Şimdi Ara

Yeni aracım 2015 Passat Highline ( Bol fotoğraflı ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
8.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Sizin içinize sindikten sonra kim ne derse boş.

Bu arada bence de ülkedeki en güzel yerlerden birinde yaşıyorsunuz. Her yaz gelirim Muğla'ya, özellikle Marmaris'i çok seviyorum. İleride imkanım olsa gözümü kırpmadan yerleşeceğim ilk hedeflerden birisi İstanbul yaşanacak yer değil artık...
  • hayırlı olsun nazar değmesin çok güzel görünüyor.
  • Hayırlı olsun ustam, güzel günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: UqUR48

quote:

Orijinalden alıntı: eshotçu

Hayırlı olsun güle güle eskitin. Kaça aldınız acaba?

Extra donanım olarak üstünde 18 marseilla jant olarak geldi toplamda 95.000 tl

Hayirli olsun hocam. İki seyi merak ettim,arac showroomda sergilenen araclardanmiydi,bu kadar cabuk buldugunuz icin soruyorum. Cunku bu kadar sira olan bir araci bu kadar kolay almaniz ilginc geldi.
    Bir diger sorumda vites bolgesindeki cogunlukla donanimla artan butonlar highlineda neden sadece 1 tane? B7 comfortlinelarda daha fazlaydi diye hatirliyorum. Yoksa start stop,sensor gibi tuslari baska sekildemi yerlestirildi?
    Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben doluya dolu demem sunroof olmayınca :) Hayırlı olsun kazasız belasız binin
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Orijinalden alıntı: UqUR48

quote:

Orijinalden alıntı: eshotçu

Hayırlı olsun güle güle eskitin. Kaça aldınız acaba?

Extra donanım olarak üstünde 18 marseilla jant olarak geldi toplamda 95.000 tl

Hayirli olsun hocam. İki seyi merak ettim,arac showroomda sergilenen araclardanmiydi,bu kadar cabuk buldugunuz icin soruyorum. Cunku bu kadar sira olan bir araci bu kadar kolay almaniz ilginc geldi.
    Bir diger sorumda vites bolgesindeki cogunlukla donanimla artan butonlar highlineda neden sadece 1 tane? B7 comfortlinelarda daha fazlaydi diye hatirliyorum. Yoksa start stop,sensor gibi tuslari baska sekildemi yerlestirildi?
    Tesekkurler.

Araç vw avek otodaydı aradım aracı ayırttım 20 martta bayiye gelmiş bende anlamadım bu kadar sürede alan olmamıs 15 gün beklemiş sonrada ben aldım zaten.start stop oto hold tusu farklı yerlerde boş olan yerlerdeki özellikler b8 de otomatik devreye girdiğinden ondan boş duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• highline passatın duruşu bambaşka gerçekten kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah

• Çok iyi fiyat, ikinci el 2014 passatlar 95-100 lira arası galerilerde bugün.. Siz aynı paraya sıfırını ve yeni kasasını +full donanımını almışsınız :)
  • Hayirli ugurlu olsun.

• Hayirli ugurlu olsun, Fethiye'ye bir sefer gelmistim Olu Deniz'e gitmistik gercekten cok guzel yerler.

Kismet olursa Dunya gozuyle bir kez daha gelmek isterim oralara.

Kazasiz belasiz kullanmaniz dilegi ile.

Selemlar.

• Allah kazasız belasız kullandırmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun. Teslim için bekletme olayının ticari bir hamle olduğunu düşünüyorum ben. Uzun bir süredir bu böyle işliyor. İnsanların algısında gerçek kaliteli ve değerli otomobil izlenimi vermek adına yapılan bu girişimin başarılı olduğu açık. (otomobilin kötü olduğu anlamı çırartılmamalı) Sipariş çokluğunda üretimi arttırmak çok mu dertli oluyor ki firmaya. kaldı ki kim daha çok üretip para kazanmak istemez ki, değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pillimilli

Allah kazasız belasız kullandırmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun. Teslim için bekletme olayının ticari bir hamle olduğunu düşünüyorum ben. Uzun bir süredir bu böyle işliyor. İnsanların algısında gerçek kaliteli ve değerli otomobil izlenimi vermek adına yapılan bu girişimin başarılı olduğu açık. (otomobilin kötü olduğu anlamı çırartılmamalı) Sipariş çokluğunda üretimi arttırmak çok mu dertli oluyor ki firmaya. kaldı ki kim daha çok üretip para kazanmak istemez ki, değil mi

Hocam passat kac tane fabrikada uretiliyor almanyadada cok satiyor baska Ulkelerdede birde yeni cikti kasa hucum ediyor insanlar bence gercekten yetistiremiyorlardir ..

• Güle güle kullanın Allah içinize sindirsin kaza bela vermesin
  • şu araca sallayanlara inanamıyorum. vw veya doğuş sevmek zorunda değilsin ama araç efsane duruyor. gayet yakışıklı, albenili ve şık.

kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. başka diyecek bir şeyim yok şu konuda saçma sapan sallayan insanlara.
  • Hayırlı uğurlu olsun hocam led farlar da araca ayrı bir hava katmış

• Araç çiçek gibi güle güle binin fakat 95 bin tl ye 1.4 arac almak ? Bilemedim.

• Arkadaşlar alınmış araca daha iyisi vardı,bu arabaya bu para verilirmi vs demek saçma geliyor bana, aracınız mükemmel görünüyor imkanınız elveriyor ki almışsınız kimsenin dediğine takılmayın maşallah kazasız belasız
  • yakıt tüketimim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UqUR48 -- 19 Nisan 2015; 1:05:02 >
  • Uzun yol daha az yakıyor şehir içi 8-9 litre suanda 100km de

• Tsi d segmenti için iyi tüketim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.