Şimdi Ara

yeni aracım b8 passat ım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
3
Favori
12.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Araç içerisinden de foto paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tüm Nickleri Almışsınız

Öncelikle hayirli olsun.merak ettiğim bir durum var.aracin fiyati 70900 ve metalik rengi ekleyince dahada artiyor.siz nasil 68.300 tlye aldiniz indirimmi aldiniz

dostum arac zam yedi ocak 10 nunda falan zaten 69 tl idi...metalik boya farkı almadılar ustunede ufak indirim orjinal paspas 2 tane anahtarlık verdiler...
     yeni aracım b8 passat ım.. yeni aracım b8 passat ım..

• quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

Hayırlı olsun. Araç içerisinden de foto paylaşabilir misiniz?

dostum inan aracı sadece geceleri kullanıyorum...cok zor foto cekmem...
  • bin km yaptım...tek sıkıntım yuksek hızlarda ruzgar sesi duymak...

• aviregal kullanıcısına yanıt
    Kactan sonra basliyor rahatsiz edecek kadar ruzgar sesi almaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum nasıl anlatayım dün uzun yol yaptım bilhassa teybi kapadım...ama ses yoktu..ama sag on kapının oradan arasıra geliyor..buyuk ıhtımal kapı bantlarında sorun vardır diye dusunuyorum 100 km civarında sesi duyabılırsınız...ama aracın 50 tane artısında buda 1 tane esksisidir ..inanın alınacak arac herkese tavsiye ederim en onemlisi vw nin donanınıma bakmaksızın güvenligin standart olması...baska firmalarda ekstra para..
  • .....

• Bu araca bayılıyorum cidden, ww istenilen herşeyi bir arada toplamış. Hem benzinli hem ekonomik. Donanımları ve ww kalitesi de birçok markanın fullunde anca var. Hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüş nasip etsin.

• Yakıt durumu nasıl :) şehir içi şehir dışı ortalamalarınızı paylaşır mısınız ? Bazı forumlarda şehir içi 9-10 dan aşağıyı görmediği söyleniyor da.

• ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    dostum teşekkür ederim...
  • aliatabak_ kullanıcısına yanıt
    istanbul da benzili kullanıyorsan tabiki ayagın gaza daha hafif basıyorsun)) yada gereksiz ara gazı yapmıyorsun benim aracta da malesef bu böyle buda benzin olarak durkak olsa bşle 6.5 lt arası ama duz yol varsa rahat 5.5 lt re görurrsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

istanbul da benzili kullanıyorsan tabiki ayagın gaza daha hafif basıyorsun)) yada gereksiz ara gazı yapmıyorsun benim aracta da malesef bu böyle buda benzin olarak durkak olsa bşle 6.5 lt arası ama duz yol varsa rahat 5.5 lt re görurrsun..

6.5x4.5tl desek kaba taslak 0.30 kuruş bu da dur kalkta Ve benzinli için süper bir rakam. Ne sanıyorlar dizel 10 kuruş falan mı yakıyor sanıyorlar? Araba kendisi şahane olmasıyla birlikte yakıt değerleri de bence çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

6.5x4.5tl desek kaba taslak 0.30 kuruş bu da dur kalkta Ve benzinli için süper bir rakam. Ne sanıyorlar dizel 10 kuruş falan mı yakıyor sanıyorlar? Araba kendisi şahane olmasıyla birlikte yakıt değerleri de bence çok iyi.

bugun fulledim...438 km yapmısım 142 tl durdu ponpa ben 145 tl lık koydum...buda 0.33 kurus yakmıs..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

bugun fulledim...438 km yapmısım 142 tl durdu ponpa ben 145 tl lık koydum...buda 0.33 kurus yakmıs..

Bence benzinli ve 1.4 için çok iyi bir rakam. Bu devirde çok gezmiyorsan benzin şart. Kafadan zaten alırken 10.000 tl kar ediyorsun.

• gemi gibi..

• abi hayırlı olsun bizdede fluencenin en full modeli var dizel babama söylüyorum benzinli trendline al diye yok ikinci eli satılmaz trendlinelerin yok çok yakar vs vs klasik türk yorumu işte

renk bi arabaya bu kadar mı yakışır ya valla allah nazardan saklasın

bi sorum olucak sana jantları 17 inch yapma imkanımız varmı
  • _Warknife_ _ kullanıcısına yanıt
    dostum yorumunuz için tşk ederim ...jant konusunda bundan önceki aracımdan tecrubeliyım buyuk jant ta ses aracın içinde en ufak tasın ustunden geç hissediyorsun...inan 16 lıgın degerini ozaman anlıyorsun lanbur lunbur gir cukura titresim çok az oluyor...ama sorunun cevabını tam bilmiyorum...yarın dogusu arar ögrenırım dostum senın için..
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    eyvallah abi
  • quote:

dostum yorumunuz için tşk ederim ...jant konusunda bundan önceki aracımdan tecrubeliyım buyuk jant ta ses aracın içinde en ufak tasın ustunden geç hissediyorsun...inan 16 lıgın degerini ozaman anlıyorsun lanbur lunbur gir cukura titresim çok az oluyor...ama sorunun cevabını tam bilmiyorum...yarın dogusu arar ögrenırım dostum senın için..

merhaba aracınız hayırlı olsun. bende bu aracı ciddi ciddi düşünüyorum. bayide koltuk döşemeleri için opsiyon varmı diye sordum maalesef yokmus sadece lizard döşemeyle geliyormuş bu benim için hayal kırıklığı oldu ama su jantlar benimde aklıma takıldı verona 19'' jantlar 3.500 tl acaba bu farkı vererek aracı alırken jantları değiştirebiliyormuyuz. bilgisi olan var mı?

• Araçta xenon far var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.