Şimdi Ara

Yeni aracım 2015 Passat Highline ( Bol fotoğraflı ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
8.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin
  • Hayırlı olsun.

Fethiyeyi özlemişim,miss miss
  • ortadaki saat çok şık olmuş, küçük bir ayrıntı gibi ama bence önemli. klasik bir saati bukadar modern göstermişler, estetik olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: UqUR48

Bulunduğum yerdeki (muğla) VW bayiden 1.4 tsi highline manuel araç için kapora vermiştim donanım olarak sunroof eklettim ve beklemeye başladım aradan 50 gün geçti daha sipariş numaram bile oluşmamıştı. Siparişim oluşsa bile araç 3 ayda tr ye geliyor. sadece highline araçların eylüle kadar sipariş geçilmeyeceği parça sıkıntısı olduğunu söylediler. Üretim durmuş.bende kaporamı geri aldım doğuş oto aradım istediğim arac türkiyenin hangi bayisinde hazır olduğunu sordum sadece 1 tane istanbulda avek otomotivde istediğim arac varmıs 1.4 tsi highline manuel ama sadece sunroof yokmuş.bir miktar para gönderdikten sonra aracı 3 gün sonra teslim aldım.aracı istanbuldan muğla / fethiye'ye getirdim 280 lira depo doldu 750 km yol yapıldı 100 km daha gidilecek menzil var yakıtı çok iyi suanda.fotolar fethiye ölüdeniz

Hayırlı olsun.

bu arada simage eki kullansaydınız keşke, sayfa tam ekran çok fena gözüküyor.

Yeni aracım 2015 Passat Highline ( Bol fotoğraflı )

• araba güzel de resimleri önizlemeli koysaydınız keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Araciniz hayirli olsun.

D segmentinin en siradan araci icin o kadar beklemek, ugrasmak, ustelik de kazik fiyattan almak cok sacma geliyor bana. Degisik bir milletimiz var maalesef.

Passat lobisi devrede, eksi yağmuru gelmiş

Doğuşun medya şakşakçıları iş başında :)

Akpnin de var böyle şakşakçı grubu. Görevleri haber sitelerinde yorum yapmak, akpyi övmek. Seçim zamanı çok insan çalışıyor böyle :) Ona benzetiyorum.

Bu halkı kandıranlar, dolandıranlar genelde kaybetmiyor.

Söylediklerimde yalan bir şey de yok.

En sıradan demek haksızlık olmaz. Linea gibi her yerde var.

İnsanlar aylarca sıra bekliyor mu? Evet bekliyor örnekte görüldüğü.

Fiyatları uygun mu? Değil tabii. Donanım eklendikçe, dizel ve otomatik eklendikçe uçuyor resmen. Bir de üstüne kazık opsiyon, extra garanti masrafları vs de var.

Gerçekler işlerine gelmiyor bazılarının.

Doğuş' un şakşakçıya ihtiyacı yok. Satış adetleri ortada zaten. Şakşakçıya ihtiyaç duyan markalar belli. Zaten sizde Doğuş' a muhalefet olarak bir nevi onlara destek olmuş oluyorsunuz ;) Akp ne alaka onu anlamadım. Akp' li değilim ama otomobil forumunda işi siyasete dökmeniz hoş bir davranış değil. Siyasi görüşünüz farklı olabilir ama karşı tarafı destekleyen insanlara şakşakçı demeniz ayrı bir nahoşluk zaten. Bu forumda gördüğüm ( Konu Passat konusu dikkat ) en alakasız ve uslupsuz yorumlardan birisini yapmışsınız. Tebrik ederim.

• Hayırlı olsun, güle güle binin inşallah..

Not: Keşke resimleri büyük(!) koysaydınız, bu haliyle bişey anlaşılmıyor.
  • Hayırlı olsun hocam. Maşallah diyelim nazar değmesin. 1.4 tsi manuel güzel kombinasyon

• quote:

quote:

quote:

Araciniz hayirli olsun.

D segmentinin en siradan araci icin o kadar beklemek, ugrasmak, ustelik de kazik fiyattan almak cok sacma geliyor bana. Degisik bir milletimiz var maalesef.

Akpnin de var böyle şakşakçı grubu. Görevleri haber sitelerinde yorum yapmak, akpyi övmek. Seçim zamanı çok insan çalışıyor böyle :) Ona benzetiyorum.

Fiyatları uygun mu? Değil tabii. Donanım eklendikçe, dizel ve otomatik eklendikçe uçuyor resmen. Bir de üstüne kazık opsiyon, extra garanti masrafları vs de var.

Sivamaya devam o zaman bmw 3 ve 5 seriside sinifindaki en siradan otomobil kimseye 3 serisi onermeyin , bi insanin olumlu gorusleri olur olumsuz gorusleri bu marka sizin gibilerin elestirdigi Kadar kotu bi marka degil adam 95 bine full d segment araba aalmis buna bile laf edecek kadar futursuzsun , her seferinde olumsuz konusulmaz kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukua

Vw nin köpeği olmaya devam mı millet

Bu ne biçim bir mesajdır. Seviyeyi düşürmeyin, vw sevmiyor olabilirsiniz ama insanlara hakaret etme hakkı vermiyor bu size. VW sahibi değilim fakat golf ve passat kendisi sınıfında lider arabalar kabul edin yada etmeyin.

Türkiye'de yüksek fiyattan satılıyor orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

araba güzel de resimleri önizlemeli koysaydınız keşke.

Simage nasıl yapıyoruz anlatırsanız deneyeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

quote:

quote:

Araciniz hayirli olsun.

Doğuş' un şakşakçıya ihtiyacı yok. Satış adetleri ortada zaten. Şakşakçıya ihtiyaç duyan markalar belli. Zaten sizde Doğuş' a muhalefet olarak bir nevi onlara destek olmuş oluyorsunuz ;) Akp ne alaka onu anlamadım. Akp' li değilim ama otomobil forumunda işi siyasete dökmeniz hoş bir davranış değil. Siyasi görüşünüz farklı olabilir ama karşı tarafı destekleyen insanlara şakşakçı demeniz ayrı bir nahoşluk zaten. Bu forumda gördüğüm ( Konu Passat konusu dikkat ) en alakasız ve uslupsuz yorumlardan birisini yapmışsınız. Tebrik ederim.

heryerde oldugu icin segmentindeki en siradan aracmis o zaman 3 Serisine falanda siradanmi diyecegiz sacmaliga bak elestirmek icin atmadigi takla Kalmadi adam 95 e sifir full d segment araba almis su piyasa sartlarinda cok iyi bence , ustelik manuel alip dsg riskinide almamis ..

• Hayırlı olsun, renk hariç güzel görünüyor :)
  • Çok güzel araç güle hgule kullan abi de neden beyaz şirket aracı gibi ayni

• Bir tur biniyim mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koca arabaya 1.4 olmuyor be benim jettaya 1.6 yetmiyor birde dsg yokmuydu manuel artık çağ dışı.Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

ortadaki saat çok şık olmuş, küçük bir ayrıntı gibi ama bence önemli. klasik bir saati bukadar modern göstermişler, estetik olmuş...

Aksine ben hiç beğenmedim. Zevkler ve renkler tartışılmaz elbette ama Toyota'daki dijital saati sevmiyordum, Vw'deki analog saat daha beter bir izlenim bıraktı.

• merhaba

hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile...
  • Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.

Arka plaka çerçevesindeki ışık güzelmiş

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.