Şimdi Ara

YENİ ASTRA J ALDIM.LPG DÖNÜŞÜMÜ HAKKINDA LÜTFEN YARDIM EDİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
18.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ABARTMAYIN ASTRALARIN ARIZALARINI BU KADAR YAAA.aLMAN TEKNOLOJİSİNDEN BAHSEDİYORUZ FRANSIZDAN DEĞİL
  • ferhat0883 F kullanıcısına yanıt
    iyi günler ferhat bey
    iyi bir seçim yaptınız uzun yıllar sorunsuz kullanmanız dileğimle lpg dönüşüm hizmetlerimize kadromuzla birlikte artık opan iskitler subemizde devam etmekteyiz ilginize teşekkürler
  • Ben de taktırmak istiyorum araç aynı.

Nedir son durum? En makul ve uygun kit nedir bu araca ustalar?

@mocan otogaz çok iyi bir açıklama yapmış ben de yağlı sistem düşünmüyorum ama obd isterim sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :::Banner::: : kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba;

aracı halen kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız kaç km oldu ve herhangi bir arıza verdi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AI-DA

hocam merhaba;

aracı halen kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız kaç km oldu ve herhangi bir arıza verdi mi?
    Merhaba, araç 75.000’de hiçbir arıza vermedi çok şükür.

Sadece 1 kere lpg enjektörü bozuldu onu değiştirdim yola devam

• Bende de 1.4t 2012 model manuel var lovato obd2 takili aldigimdan beri arada sirada lpg de rolantide devir kaybi yapip titriyodu daha lpg ile 12 bin km yapildi 7 ay oldu subap ve diger sorunlar mi acaba dedim usta bakti lpg ayarinda sıkıntı var dedi baskada motorla ilgili hicbi sikintisi yok dedi neyse Lovato Malatya bolge bayisi Sağlamlar otogaza götürdüm bugun. Ecu ya reset atti bastan ayar yapti regulator basincini dusurdu.. Sonra ama bunun sıkıntısı küçük regulator takılmış buyuguyle degismesi lazim dedi(Lpg montaji Ankara Damla da yapilmis) sen bu yaptigim ayarla git sorun olursa onun degismesi gerek dedi ilk isikta durdugumda arac stop etti sonra bi daha etti. Turkiye distribitorunu(Damla otogaz) aradim utku beyle gorustum kesinlikle gerek yok dedi regulator 190beygire kadar sıkıntısız calisir ince ayar yapilmasi gerek dedi. Tekrar gittim fatih beye durumu anlattim surat dustu tekrar bagladi 2sutunun degerini değiştirdi yallah.. tabi noldu aksam iftardan sonra ciktim baktim anlik yakit tuketimi artmis rolantide bile artmis biraz yol yaptim motor isigi yandi yarin tekrar gitcem bakalim yol ayari isteyecem.. Keske hic dokundurmasaydim..

• DonTouchMe D kullanıcısına yanıt
    Cok şükür yol ayarinda butun sıkıntıyı hallettiler boyle bi durumla karşılaşırsanız mutlaka yol ayari isteyin gerek yok otomatik ayarlaniyo deselerde inanmayin yolda farkli devirlerde olan sıkıntılar enjektore mudehaleyle hallediliyor

• landirenzo iyi bir seçim olacaktır opel araçlar için

https://www.facebook.com/Oktay-D%C3%B6nmez-365763230498181/?ref=bookmarks
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.