Şimdi Ara

yeni arac alacagim. sigorta ve kasko

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1) Daha once esimin aracini 2 yil once perte cikarmistim. Simdi kendime arac alacagim. Sigorta ve kasko ne kadar cikar. Ehliyetim 5 yillik. Ilk aracim olacak.

Arac kasko bedeli 38.150
    2013 model

2) internetten veya sigortacilardan sorgulama yaptirdikca fiyat artiyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1) Tavan fiyat uygulaması var zaten 31/12/2017'ye kadar, maksimum en kötü ihtimalle yani 850-900 TL arasında çıkar.
    Kasko için ise bir şey demek zor, şirketlerin pazarlama prosedürleri farklı ve tavan fiyat uygulaması yok.

2) Hayır artmaz, ama sağlam bir acente bulmanızı tavsiye ederim. Ortalık sahtekar kaynıyor.

Araç alırken karşı taraftan şasi veya motor numarasını alıp bana özelden atarsanız, aracın geçmişine bakabilirim tramerden bilginiz olsun. Böyle bir çalışma yapmadan araç almayın derim.
    Geçenlerde forumdan başka bir arkadaşa rent a car çıkması araç satılmaya çalışılırken yakaladık. Allah'tan çarpılmadı arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 22 Ağustos 2017; 12:1:5 >
  • Merhabalar
    öncelikle hayırlı olsun yeni alacağınız araç
    öncelikle benimde size tavsiyem call center üzerinden poliçelerinizi yaptırmayın kendinize iyi bir acente edinin ki hasar anında (allah göstermesin ) yanınızda bulunsun dilerseniz ben ve forumda olan arkadaşlar bu konuda size destek vermek isteriz.özelden aracınıza ait geçici belgeyi yollarsanız fiyat çalışmaları yapılabilir.
    saygılarımla
  • Ozelden tel yazar msnz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar,

trafik sigortası olarak zaten tavan fiyat uygulaması var. Ort tüm acentelerde fiyatlar aynı çıkıyor.
    Kasko olarak sigorta şirketleri farklı fiyatlar çıkarıyor.İkame araç - IMM değerlerine lütfen dikkat edin. Ve lütfen poliçenizi internet üzerinden yaptırmayın. Hasar anında kimseyi bulamıyorsunuz.

Size kasko ve trafik konusunda yardımcı olabilirim.
    0506 739 48 07 7/24 ulaşabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.