Şimdi Ara

Yeni Astra 1.3 CDTi Dizel- 90 HP HB Cosmo veya C4 SX 1.6 HDI 110 HP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
17.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Astra 1.3 cdti 90 hp'nin rakibi aslında C4 1.6 HDI 90 HP'dir. C4'ün 110 hp'liğiyle Astra performans olarak karşılaştırıldığında sonuç zaten bellidir. Iki aracında benzinlisini kulandım ve şunu söyleyebilirim ki C4 kendine has oldukça iyi bir araç ve Astra'ya yakın sürüş ve konfor özellikleri sunuyor. Benzinli olarak tercihim imzamdan belli fakat dizel olarak C4 1.6 HDI 110 HP güç avantajıyla biraz daha ağır basıyor. Yalnız 2. el değeri önemliyse tabiki her türlü Astra tercih edilmeli
  • şikayet.com ile ilgili konuşmayacam.sadece çevremdekilerden duyduklarımı söyleyeyim opel gerçekten sorunlu.citroen de sorunlu.fakat citroen nin sorunlu olduğunu internetten okudum çevremde citroen sahibi olmadığı için o konuda yorum yapmıyorum.ama opel sahibi çok.ve opelin çok sorunlu olduğunu kendileride söylüyorlar.bi arkadaş şirketlerine alınan corsaların yarısının iade edildiğini söyledi.bir avukat arkadaş opelle ilgili dava açacaklarını söylüyordu.şuana kadar bizim evin önünde 4 araba ittim arza sebebi ile.2 si opel vectra.diğerleri aküsü biten civic ve polo.ama vectralar için çekici çağrıldı.ister inanın ister inanmayın bunları yaşadım.ama opeli olup hiç sorun yaşamayan tanıdıklarımda var.biraz şans işi galiba.
  • cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Astrayı tercih edeceğim. ama citroende alınmayacak araba değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirxanthos

Ben 1.3 dizel astrayla test sürüşü yaptım geçen hafta, bence motor performansı fazlasıyla tatmin edici.
    Bir takım genç arkadaşlarımızın motorun performans düşüklüğü konusundaki sıkıntıları bence tamamen yollarımızı yarış pistine çevirme arzularından kaynaklanıyor.
    Baba parası yiyen bir çok üniversite öğrencisi, aldıkları sportif arabaları bir de ekstra modifiyelerle yollarda sorumsuzca dolaştırıp başkaların hayatını hiçe sayarak yarışırken, diğerleri de az parayla, az yakan bir araç sahibi olarak, belki de bu zengin çocuklarıyla aşık atma eğilimindeler de bu nedenle performans saplantısından kurtulamıyorlar. Sonuçta 1.6 litre ve altında hacme bir dizel araç barizdir ki ekonomi için tasarlanır, üretilir, satılır ve alınır. "Yokuşta kalkmazmış, yüklenince gitmezmiş" gibi yakıştırmalar da hikayeden ibarettir. Kendi aracım benzinli ama işim gereği zorlu arazi koşullarında çok çeşitli dizel araçlar kullanıyorum. Dizel motorun tork gücünün, sağlamlığının ve ekonomisinin verdiği gven ve rahatlıktan kaynaklanan keyfi hiç bir şeye değişmem. Yeni astranın sedan versiyornunun çıkmasını dört gözle bekliyorum ve umuyorum ki 1.3 dizel seçeneği sedan versiyonunda da olsun.
    Bu arada sedan astraya ait bir resim geçti elime, bence muhteşem olmuş. Sizlerle de paylaşmak isterim:

http://img96.imageshack.us/img96/2225/saturnastrasedanjpgbq3.jpg

bayiye sordum; sedan astralarda 1.3 dizel olmayacakmış

• 1ay once dogus oto da c4 kullanan birine rastladım.Kuzende c4 almayı dusunuyordu , yanına gidip nasıl arac memnunmusunuz diye sorduk...

Adam aman uzak durun bu arabadan dedi Cok ses alıyormuş iceriye , suspansiyonu cok sermiş.Konforu sıfırmış...

Astra bence c4 ten cok daha ii.HEm tip olarak hemde dizayn olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengiz112

cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Astrayı tercih edeceğim. ama citroende alınmayacak araba değil.

Doğru seçim

Hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..dEnZeL..

1ay once dogus oto da c4 kullanan birine rastladım.Kuzende c4 almayı dusunuyordu , yanına gidip nasıl arac memnunmusunuz diye sorduk...

Adam aman uzak durun bu arabadan dedi Cok ses alıyormuş iceriye , suspansiyonu cok sermiş.Konforu sıfırmış...

Astra bence c4 ten cok daha ii.HEm tip olarak hemde dizayn olarak.

Bende C4 1.4 benzinli var. O arkadaşının dediklerine katılmıyorum. Cok rahat konforlu ve üst donanımlı bir araç. Güvenlik mevzusuna gelince, benim iki kere hayatımı kurtardı. 90 Km ile giderken aniden karşıma keskin viraj çıktı. başka bir araçla o virajı almam zor gibi. Ama C4 yola yapıştı ve geçti. C4 için sadece bu sebep bile yeter... Gerisini bilmem...
    Ama gel görki Şimdi ne aldın desen, 2011 model 1.3 CDTi Dizel - 90 HP :))))...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofd15 -- 10 Aralık 2010; 21:47:11 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.