Şimdi Ara

Yeni Askerlik Sistemi [Ana Konu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
9.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AlpacinoTR

Cevabınız için teşekkür ederim iş yerinde yoklama başvurusunu yapıp muayenesinide olan arkadaşım asal tercih işlemlerine girdiğinde yine tercih kısmı çıkmadı onda da askerlik erteleme başvurusunu tamamlamanız gerekiyor diye bir yazı çıktı sitede problem mi var anlamış değilim
    Bende hiç bir problem yok. Asal yoklamami haziranda yasa çıkmadan önce yapmıştım. Bence askerlik şubeden bilgi almakta fayda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoklaması bulunmayanlar için 16-31 temmuz tarihleri arasında tercihler yapılacak diye bir yazı okumuştum 29 unda izinli olduğum için sağlık muayenesini yaptırıp şubeye gidip bilgi alacağım sizce geç kalmış olur muyum son gün 31 temmuz dediği için kuşkudayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muayene mi de oldum sonuç yine aynı değişen bir şey olmadı askerlik şubeside konu hakkında bilgiye sahip değil sistem hatalı diyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Naptın hocam baktın mı bı sıkıntı oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutsal Libido kullanıcısına yanıt
    Mesajımı yeni buldum. 35 e kadar tecilli şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 1 Şubat 2020; 23:11:49 >
    Tecilim bitti bakaya kaldım 1 sene geçti demişsin de benim de tecilim Mayıs'ta bitiyor ama Eylül ayından sonra gitmek istiyorum. Nasıl yapacağımı arastirirken senin yorumunu buldum sıkıntı oldu mu diye sormak istedim 😅

Özel mesaj atmak istedim sonra baktım atamıyorum buraya yazdım 😀 peki nasıl erteledin hocam o kadar?

Tıp çılara ek yaş şeysi çıktı, oradan halloldu. Öğrencilik 29 dan 28 e indi, uzmanlık 32? den 35 e çıktı.

Anladım hocam ben de bir askerlik şubeye gidip durumu öğreneyim.

Lisanslı sporcu olabilirsin hocam sen de, onlara da benzer yaş tecili var :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.