Şimdi Ara

Yeni aracım 2015 Passat Highline ( Bol fotoğraflı ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
8.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu Kasası gerçekten fark yaratıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun. D segmentinin en iyi araçlarından birini aldınız. Hatta premiumlar hariç en iyisi. Dogus highline araçları son zamanlarda Marsilya jantli getiriyor. Highline araçlarda üretim problemi var gibi. Belki highline da gelen Dartford jantlarin üretimi yetişmiyor olabilir. Şuan ilginç bir şekilde highline siparişleri de kapalı. Kuzenime TDİ high dsg arıyoruz bulamadım arabayi :D ocak diyorlar şaka gibi :D tekrar hayırlı ugurlu olsun insallah. Süper araç süper..

• UqUR48 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Benim de almayı düşündüğüm araç 1.4 tsi manuel highline. Maşallah diyorum.
    Müsadenizle bir kaç tane sorum var. Jantlar için ekstra para verdiniz mi acaba? Yoksa highline donanimda bu jantlar standart mı? Birde aracın yokuş performansı nasıl acaba? Torku araca yetebiliyor mu? 1.6 tdi 120 lik üniteyle kıyasla performansını merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Benim de almayı düşündüğüm araç 1.4 tsi manuel highline. Maşallah diyorum.
    Müsadenizle bir kaç tane sorum var. Jantlar için ekstra para verdiniz mi acaba? Yoksa highline donanimda bu jantlar standart mı? Birde aracın yokuş performansı nasıl acaba? Torku araca yetebiliyor mu? 1.6 tdi 120 lik üniteyle kıyasla performansını merak ediyorum.

Orjinal Üstünde gelen jantın fiyatından düştüler -800 tl. Aldıgım Araçtaki jant fiyatıda 1400 tl.tsi 125 hp çok iyi torku falan hisstiriyor yokusta falan sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UqUR48 -- 13 Nisan 2015; 22:01:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı uğurlu olsun, Ağız tadıyla binmeniz dileğiyle.

İlerleyen zamanlarda güzel inceleme bekleriz.

Hayırlı uğurlu olsun.

Kazasız,belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

maşaallah, harika bir seçim yapmışsınız allah kaza bela vermesin bize'de nasip olsun inşaallah ;)

• Trafik yok diye manuel aldım demişsiniz ama bilmeden dsg riskinden kurtulmussunuz...

Hayırlı olsun aracınız. Kazasız ve kurallı sürüşler dilerim.

bi heves için sunroofsuz almaya değer mi ?
  • bahaman B kullanıcısına yanıt
    Hocam yapma etme senin aracından 35.000 Tl daha fazla edecek ne extra'sı var passat'ın aracınız bence güzel değiştirecekseniz D premium bir araca geçiş yapın sonra hayal kırıklığı yaşabilirsiniz.Ama tabi karar yine sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everford

bi heves için sunroofsuz almaya değer mi ?

Bundan önceki aracımda vardı panaromik sunroof hevesimi ondan aldım diyelim :))

• Sizin video da taner göde nin de videosu cıktı. O da almıs b8 i. Hayırlı olsun.

• aracınız hayırlı olsun. birde resimleri düzeltebilir misiniz
  • Jantları çok hoş hayırlı olsun.

• Bizahmet simage yapar mısınız.
    Bence aracınız ikinci elde aldığınızdan biraz daha yukarı gidebilecek düzeydeyken satın. İlla ki passat olacak derseniz sunrooflu ve tam anlamıyla ağzına kadar dolusunu almanızı tavsiye ederim almışken tam olmalı bence.
    Bir başka seçenek olarakta mondeo öneririm bende b8 ile mk5 mondeo arasında kaldım tercihim mk5 mondeodan yana olacak büyük ihtimal.
    Yakut kırmızısı titanium + dinamik led + tekno pak. + panoramik cam tavan ile 5 kapı hb (bagaj kapağı lagunalar gibi) versiyonu birde 1.5 160ps powershift listede 117bin ancak yanlış hatırlamıyorsam 106-107bin gibi bir fiyat almıştım. Ancak ısıtmalı deri elektrikli koltuk olmazsa olmazım olduğu için okeyde veremiyorum. Benimde hevesim var ama şuanki aracımdan aldım hevesi demiyorum
  • hayırlı olsun araç çok güzel
  • Aracınız hayırlı olsun ama şu fotoğrafları simage olarak düzenlerseniz daha güzel olacak
  • Aslında haklısınız aynı şeyi ben de çok düşündüm. Minimum 1 yıl sonraki planımda Passat var. Kafam karışık biraz. O paralara daha iyi ne alınır düşünmüyor değilim. .

• ne iş yapiyorsunuz hocam ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.