Şimdi Ara

yeni araç---> tüp ruhsat muayene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın kısmet olursa yeni araç alacağım arabada tüp yok şimdi kafamda ki sorunu aktarayım

arabayı aldık noter satış işlemi falan bitti arabaya bindik artık bizim tüp taktırmayı düşünüyorum elimde ruhsat yok tüpü taktırsam muayeneye gireceğim muayene ruhsat isteyecek ben önce gidip ruhsatı çıkarsam masraflarımı yapsam sonra tüpü taktırsam birde ruhsata işletme masrafları yapacağım

tüpü taktırsam sızdırmazlıgı projeyi vs alıp muayeneye gitsem ruhsat yok nasıl muayeneden geçerim ?

önce emniyete gidip ruhsatımı alsam sonra tüp taktırsam boşuna 2 kere masraf olacak

acaba muayene yeni alınan araba oldugu ıcın noter satıs kagıdı ıle muayene eder mı arabayı ?

ikinci kafamda ki sorun şimdi aracı hasar 06 xx xxx yazarak 5664 den sorgulattım 400 liranın altında ki hasarlarda hasar bedeli çıkmıyormuş 2 tane hasarı görünüyor birisi 2001 birisi 2003 de araba 2000 model bundan başka bi yerden bişey sorgulatmalımıyım ? vergisi haciz durumları varsa noterde çıkıyor zaten dogrumudur ? herhangi bir sorgulatacağım bişey varmıdır ?

ilk arabam olacak yaşım 26 7 yıllık ehliyetim var bu durumlara göre 3 aşşağı 5 yukarı ne kadar sigorta bedeli çıkar ? clio 2000 rxt hb araç.

cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymphea7 -- 24 Şubat 2013; 20:03:01 >

• Hayırlı olsun hocam 26yaşındayım ilk aracimdi 360 ödedim sigorta.tüp olayinda ise.ilk ruhsati alırken emniyete para vermedim 20liam takipçileri verdim sonrasında para istemedi tüpü işltikten sonra 80 lira çıktı emniyette.11 lirada orda verdim takipciye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buarada mesajla sorgulatmada120 lira fatura ödedim çok araba sorgulattim200 lira yazmak.da.gördüm.noterden.borcu cikarda hgs.cikmiyor ama.başıma geldi.adamın 2 lira geçişi faiziyle24 lira olmuş bend ödemeyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ ARACA PLAKA TAŞIMA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.