Şimdi Ara

YENİ ASTRA J ALDIM.LPG DÖNÜŞÜMÜ HAKKINDA LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
18.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABALAR. 15 GÜN KADAR ÖNCE YENİ ASTRA SEDAN J KASA ALDIM.BİRAZ BİNDİKTEN SONRA LPG TAKTIRMAK İSTİYORUM ANCAK KAFAM ÇOK KARIŞTI.YOK YAĞLAMALI SİSTEM YOK SUBOPLARDA ERİME PROBLEMİ VS. BİRDE İŞİN GARANTİ BOZULMA SORUNU VAR.ARACI ADANA DAN ALDIM, SERVİS BİZDE TAKTIRIRSANIZ ( BRC: 2.750 TL-RUHSATA İŞLETME DAHİL) GARANTİNİZ DEVAM EDER DEDİ.

ARKADAŞLAR SİZDEN LPG HAKKINDA ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.J KASA ARACI OLUP LPG TAKTIRANLAR VARSA BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞMANIZI RİCA EDİYORUM.
    J KASA OPEL LERE HANGİ KİT İN DAHA UYUMLU OLDUĞU HAKKINDA VE BU KONUDA NELERE DİKKAT ETMELİYİM.
    GÖNLÜM SERVİSTE TAKTIRMAK ANCAK BRC TAM UYUMLU MUDUR DEĞİL MİDİR BİLMİYORUM.

• Benim Astra J var, Ocak ayında sıfır aldım. Serviste garanti bozulmayacak şekilde Landi Renzo takıldı.

1900 TL vermiştim o zaman. Yağlama sistemli takıldı. Problemsiz kullanıyorum. 12.000 km oldu LPG'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Benim Astra J var, Ocak ayında sıfır aldım. Serviste garanti bozulmayacak şekilde Landi Renzo takıldı.

1900 TL vermiştim o zaman. Yağlama sistemli takıldı. Problemsiz kullanıyorum. 12.000 km oldu LPG'de.
    Banner arkadaşım öncelikle çok teşekkür ederim cvbnız için hangi servis hangi il cvp verirmisiniz.Bide simit tank mı kullanıldı ?
  • Merhaba, benimde 1.4 turbo 2011 Astra J aracım var 16.000 km evvel landirenzo evo turbo kit taktırdım. Sıkıntısız kullandım. Ama 1 aya yakın gaza yüklendiğimde gazda anlık bir kesilme olıyordu ben lpg den olduğunu sanıyordum meğer bujilerdenmiş. Aracın rutin bakımında bujiler değişince sorun morun kalmadı. Bunun dışında bir sorun yaşamadım çok şükür. Bu sorunda lpg kaynaklı değil bunu anladım. Çok biniyorsan tavsiye ederim yoksa gerek yok bence araç zaten az yakıyor.

Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp___

Merhaba, benimde 1.4 turbo 2011 Astra J aracım var 16.000 km evvel landirenzo evo turbo kit taktırdım. Sıkıntısız kullandım. Ama 1 aya yakın gaza yüklendiğimde gazda anlık bir kesilme olıyordu ben lpg den olduğunu sanıyordum meğer bujilerdenmiş. Aracın rutin bakımında bujiler değişince sorun morun kalmadı. Bunun dışında bir sorun yaşamadım çok şükür. Bu sorunda lpg kaynaklı değil bunu anladım. Çok biniyorsan tavsiye ederim yoksa gerek yok bence araç zaten az yakıyor.

Saygılar...
    GÜNCEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat0883

GÜNCEL

Alıntıları Göster
    BRC BRC BRC!!!
    BRC BRC BRC!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: MERLPG

BRC BRC BRC!!!
    BRC BRC BRC!!!

Alıntıları Göster
    bir yakınım opel astra j kullanıyor geçen yıl brc my 11 lpg kiti taktırdı 20000 üstünde km yaptı kesinlikle sıkıntı yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

bir yakınım opel astra j kullanıyor geçen yıl brc my 11 lpg kiti taktırdı 20000 üstünde km yaptı kesinlikle sıkıntı yok

Alıntıları Göster
    Gerek ürün kalitesi , gerek satış sonrası hizmeti ve servis ağı ile BRC her zaman bir adım önde . Ayrıca bu ay kampanyası var , gönül rahatlığıyla BRC taktırın derim.

YENİ ASTRA J ALDIM.LPG DÖNÜŞÜMÜ HAKKINDA LÜTFEN YARDIM EDİN

• quote:

Benim Astra J var, Ocak ayında sıfır aldım. Serviste garanti bozulmayacak şekilde Landi Renzo takıldı.

Ortalama Yakıt Tüketimlerinizi paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMG1907

quote:

9 litre gösteriyor araç. Onu mu soruyorsun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EMG1907

quote:

9 litre gösteriyor araç. Onu mu soruyorsun?

Yani 10, 5 - 11 L lpg şehir içi. 2.20 ile hesaplıyoruz... Ekonomik yakıyorsunuz. Evet onu sordum
  • quote:

Banner arkadaşım öncelikle çok teşekkür ederim cvbnız için hangi servis hangi il cvp verirmisiniz.Bide simit tank mı kullanıldı ?

Ankara Opal Oto.

Simit tank
  • quote:

quote:

Ankara Opal Oto.

Simit tank

Alıntıları Göster
    BANNER arkadaşım bende karar verdim opal dan taktırmaya ( 1-2 hafta sonra ankaraya Geleceğim) Servisten oktay bey ile bi görüşme yaptım.Size Bişey sormak istiyorum ankarada ki diğer servisler opan opis vs. olgun lpg ile anlaşmalı olup lpg takma işlemi olgun da oluyomuş.Opal da durum nedir olgun la mı anlaşmalı yoksa servis kendisi mi takıyor.Birde simit tank kaç litre alıyor.Stepne için bagajda ne yaptınız küçük stepne olduğundan bagaj arkasına kılıf diktirilip montaj gibi bişeyler yaptırdınız mı ?Son olarak Ortalama ş.iiçi ve ş.dışı kaç litre gösteriyo araç.

CVP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ARKADAŞIM.

• Aracima 5bin km de landirenzo taktirdim yaglamali oluyor ztn. Motor garantisi veriyor. Lpg de onemli olan tecrubeli bi usta. Servisin en az 10 yillik tecrubesi varsa orada taktirin yoksa tecrubeli bi usta bulup orada taktirin. Arac 27bin km de ve servise sade filitre bakim icin gidiyorum ortalama 22 kuruş yakiyor devirli kullaniyorum az yaksin diye bi cabam yok.

• Bende astra j kasa 1.6 115 hp benzinli araç için LPG araştırması yapıyorum araştırmalarım sırasında forumdan bir LPG ustası kesinlikle biz astra j kasalara yağlama onermiyoruz dedi fakat diğer bir ustada takarsaniz sorunsuz kullanırsınız diyor bir diğer ustada bu araçlar LPG ile uyumsuz motor garantisi vermeyiz diyor 2 kişiden ayni şey duysam hemen onu yapicam fakat herkes farklı konusuyor bir yardim ederseniz sevinirim onca emeklerle aldığımız araclarimiz ziyan olmasın şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinkp54

Bende astra j kasa 1.6 115 hp benzinli araç için LPG araştırması yapıyorum araştırmalarım sırasında forumdan bir LPG ustası kesinlikle biz astra j kasalara yağlama onermiyoruz dedi fakat diğer bir ustada takarsaniz sorunsuz kullanırsınız diyor bir diğer ustada bu araçlar LPG ile uyumsuz motor garantisi vermeyiz diyor 2 kişiden ayni şey duysam hemen onu yapicam fakat herkes farklı konusuyor bir yardim ederseniz sevinirim onca emeklerle aldığımız araclarimiz ziyan olmasın şimdiden teşekkürler..
    Astra J 115 hp'de subap yakma problemi bulunmamaktadır.

-Yağlama sisteminin ortalama uygulama ve işletme maliyetleri şöyledir;

Elektronik yağlama sistemi cihaz fiyatı : ortalama 350.- TL
    Her 10.000 kmde yağlama sistemi için kullanılan yağ bedeli (100.000 km için) 500.- TL
    ------------------------------
    Toplam : 850.- TL
    Bu rakamlar minimum tutarlardır.

Subap değişimi ücreti : 1200- 1500 TL arası

850 TL, belki daha fazla vererek Subap koruduğumuzu düşünüyoruz, korumaya çalıştığımız parçanın değişim bedeli 1250-1500 TL. , ( örnek vermek gerekirse 50.000 TL ‘lik bir aracı 35.000 TL vererek kasko poliçesi yaptırıyoruz, bu rantabl değildir)

Üstelik yağlama sistemi takılınca subap yanmayacağını kimse garanti edemez.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: MOCAN OTOGAZ

Astra J 115 hp'de subap yakma problemi bulunmamaktadır.

-Yağlama sisteminin ortalama uygulama ve işletme maliyetleri şöyledir;

Elektronik yağlama sistemi cihaz fiyatı : ortalama 350.- TL
    Her 10.000 kmde yağlama sistemi için kullanılan yağ bedeli (100.000 km için) 500.- TL
    ------------------------------
    Toplam : 850.- TL
    Bu rakamlar minimum tutarlardır.

Subap değişimi ücreti : 1200- 1500 TL arası

850 TL, belki daha fazla vererek Subap koruduğumuzu düşünüyoruz, korumaya çalıştığımız parçanın değişim bedeli 1250-1500 TL. , ( örnek vermek gerekirse 50.000 TL ‘lik bir aracı 35.000 TL vererek kasko poliçesi yaptırıyoruz, bu rantabl değildir)

Üstelik yağlama sistemi takılınca subap yanmayacağını kimse garanti edemez.

Saygılarımızla,

ARKADAŞLAR YARIN ANKARA OPAL SERVİSE GİDİYORUM.LANDİRENZO YAĞLAMALI SİSTEM LPG TAKTIRACAĞIM. ARAŞTIRMALARIM SONUCU GARANTİLİ ARAÇLARIN (0-2 YAŞ) SERVİSLER TARAFINDAN GARANTİSİNİN BOZULMAMASI İÇİN SERVİSTE TAKTIRMAK GEREKTİĞİNE VE OPEL İÇİN EN UYUMLU KİT'in LANDİRENZO OLDUĞUNA KANAAT GETİRDİM.
    EĞER ARACINIZ GARANTİ KAPSAMINDA DEĞİL İSE ANKARA VEYA DİĞER İLLERDEKİ OLGUN LPG DE YAĞLAMALI SİSTEM LANDİRENZO TAKTIRMANIZI TAVSİYE EDERİM. MONTAJ RESİMLERİNİ BURDA VE FACEBOOK OPEL ASTRA J TEAM GURUBUMUZ VAR ORADA PAYLAŞACAĞIM.

DİĞER MARKA TAKTIRAN VE TAKTIRMAK İSTEYENLERE DE SAYGIM SONSUZDUR.KESİNLİKLE YANLIŞ ANLAMASINLAR BENİ BU BENİM TERCİHİMDİR.
    HERKESE UYUMLU VE SORUNSUZ LPG'Lİ ARAÇ KULLANMALARI DİLEKLERİMLE.

• quote:

Merhaba, benimde 1.4 turbo 2011 Astra J aracım var 16.000 km evvel landirenzo evo turbo kit taktırdım. Sıkıntısız kullandım. Ama 1 aya yakın gaza yüklendiğimde gazda anlık bir kesilme olıyordu ben lpg den olduğunu sanıyordum meğer bujilerdenmiş. Aracın rutin bakımında bujiler değişince sorun morun kalmadı. Bunun dışında bir sorun yaşamadım çok şükür. Bu sorunda lpg kaynaklı değil bunu anladım. Çok biniyorsan tavsiye ederim yoksa gerek yok bence araç zaten az yakıyor.

Saygılar...

bitmez bu astra ların arızası ...!! bugün buji yarın akü başka gün başka bişiler arıza adrenalinini vucuttan esirgemiyor sagolsun benim gibi astra sahiplerinde hep panik hali var nezaman ne çıkıp bozulacak diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiel

quote:

Saygılar...

bitmez bu astra ların arızası ...!! bugün buji yarın akü başka gün başka bişiler arıza adrenalinini vucuttan esirgemiyor sagolsun benim gibi astra sahiplerinde hep panik hali var nezaman ne çıkıp bozulacak diye

Benim anlattığım aslında bir arıza değil 30 bin km dir değişmeyen bujinin artık tam verimli çalışmamasından kaynaklı bir ufak problemdi. Aracın bakımında bujiler her 30 bin kmde bir değişir. Bu değişimde standard olarak yapıldı. Ben çok şükür bir arıza yaşamadım.
    Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asiel

quote:

Saygılar...

Benim anlattığım aslında bir arıza değil 30 bin km dir değişmeyen bujinin artık tam verimli çalışmamasından kaynaklı bir ufak problemdi. Aracın bakımında bujiler her 30 bin kmde bir değişir. Bu değişimde standard olarak yapıldı. Ben çok şükür bir arıza yaşamadım.
    Saygılar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 1.4t motorlara da takılıyor mu sorunsuz ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.