Şimdi Ara

Yeni Astra (HB/SEDAN/Sports Tourer) 1.6 CDTİ 136 HP KULLANCILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
4
Favori
11.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni 1.6 cdti 136 hp astra sedan sport + still paketlisini sipariş ettim 1- 1.5 ay zaman dediler kaporayı verdim bende.bu model hakkında kullanıcı yorumlarını bekliyorum performans yakıt konfor yönünden. yorum yazarken araç rengi,donanımı ,sedan, hb olduğu belirtilirse daha güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guard007 -- 19 Mayıs 2014; 19:26:05 >

• Hayirli olsun. Allah kaza bela verme insallah. Sport toureri da ekleseniz belki kullanicisi vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guard007

Arkadaşlar yeni 1.6 cdti 136 hp astra sedan sport + still paketlisini sipariş ettim 1- 1.5 ay zaman dediler kaporayı verdim bende.bu model hakkında kullanıcı yorumlarını bekliyorum performans yakıt konfor yönünden. yorum yazarken araç rengi,donanımı ,sedan, hb olduğu belirtilirse daha güzel olur.

Hayırlı olsun hocam bende bu yaz sonuna doğru bu modeli düşünüyorum sport + stil paket. Ben buradaki iki bayiye sordum pek pazarlık etmeden 72.500e kadar düşeriz dediler. Siz kaça aldınız acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonjuanTR

quote:

Arkadaşlar yeni 1.6 cdti 136 hp astra sedan sport + still paketlisini sipariş ettim 1- 1.5 ay zaman dediler kaporayı verdim bende.bu model hakkında kullanıcı yorumlarını bekliyorum performans yakıt konfor yönünden. yorum yazarken araç rengi,donanımı ,sedan, hb olduğu belirtilirse daha güzel olur.

Hayırlı olsun hocam bende bu yaz sonuna doğru bu modeli düşünüyorum sport + stil paket. Ben buradaki iki bayiye sordum pek pazarlık etmeden 72.500e kadar düşeriz dediler. Siz kaça aldınız acaba?

benimde aynı fiyata geldi
  • Guard007 G kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda birisi 70.200e stil paket ile beraber almış banada o fiyatı pazarlıksız verdiler 71.000e kadar düşürürler umarım. Benim almama birkaç ay daha var umarım daha iyi fiyatlara bulurum...

• Bu araci forumda alip su anda kullanan henuz yok galiba.

• quote:

Hocam forumda birisi 70.200e stil paket ile beraber almış banada o fiyatı pazarlıksız verdiler 71.000e kadar düşürürler umarım. Benim almama birkaç ay daha var umarım daha iyi fiyatlara bulurum...

70.200 se bedava vermişler zaten sayfasında sport + stil paket 79.000 lira oluyor. Satıcı bana geliş fiyatı sürekli olarak 72 küsür deyip duruyordu.
  • Guard007 G kullanıcısına yanıt
    Evet hocam fiyat gerçekten iyi. Ayrıca satıcı sevabına satacak değil her zamanki yalanları 72.000e gelen arabayı aşağı yukarı aynı paraya satarlar mı hiç

• quote:

Evet hocam fiyat gerçekten iyi. Ayrıca satıcı sevabına satacak değil her zamanki yalanları 72.000e gelen arabayı aşağı yukarı aynı paraya satarlar mı hiç

yalnız sizin dediğiniz arkadaş hb kasasını almış benimki sedan sedan bi 3-4 bin lira pahalı oluyor zaten
  • quote:

quote:

yalnız sizin dediğiniz arkadaş hb kasasını almış benimki sedan sedan bi 3-4 bin lira pahalı oluyor zaten

Güle güle kullanın hocam araçta bir sıkıntı varmı tavsiye eder misiniz forumda bu aracı alıp kullanan ender insanlardan biri sizsiniz bize tavsiyelerde bulunun lütfen

• İlk mesajimi iyi okumamişsin dostum ben daha teslim almadim

• Aynı özelliklerde (Siyah Sedan Sport + Stil paketi) sipariş verdim 1 aya hazır olacak. 73500 anahtar teslim anlaştım.
  • Arkadaslar sport hb+stil paket 71000 tl.nasil?

• Bence uygun bir fiyat. Hocam sizin sport hb yakıt tüketimi nasıl ?

• Yuksek hizda kullanıyorum motor sagir kalmasin diye yol buldukca 200 km hizlara cikiyorum 7.3 su anda karma

• Bence cok iyi. O km yaptikca biraz daha duser diye dusunuyorum. Hayirli ugurlu olsun araciniz bende haziran sonu almayi dusunuyorum

• Arkadaşlar bende birkaç ay içinde sport + stil paket almak istiyorum. Herkes bayilerden aldığı fiyatları yazabilir mi acaba? Bizde almaya gittiğimiz zaman ona göre bir tanıdığımız şu paraya aldı deyip indirim yaptırma imkanı buluruz. Benim forumda gördüğüm en iyi fiyat şuana kadar bir arkadaş sport + stil paket 70.200 TL'ye HB modelini almış....
  • eğer hb model alıcaksanız 70.200 200 ünü silseler 70.000 tl sport + stil paket için uygun bence.
  • quote:

eğer hb model alıcaksanız 70.200 200 ünü silseler 70.000 tl sport + stil paket için uygun bence.

Bencede uygun hocam iki bayiye gittim bugüne kadar en son 72.500 dediler ama daha pazarlık yaparız dediler. Bu fiyatla arasında 2.500 TL fark var az değil...
  • quote:

quote:

eğer hb model alıcaksanız 70.200 200 ünü silseler 70.000 tl sport + stil paket için uygun bence.

Bencede uygun hocam iki bayiye gittim bugüne kadar en son 72.500 dediler ama daha pazarlık yaparız dediler. Bu fiyatla arasında 2.500 TL fark var az değil...

aynen öyle.bende merakla arabamın gelmesini bekliyorum internetten bakıyorumda pek kullanıcı yorumu yok. resimli bir şekilde test eden olsa yakıt performans yönünden çok güzel olucak. almadan önce çok düşündüm kararsız kaldım gezmediğim bayi kalmadı fakat 70.000 tl bandında '0' alınabilecek tek araba buydu siz ne düşünüyorsunuz ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.