Şimdi Ara

yeni aracım b8 passat ım.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
3
Favori
12.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum konu cok guzel. Ara ara tecrubeleri guncellersen bizim gibi ileride alacaklara faydali olur.

araci dun denedim. Fiyat konusunda otomatik versiyonu icin elestiriler ufaktan hakli olsa da inanilmaz prestijli bir arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aralar nedense foto ekleyemıyorum !!! yoksa paylaşımsız bırakmıyacam ama benim bilgisayardamı sorun var?yoksa forumdamı anlayamadım..
     yeni aracım b8 passat ım.. yeni aracım b8 passat ım..

• özel mesajda yazmıştım tek lişi degil tüm forum paylaşsın diye burayada ekliyorum...

arac için toplamda yuzde 3 ıskonto aldım...ben aracı 68 tl ye aldım osırada fiyat 70 tl idi metalik renk farkıda bin tl ..araç konusundada yasınız ve yasadıgınız sehir onemli geç yaş ve 1 cocugunuz varsa istanbuldaysanız golf mantıklı...ama prestij passatta unutmamak lazım..ben 40 yasındayım 32 yasımdada passat vardı herdaim prestij olarak 3 tık ondedir...bide b8 deki 1.4 motora hayran olacaksınız torkuda cimriligide sizi şaşırtacak...
  • bu aralar foto yukleyemedım bilgisayarımdan dolayı heralde ...bu konuyu guncel tutmaya calısacam..

• Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

bu aralar foto yukleyemedım bilgisayarımdan dolayı heralde ...bu konuyu guncel tutmaya calısacam..

Merhabalar,

benimde kafama takılan tek konu yakıttı. Paylaşımlarınızla bu takıntım kalmadı diyebilirim. Bu yakıt sarfiyatı gerçekten bu araç için muhteşem

İyi günlerdede kullanın.

• dostum inan 1.4 tsi motor bu işin üstesinden geliyor ...asıl garip gelen torku adamı şaşırtıyor...!!!
  • bu forumu çok seviyorum ...tek anlamadıgım vw düşmanlıgı..!!! )))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 30 Nisan 2015; 22:00:34 >

• aviregal kullanıcısına yanıt
    Hocam jantlar trendline orjinal janti mi? Yoksa 17 lik mi?

• Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    orjinal hiç bir ekleme yapmadım tek camlara filim çektirdim dostum...
  • Attiginiz arka farlar trendline farı değil gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tüm Nickleri Almışsınız

Attiginiz arka farlar trendline farı değil gibi

yok kardeşim kesinlikle trent ama akşamları harbi farklı oluyor...

yeni aracım b8 passat ım..

• aviregal kullanıcısına yanıt
    Eminmisiniz su ikinci fotoğraftan bahsediyorum sadece şu sağ arka farı attığınız

• Aracın asfalt sesi ve rüzgar sesi konusunda durumu nedir ? Ne düzeyde alıyor yada almıyor mu bilgi verir misiniz ?
  • dostum dun gece bu basligi okuduktan sonra bende kafamda trendline hakkindaki supheleri bir kenari birakip bu sabah ilk is araci aramaya koyuldum. Izmiri aramadim bile malum ilgisizlikten dolayi. Balikesir bayisini aradim yaklasik 5 ay sonraya gun verdiler tam umidi kesmisken aydin bayisinde bir kisi teslim almaktan vazgecmis 20 gun sonra teslim beyaz 1.4 manuel trendline almis bulundum umarim pisman olmayiz :) daha fazla izlenimlerinizi bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayaz09

Aracın asfalt sesi ve rüzgar sesi konusunda durumu nedir ? Ne düzeyde alıyor yada almıyor mu bilgi verir misiniz ?

dostum rüzgar sesi 100 km uzerinde sag camdan ufaktan hissediyorsunuz ama radyo kapalı ve sadece o sese odaklanırsan ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: actuntas

dostum dun gece bu basligi okuduktan sonra bende kafamda trendline hakkindaki supheleri bir kenari birakip bu sabah ilk is araci aramaya koyuldum. Izmiri aramadim bile malum ilgisizlikten dolayi. Balikesir bayisini aradim yaklasik 5 ay sonraya gun verdiler tam umidi kesmisken aydin bayisinde bir kisi teslim almaktan vazgecmis 20 gun sonra teslim beyaz 1.4 manuel trendline almis bulundum umarim pisman olmayiz :) daha fazla izlenimlerinizi bekliyoruz.

inan pişman olmıyacaksın ...ama bundan önceki aracın merco yada bmw veya saab degilse...dostum en önemlisi güvenlikti ve aracta en ust donanım la en alt donanım standart!!! bu çok önemli..bide tsi motordan harbi şaşıracaksın torku ve cimriliğini beyeneceksin...bu arada kaça aldınız merak ettim...
  • 72200 liste fiyatindan 1 lira inmediler erken teslimden dolayi cokta israr etmeye yuzum olmadi acikcasi onceki aracim 2014 civic elegance

• O gordugumuz ekrana bluetooth ile telefonu baglayabiliyor muyuz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.