Şimdi Ara

Yeni Araba Aldım. (VW POLO) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bmw alsaymışsınız iyiymiş.
  • Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın.
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Fiesta'ya bakılabilirdi. Ama benim Polo'da karar kılmamda ki en önemli olaylar 1) 1.6 TDI 90 HP'lik motoru, birde ikinci elde tutulan bir araba olması.
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Jetta DSG'liydi. Gerçekten güzel ve konforlu bir şanzımandı ama manual'i özlemişim gerçekten.
    Aslında 2 seneden daha fazla süredir manual vites kullanıyordum. Babam vefat ettiğinden beri yani 4 aydan beri sürekli olarak otomatik vites kullanıyordum.
  • Aynı fiyata hatta daha düşüğüne titanium paket fiesta varken hatta ve hatta x paket ücretsizken bu kadar boş polo almazdım, fiestanın da ikinci eli çok sağlamdır. Hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  • Allah rahmet eylesin. polo en yakışıklı wv motor güzel fiyata yorumyok.
  • Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi hocam dünya fani. Yapacak bir şey olmuyor. Bir gün bizlerde göçeceğiz bu dünyadan...
  • ensnksr kullanıcısına yanıt
    Abi teşekkür ederim. Kesinlikle yakıtından çok memnunum. İyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. En azından her sabah arabamı mutlulukla çalıştırıyorum. :)
  • Öncelikle başınız sağolsun.

Yeni aracınız da hayırlı uğurlu olsun umarım kazasız belasız mutlu günlerde kullanırsınız.

Bu fiyat aralığında B segmenti düşünülüyorsa 2 seçenek var Polo ve Fiesta kararı kullanacak olan kişi zevkine göre vermeli kimseyi ilgilendirmez bence.

Yerinizde olsam Fiesta'yı tercih ederdim bu benim şahsi görüşüm.

Fakat Polo tercih ettiğiniz için sizi yargılama hakkı kimseye düşmez.

Biraz doluyum bu konuda kusura bakmayın artık,İyi akşamlar.
  • arabanız hayırlı olsun...artık sizde soylular sınıfına terfi ettiniz
  • Öncelikle başınız sağolsun. Ölüm hayatın bir gerçeği. Belki defalarca karşılaştığımız ama sadece bir kere kavuştuğumuz bir gerçek. Yine de her ölüm yapacak daha çok işler olduğu için erkendir. Bu sebeple ailenize ve size sabırlar dilerim.

90lık Poloyu almakla çok iyi etmişsiniz. Corsaya göre verdiğiniz 5-6bin TL fark performans olarak size geri dönecektir. Bu civarda araçlar arasında belirgin bir fark yok. Benim dikkatimi sadece Fiat'ın artık getirmediği bir ara getirip sattığı 95lik duologic Puntolar çekmişti. Artık sıfırı olmadığı için dizel B sınıfında araçlar arasında bariz üstünlükler yok. 90lık Polo ile hem performans almak hem de yakıt ekonomisi yapmak mümkün. Hususi binenler donanıma çok önem verdikleri için gün içinde şehir içinde çok kilometre yapmanın ne demek olduğunu bilemezler öyle olunca yakıt ekonomisi daha geri plandadır. Sadece düz vites şehir içinde biraz yoracaktır ama dert değil bence. DSGydi carttu curttu problem olmayacak.

Jettadan Poloya geçerek sınıf düşürmüşsünüz ama 7 bin TL cebinizde kalmış. Yılda da nerden baksanız 10bin kilometre başına en az 2000 TLniz cebinizde kalacak. Araç küçük olduğu için manevrası kolay parkı kolay.

• Hayırlı olsun hocam
  • Hayırlı Uğurlu Olsun Hocam , Allah Kazadan Beladan Korusun.
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Oncelikle basin sag olsun dostum. Konuya gelecek olursak kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun ben de 1.4 dsg sahibiyim ayni renk Cok memnunum 10 gun once de kis lastiklerini aldik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Explorer79 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sizinde arabanız hayırlı olsun.
  • MesutO kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Babam 52 yaşındaydı ve ilk kalp krizinde vefat etti. Bizim için çok erken ve çok şok edici bir vefat oldu.

Ben neredeyse 1.2 TDI 70 HP'lik alacaktım daha önce. Sonradan 1.6 TDI'ya karar kıldım. İyiki de fikir değiştirmişim diyorum.
    Corsa'ya içim sinmemişti zaten alsaydım sırf iyi bir fiyat teklifi verdikleri için alacaktım. Arabamdan çok memnunum gerçekten.
    Hem performansından hemde yakıt tüketiminden. Şimdi ofise geldim. Ataşehir'den Levent'te trafik olmadığı için 4.4 lt yaktı.
    Jetta'da 11-13 litre arasında yakıyordum. Yol bilgisayarında Jetta'dan sonra bu rakamları görmek beni çok mutlu ediyor.
    Dediğiniz gibi sınıf düşürdüm ama cebime para kaldı. Yakıttan tasarruf ediyorum. Arabanın küçüklüğü çok işime yarıyor Levent'te ve civarında
    çok dar sokaklar var park yeri bulmak Jetta'ya çok zor oluyordu.

• Babanız için üzüldüm, mekanı cennet olsun...

Aracı almışsınız artık, bundan sonra bizede hayırlı olsun demek düşer. Polo güzel araçtır, kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.