Şimdi Ara

yeni astra sedan cosmo 1.3 cdti dizel aldım. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
11.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde özellikle konu sorunlu arabalardan açılınca herkes opel düşmanı,Opel alman tofaşı oluyor,almaya satmaya gelince bakıyorum herkesde opelci nasıl iş bu anlamadım..yanlış anlamayın bende Opele karşı bi antipati beslemiyorum özelliklede bence Focus kullansamda Astra sınıfındaki en iyi tasarıma sahip bence şuanda.
  • 45 çok pahalı abi ya kapora yatıranlara extra bi indirim yapıyolarmış sana yapmadılarmı ?
  • Güle Güle kullan
  • Teknogreat: mümkün olduğunca çok yönlü inceledim ve bunu beğendim. Özel farklı bir nedeni yok.

strong84: kapora veren kampanyadan yararlanabiliyor. Ayrıca az bir miktar indirim oldu.
  • hocam güle güle kullanın.Kesinlikle sedanı tercih ettiğinize çok memnun kalacaksınız.İnanılmaz yakışmış.Hatchbackleri benim çok hoşuma gitmiyordu sedanı harika tasarlanmış.2.bir jetta faciası yaparlar dedim ama opel mühendisleri yine konuşturmuşlar.Bence yeni vectradan daha güzel birtasarım
  • kazasız belasız sürüşler...hayırlı olsun...
  • hakket ya araba kral vallaha opel abi ötesi yok o paraya o kalite megan alacağıma alırım mis gibi alaman opeli......hayırlı olsunj tekrar
  • megane'ı şirkette kullanıyoruz o düşük kalitede bir arabaya nasıl bu kadar rağbet var anlamıyorum hala!!!Opel varken..
    quote:

Orjinalden alıntı: bfincan

hakket ya araba kral vallaha opel abi ötesi yok o paraya o kalite megan alacağıma alırım mis gibi alaman opeli......hayırlı olsunj tekrar
  • Teslimat kasımda demişlerdi, opelden bugün aradılar.
    En geç pazartesi aracı teslim edeceklermiş !
    Emektar sienamı sattığımdan yayan kalmıştım
    iyi oldu.
  • kasımda teslim denen araç teslim ediliyor ekim başı denen benim araçtan hala sadece gemide haberi alınıyor opel
  • bende 2007 astra cosmo+xenon paketlisi var 42.000 ytl ye aldık.astra sedana baktım iç dizaynı benimkinin aynısı en ufak bi değişiklik yok. 42.500 ytl idi galiba oda
  • hornet kullanıyormusun arabayı memnunmusun abi hiç izlenim yazmamışsın memnunmusun değilmisin??
    ya ben de yanısından çok düşünüyorum da tek korkum motoru test araçlarıda yokmuş kullanmadan da araba alınmaz ki demi:) neyse sen izlenim yazarsan sevinirim... hayırlı olsun tekrardan ..
  • teslim alamamıştır henüz benim aracımda aynı gemideymiş astra sedanlarla dün itibariyle girmemişlerdi izmir limanına
  • hayırlı olsun çok güzel araç
    hem de dizel daha ne olsun zaten full cosmo ohhhh
    güle güle kullanın
  • tifosi doğru demiş, alamamıştım, dün cebit fuarını gezerken opel hedef aradı, aracın hazır gel al dediler. İstanbulda olduğumdan alamadım, pazartesi antalyaya dönünce alacağım.
    İzlenimlerimi kullandıktan sonra yazarım.

quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK
    teslim alamamıştır henüz benim aracımda aynı gemideymiş astra sedanlarla dün itibariyle girmemişlerdi izmir limanına
  • sakın lasnmanda kullanılmış bi araç olmasın
  • Lansmanda kullanılmış araç değil.
    tifosi sen hiç boya koruma yaptırdınmı yada düşünüyormusun?

Benim yıkamacı diyorki: en iyisi olan m3 alalım, kutusu 80 YTL beş kez kullanılıyormuş, bana gösterecekmiş uygulamayı, 6 ayda bir kendim yapacakmışım ve 16 YTL maliyeti olacakmış.
    Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • ben leventte sonaxla pazarlık yaptım nano uygulama yapacak baya iyi bir fiyata 1 yıl gidiyor. kendin yapmak sıkıntılı bir iş bence gölge nemsiz bir ortam bulman lazım gerekli araç gereç falan normal bezle olmaz o işler. aracımı hep sonaxta yıkattığım için(geçtiğimiz sefere kadar ikitellide yıkatıyordum şimdi levente döndüm) adamlar garantide veriyor. 10 yerine 13 veriyorum belki ama gereçkten ne olduğunu bildiğim malzeme kullanılıyor yıkanırken ve içi temizlenirken. daha önce bi astramıza ziebartta yaptırmıştık ama sonax daha yaygın olduğu için sonaxı tercih edeceğim
  • tesekkürler verdiğin bilgi için, bugün birçok yeri dolaştım, dediğin gibi uygulama çok zor saatler sürüyor.
    Bende profesyonel biryerle anlaştım iç, dış, motor uygun bir fiyata yaptıracağım.
    Kendim yapmaktan vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hornet512 -- 6 Ekim 2007; 15:53:34 >
  • Arabalariniz hayirli olsun.
    Biz de Corolla D4D ile astra sedan arasinda kaldik. (Toyota comfort, Astra enjoy. Ikisi de dizel)
    Su anda %50 %50 gibiler :)
    Sizin astrayi secmenizdeki sebep ne? Muhtemelen toyotayi da dusunup elemissinizdir....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.