dolce vitalı olana bakın. Parasını sonuna kadar hak eden bir paket.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.