Şimdi Ara

Yeni aracım 2015 Passat Highline ( Bol fotoğraflı ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
8.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 95 bin verip sunroof ekletmemek ilginç olmuş. 3 ay beklenebilirdi sunroof için.
  • 95 bin versem vites sallamak bana koyar be
  • hayırlı olsun reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

95 bin verip sunroof ekletmemek ilginç olmuş. 3 ay beklenebilirdi sunroof için.

3 ay bekledim zaten bayi aracı sipariş gecemeyince hazır bayide buldum alındı benim normal siparişimde sunroof vardı.eylüle kadar highline donanım passat siparişi kapatmıslar, eylülde sipariş geçtiler diyelim 3 ayda araç üretim aşaması var yani araç 2016 da gelicek nerdeyse.aracım ağzına kadar dolu sunroof hariç.2 sene biner 10.000 tl zararına d
    Satıp tekrar sıfır alırım sunrooflu sıkıntı yok.mondeo aracta konsol tasarımıberbat bu arada
    Kıyaslayalım araç kokpitini varsa paylasın bu segmentte araç içi resimlerini :)
     Yeni aracım 2015 Passat Highline ( Bol fotoğraflı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UqUR48 -- 14 Nisan 2015; 23:40:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı uğurlu olsun, bu donanımlı bir Passat da kırmızı renk süper gider ama burası Türkiye malum farın fiyat farkı ne ? B8 i B8 yapan gosteren o muazzam olan far takımı bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frene basılıyken arka lambalarıda keşke koysaydın ben ilk defa geçenlerde akşam vakti birde gördüm çok hoşuma gitti sanırım yatay ledler frene basıldığında dikey oluyordu muhteşem
  • quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

Frene basılıyken arka lambalarıda keşke koysaydın ben ilk defa geçenlerde akşam vakti birde gördüm çok hoşuma gitti sanırım yatay ledler frene basıldığında dikey oluyordu muhteşem

Evet Frene basınca led stoplar yatay duruma geçiyor. Bi ara paylasırım foto çekince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UqUR48 -- 14 Nisan 2015; 23:38:48 >
  • En sevdiğim özelliği aracın koltuğu masaj yapıyor sınırsız masaj keyfi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: UqUR48

quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

95 bin verip sunroof ekletmemek ilginç olmuş. 3 ay beklenebilirdi sunroof için.

3 ay bekledim zaten bayi aracı sipariş gecemeyince hazır bayide buldum alındı benim normal siparişimde sunroof vardı.eylüle kadar highline donanım passat siparişi kapatmıslar, eylülde sipariş geçtiler diyelim 3 ayda araç üretim aşaması var yani araç 2016 da gelicek nerdeyse.aracım ağzına kadar dolu sunroof hariç.2 sene biner 10.000 tl zararına d
    Satıp tekrar sıfır alırım sunrooflu sıkıntı yok.mondeo aracta konsol tasarımıberbat bu arada
    Kıyaslayalım araç kokpitini varsa paylasın bu segmentte araç içi resimlerini :)

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

• aracınız hayırlı olsun hocam videonuzuda izledim alınmış alımıştır. Kazasız belasız günlerde sürün inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conq_34

aracınız hayırlı olsun hocam videonuzuda izledim alınmış alımıştır. Kazasız belasız günlerde sürün inşallah.

Teşekkürler saol

• Allah kaza bela vermesin gule gule kullanin daha iyileride bizim olsun saka bir yana hocam gercekten jantlarla falan cok şık durmus normalde passat cok sevmem ama (hb arac sevdigim icin) bu gercekten cok hos durmus tekrardan allah kaza bela vermeden keyfini cikartarak mutlu gunlerinizle her daim olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitesin yanına tek bi tuş koymuşlar eski highline passatlarda orası full tuş olurdu

• İçi çok hoş hayırlı olsun

• Arabanı hayırlı olsun ..vw in araçlarını hiç beğenmezdim ta ki bu kasa çıkana kadar .aşırı şekilde hoşuma gitti ..hayırlı olsun ..Kabin içine aldığı ses düşüktür diye tahmin ediyorum sizce nasıl ses alıyormu 110-120 ile giderken .

• 100 den sonra içeri ses alıyor diyorlar.kullanalar.dsg sorununu halletilermi acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Arabanı hayırlı olsun ..vw in araçlarını hiç beğenmezdim ta ki bu kasa çıkana kadar .aşırı şekilde hoşuma gitti ..hayırlı olsun ..Kabin içine aldığı ses düşüktür diye tahmin ediyorum sizce nasıl ses alıyormu 110-120 ile giderken .

Rüzgar sesi olarak yan aynalardan çok az ses geliyor hız 130 dan sonra.oda dısarsa hava rüzgarlıysa cıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UqUR48 -- 15 Nisan 2015; 12:51:27 >
  • Hayırlı olsun güzel araç.
  • Yemin ediyorum sürünüyoruz tr'de . Abd de dodge challenger 26 bin $ . Türkiyede passat 35 bin $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 15 Nisan 2015; 13:49:44 >
  • Hayirli ugurlu olsun. Kazasiz belasiz surusler Allah olmayanlara da nasip eder insallah. Fethiye olu deniz de harika bi yerdir saklikent vesaire.
    :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.