Şimdi Ara

Yeni araçlarda stepne yok?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
72.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tr06e

quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

e peki ben yoldda giderken oldu ya aksilik lastik caaart diye yarılıwerdi ne yapacam serwisi çağarıp kilo ile para mı werecem
    stepne sart

e peki aksilik ya aynı anda iki lastik birden yarılırsa napcaz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tr06e

Ya o anda çölde bir yoldaysak, bahtsız bedevi durumuna düşürez walla

• quote:

Orijinalden alıntı: tr06e

quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

e peki ben yoldda giderken oldu ya aksilik lastik caaart diye yarılıwerdi ne yapacam serwisi çağarıp kilo ile para mı werecem
    stepne sart

Alıntıları Göster
    quote:

Eeee o kadarda olursa servisi arayacaksınız. Hatta cep telefonunuzda bir çekicinin numarasını kaydetmeniz faydanıza olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: BWDOW

quote:

Eeee o kadarda olursa servisi arayacaksınız. Hatta cep telefonunuzda bir çekicinin numarasını kaydetmeniz faydanıza olacaktır.

Alıntıları Göster
    Böyle bir durumda kaskoya haber verilip servis veya yol yardımı (adı herneyse) getirtilir.Lastiğin parası da kaskodan güzelce karşılanır.Yada iki stepne taşınır

• quote:

Orijinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

çöle servis yapıyorlar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

çöle servis yapıyorlar mı

Alıntıları Göster
    Bana gayet mantıklı geliyor. Lastik teknolojisi çok gelişti... Elbetteki bunu lastikciler hoş karşılamayacaklardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Bana gayet mantıklı geliyor. Lastik teknolojisi çok gelişti... Elbetteki bunu lastikciler hoş karşılamayacaklardır.

Alıntıları Göster
    Geçen hafta Karadeniz TV de haberlerde izledim. Kamyon lastiğinin içine bir sıvı koyduktan sonra çekiçle 10 mm. kalınlığında bir supap çaktılar. Sonrada çıkardılar. Lastiğin içindeki sıvı anında deliği tıkadı. Ardından bir tahtaya çakılmış ve uçları yukarı bakan 3 çivinin üzeriden bir cip geçirdiler sıvı 3 deliği de anında tıkadı. Tanıtımı yapan kişi artık lastik tamiri gereksiz lastiğe bir kez hava basıp lastiğin ömrü boyunca kullanacaksınız diyordu. Ürünün markasını not almadım ama sonradan da hatırlayamadım. sadece uzun bir kelime idi ve sonu seal olarak bitiyordu.
    Marketlerde satılan bazı ürünler var. Ama yukardaki gibi değiller. Bunlar lastik delindikten sonra en yakın lastikçiye kadar götürmeyi garanti ediyor. Bunlar uzun zamandan beri var. Haberdeki olay daha yeni.
    Markayı bilen varsa yazsın. Satınalmak istiyorum. Çünkü arabama lpg taktırırken depoyu stepnenin yerine koydurdum ve stepneyı bagajda açıkta taşımak istemiyorum.
    Uydudan yayın yapan TGRT pazarlama kanalında da benzer bir ürünün reklamını gördüm. Ama markası farklı idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: smily

Geçen hafta Karadeniz TV de haberlerde izledim. Kamyon lastiğinin içine bir sıvı koyduktan sonra çekiçle 10 mm. kalınlığında bir supap çaktılar. Sonrada çıkardılar. Lastiğin içindeki sıvı anında deliği tıkadı. Ardından bir tahtaya çakılmış ve uçları yukarı bakan 3 çivinin üzeriden bir cip geçirdiler sıvı 3 deliği de anında tıkadı. Tanıtımı yapan kişi artık lastik tamiri gereksiz lastiğe bir kez hava basıp lastiğin ömrü boyunca kullanacaksınız diyordu. Ürünün markasını not almadım ama sonradan da hatırlayamadım. sadece uzun bir kelime idi ve sonu seal olarak bitiyordu.
    Marketlerde satılan bazı ürünler var. Ama yukardaki gibi değiller. Bunlar lastik delindikten sonra en yakın lastikçiye kadar götürmeyi garanti ediyor. Bunlar uzun zamandan beri var. Haberdeki olay daha yeni.
    Markayı bilen varsa yazsın. Satınalmak istiyorum. Çünkü arabama lpg taktırırken depoyu stepnenin yerine koydurdum ve stepneyı bagajda açıkta taşımak istemiyorum.
    Uydudan yayın yapan TGRT pazarlama kanalında da benzer bir ürünün reklamını gördüm. Ama markası farklı idi.

Alıntıları Göster
    Bende bu ürünü arıyorum. Bile duyan varsa yazsın allahaşkına.
    Simit tanklı LPG' ciler de bu işe bayılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazkalaycikli

Bende bu ürünü arıyorum. Bile duyan varsa yazsın allahaşkına.
    Simit tanklı LPG' ciler de bu işe bayılacak.

Alıntıları Göster
    Ürünü buldum ama bayilik teşkilatını henüz kurmamışlar.www.closer.tc sitesinden ulaşabilirsiniz.
    Fiyatı 4 lastik için 20.-ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smily -- 1 Nisan 2006; 12:09:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BWDOW

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BWDOW

quote:

ya cep telefonu çekmezse

• quote:

Orijinalden alıntı: kimi1179

quote:

Orjinalden alıntı: BWDOW

quote:

ya cep telefonu çekmezse

Alıntıları Göster
    Bu da başka bir firma ve marka. Fiyatına ulaşabilirsem yazacağım.
    www.bestprotector.net

• quote:

Orijinalden alıntı: smily

Bu da başka bir firma ve marka. Fiyatına ulaşabilirsem yazacağım.
    www.bestprotector.net

Alıntıları Göster
    www.kaprol.com.tr

çiftkurtlar plazalarının tamamında ürün uygulanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinderin30

www.kaprol.com.tr

çiftkurtlar plazalarının tamamında ürün uygulanıyor

Alıntıları Göster
    www.ride-on.com.tr daha önce yazılanwww.kaprol.com.tr sitesinin detaylı ürün sitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: akaprol

www.ride-on.com.tr daha önce yazılanwww.kaprol.com.tr sitesinin detaylı ürün sitesi

Alıntıları Göster
    o sıvı geçici onarım sağlıyor zaten stepne kalkmaz sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

o sıvı geçici onarım sağlıyor zaten stepne kalkmaz sanmıyorum

Alıntıları Göster
    Adam Türkiye yollarını bildiğinden 2 stepne ile dolaşıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1982-renault-r12-toros-sw-ruhsata-isli-lpg-li-55964782/detay/

Yeni araçlarda stepne yok??

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1982-renault-r12-toros-sw-ruhsata-isli-lpg-li-55964782/detay/

çifte tabancalı silahşör gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

çifte tabancalı silahşör gibi

Alıntıları Göster
    Yedek lastik iyidir ve gereklidir,burası Türkiye.

• Konunun açıldığı 2006 yılında Mercedes'ten araba aldım, aynen söylendiği gibi stepne yoktu. Israrlarım sonucunda 3 ay sonra metal bir stepne verdiler. 1-1,5 yıl sonra şehirler arası yolda taşa çarptım ve lastikte delikten daha büyük sayılabilecek bir delik açıldı. O sıvının bir işe yaramadığını o zaman anladım. Lastik havası sürekli iniyordu. Sonradan öğrendim ki o sıvıyı basarken lastik de şişiyor ya o halde 80km kadar sıvı lastikten taşa taşa gidiyormuş. Ben tabi zorla aldığım stepnemi takıp yoluma devam ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Konunun açıldığı 2006 yılında Mercedes'ten araba aldım, aynen söylendiği gibi stepne yoktu. Israrlarım sonucunda 3 ay sonra metal bir stepne verdiler. 1-1,5 yıl sonra şehirler arası yolda taşa çarptım ve lastikte delikten daha büyük sayılabilecek bir delik açıldı. O sıvının bir işe yaramadığını o zaman anladım. Lastik havası sürekli iniyordu. Sonradan öğrendim ki o sıvıyı basarken lastik de şişiyor ya o halde 80km kadar sıvı lastikten taşa taşa gidiyormuş. Ben tabi zorla aldığım stepnemi takıp yoluma devam ettim.
    geçen günlerde afyon ısparta arasında yüksek hızla 2 tane çok büyük hız kesiciye girdiğimden sol arka lastik tel attı ve arka çamurluğa vurmalar yaptı.böyle olunca çektim kenara açtım bagajı simit stepnelerden ufacık birşey.taktık stepneyi üstünde 3 tane uyarı vardır max 80 km/h diye.zaten 90 kmden sonra arabanın arkası gezmeye başlıyor çok rahat hissediliyor zaten.durum böyle olunca çift şerit yolda 180 km boyunca 80 kmyle geldim.yanımdan otobüsler tırlar selektör yaparak korna basarak küfrederek solluyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: mert.1907

geçen günlerde afyon ısparta arasında yüksek hızla 2 tane çok büyük hız kesiciye girdiğimden sol arka lastik tel attı ve arka çamurluğa vurmalar yaptı.böyle olunca çektim kenara açtım bagajı simit stepnelerden ufacık birşey.taktık stepneyi üstünde 3 tane uyarı vardır max 80 km/h diye.zaten 90 kmden sonra arabanın arkası gezmeye başlıyor çok rahat hissediliyor zaten.durum böyle olunca çift şerit yolda 180 km boyunca 80 kmyle geldim.yanımdan otobüsler tırlar selektör yaparak korna basarak küfrederek solluyordu

Alıntıları Göster
    Mercedes de opsiyon olarak stepne alma imkanı var yoksa pompa ve sıvı oluyor arka stepne yeri biraz daha ufalıyor. Türkiyede en iyisi stepne yırtık fln oldumu sıvıylan kapanmaz birde bu sıvı 4 senede bir bayatlayıp değişmesini öneriyorlar. BMW Runflat lastik kullananda var ama yanaklar sert olduğundan konfor bakımından eksisi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

Mercedes de opsiyon olarak stepne alma imkanı var yoksa pompa ve sıvı oluyor arka stepne yeri biraz daha ufalıyor. Türkiyede en iyisi stepne yırtık fln oldumu sıvıylan kapanmaz birde bu sıvı 4 senede bir bayatlayıp değişmesini öneriyorlar. BMW Runflat lastik kullananda var ama yanaklar sert olduğundan konfor bakımından eksisi oluyor.

Alıntıları Göster
    Lütfen alttaki 2,5 dakikalık video'yu izleyin ve düşüncelerinizi paylaşın.

http://www.youtube.com/watch?v=PJUCYjn4w3k
    NOT: Sunumu yapan arkadaşın aynı noktayı ikinci kez delmesine lütfen dikkat...

Bu jel, bisikletten ağır iş makinalarına kadar, lastiği olan tüm araçlarda 57'' jant ölçüsüne kadar uygulanabilir!

Ürün ingiltere'de üretiliyor. Web sitesi: tyreprotector.com

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.