Şimdi Ara

yeni astra sedan cosmo 1.3 cdti dizel aldım. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
11.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CREİN SEN ARAÇTA NE GİBİ ÖZELLİK ARIYOSUN.BENDE KARARSIZIM ASTRA MI COROLLA MI
  • Bir alt vergi seviyesinde olmasına rağmen astranın motorunu daha iyi buldum (motorun sayısal değerleri olarak görünüşü olarak değil tabiki).
    Yarım deri koltuklar ve grafik ekran gibi benim sevdiğim birkaç donanım sadece astra da vardı. Astranın görünüşü benim zevkime daha uygun.
    Sanırım corolla da iyi bir arabadır, hangisini alırsanız onu güle güle kullanın. Ayrıca aldığınızda görüşlerinizi burada paylaşırsanız sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: crein
    Arabalariniz hayirli olsun. Biz de Corolla D4D ile astra sedan arasinda kaldik. (Toyota comfort, Astra enjoy. Ikisi de dizel) Su anda %50 %50 gibiler :) Sizin astrayi secmenizdeki sebep ne? Muhtemelen toyotayi da dusunup elemissinizdir....
  • Tesekkurler.
    Arabayi babam icin alacagiz. Onun da deri koltuk, grafik ekran gibi istekleri yoktur herhalde :) En onemli sey sorunsuzluk, konfor ve performans.

Astranin gorunusunu ben de seviyorum. Hatta dizel alacak olursam kendim icin ilk siradaki araba diyebilirim. Benzinlide secenekler biraz daha artiyor.
    Aslinda benim kafama takilan konu, su anda Astra'ya en az %10 kadar yeni kasa parasi veriyoruz. Ama 1-2 sene icinde HB olani yenilenince, otomatik olarak sedan da eski kasa durumuna dusmus olacak.
    Opelin genel politikasina bakarsak, adinin arkasina classic ekleyip öldüm fiyatina albea parasina satmaya basliyor. 40-45 bin para verip de 1-2 sene sonra ayni duruma dusermiyiz acaba diyorum.
    Sonucta babam bu arabayi en az 5-6 sene kullanir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreasker

CREİN SEN ARAÇTA NE GİBİ ÖZELLİK ARIYOSUN.BENDE KARARSIZIM ASTRA MI COROLLA MI

Hornet'e de yazdım. Arabada sorunsuzluk, konfor ve performas arıyoruz.
    Tip, lüks donanım vs. diger ozellikler ikinci planda.
    Ama bana kalırsa her ikisi de ilk plandaki ozellikleri saglıyor. Gorunuse gore tercihi gene diger ozelliklere gore yapacagız.
  • Bir de aklıma geldi...
    Babamın konustugu bayi, enjoy dizel icin 41000 fiyat vermis. Bu fiyata, park sensoru, kartel koruma ve cruise control dahil.
    Ama opel sitesinde kampanyalı fiyat 39000 gorunuyor. Verdigi hediyeleri 700-800 saysan bile kurtarmıyor.
    Ne is?
  • RESİMLERİ BEKLİYORUZ..
  • sen o fiyata metalik renk ve spor paketi de ekle o zaman biraz inmiş oluyorlar
    zaten yeni çıkan araçta fazla inmezler
    quote:

Orjinalden alıntı: crein

Bir de aklıma geldi...
    Babamın konustugu bayi, enjoy dizel icin 41000 fiyat vermis. Bu fiyata, park sensoru, kartel koruma ve cruise control dahil.
    Ama opel sitesinde kampanyalı fiyat 39000 gorunuyor. Verdigi hediyeleri 700-800 saysan bile kurtarmıyor.
    Ne is?
  • Bugün gittim opele tüm işlemler tamam, benimki dahil 10 - 15 adet satılmış astra sedan galeride bekliyor. Bir belgeleri eksikmiş hiçbirini veremiyorlar. Bayramdan önceye zor yetişirmiş.

Tifosi sen biliyorsun bu işleri, istanbuldakiler de öylemi bir sorarmısın lütfen.
  • walla opel odak cayır cayır astra sedan teslim ediyor. hatta ilk parti bitti 2. başlıyor haftyaya dediler
  • bu kasaya 1.3 hiç iyi olmamış 1.7 si yoğun istek olursa önümüzdeki yıl belki gelebilirmiş
  • hornet aldın heralde aracı foruma uramıyosun:P şahsen ben teslim aldımmı çok güzel bi foto albüm hazırlamak istiyorum. aracın doğumuyla ilgili bayide başlıyacak. sonaxta devam edecek evde garaja varıp ertesi gün iş yerimde bitecek bi albüm olmasını düşünüyorun
  • Fotolar neredeee:)
    Özellikle iç mekan ve ön knsol hız göstergelerini felan çekersen sevinirim kardeş.
    Hayırlı olsun bu arada güzel araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaattin(bjk) -- 10 Ekim 2007; 12:55:23 >
  • opel sağlam şaşi sağlam gövde ruzgardan etkilenmeyen iyi isçiliğe sahip bir otomobil eskiden çok kironik arızalara sahipti servis konusunda tr nin en geri kalmış markasıdır motorkonusunda ödüllü motor çok ekonomik ve tatminkar sayılabilecek performansa sahip +ları ağır basıyo güzel seçim
  • Tum arkadaslarin bayramini kutlarim.

Arabayi teslim aldim. Antalya bayiden sanayideki boya korumaciya oradan da Ispartaya geldim.
    Sadece bu kadar kullandim, simdi bayramda Ispartadayim.

Ilk izlenimlerim iyi. Daha sonra diger izlenimlerim ve resimleri paylasirim.
  • ARKADAŞLAR BENDE BAYRAMINZI KUTLARIM. GEÇTİĞİMİZ ÇARŞAMBA SAAT 11:30 DAN BERİ ASTRA SEDAN 1.3 CDTİ ENJOY SPOR PAK. BİNİYRUM. BURASI TRABZON. AYŞE ARMAN DAHİL BİR ÇOK GAZETECİNİN GEÇTİĞİMİZ YAZ GELİP UÇURUMLARINDAN KORKTUĞU ŞEHİR. VE BEN ÇOK YOKUŞ ÇIKIYORUM.
    İZLENİMLERİM:
    SEDAN YAKLAŞIK 1300 KG. DEVRİNİ BULUNCA YOKUŞ FALAN ÇIKIYOR ANCAK KARŞIDAN BİR ARABA GELİNCE BİLDİĞİNİZ DUVAR GİBİ YOKUŞTA. YAVAŞLAYINCA SIKINTI BAŞLIYOR. BENDE 2005 LACETTİ 1.6 SX VARDI. ONDA BÖYLE BİR SORUN YAŞANMIYORDU. ARABANIN GAZ PEDALINA BASMASAM BİLE ÇEKİP ÇIKIYORDU. ( bİRİNCİ VİTESTE) AMA ASTRA DEVİRDEN DÜŞÜNCE BİRDE AYARLAYAMAYINCA GÜM DİYE STOP EDİYOR- 4-5 KİŞİNİN ŞOFÖR HOCASIYIM BU 15. ARABAM, ARALARNDA DİZELLERDE VARDI AMA. BUNDA EZBERLERİMİ UNUTUP YENİDEN ŞOFÖR OLMAYA ÇALIŞIYORUM. BU BENİ BİRAZ SIKIYOR. ŞU BOXERLAR MI NE VARMIŞ. CHİP RİSKİL İMİŞ O İY İMİŞ YOKUŞLARDA PROBLEMİ ÇZÜYORMUŞ. KAFAM BİRAZ KARIŞIK

DÜZ YOLDA, KİTABA TAMAMEN UYUYOR. SÜRÜŞÜ ZEVKLİ 6. VİTES KEYİF VERİCİ, LACETİ İLE 180 E ÇIKTIKTAN BİR KAÇ SN SONRA BİTEN BİR YOL VAR SAHİLDE ASTRA İLE 170 E ÇIKINCA YOL BİTİYOR. BU DA ÇOK MÜHİM DEĞİL ZATEN KİTAPTA ÖYLE YAZIYOR.

ARACIN TASARIMI HARİKA YALNZ ARKA TAMPON OLMAMIŞ - ARKASI BAGAJ KISMI GÜZEL. TAMPON ONUN İLE UYUMLU GENİŞLİKTE OLMALIYDI GÖRÜNTÜDE TEK HATASI BU

BAGAJ MÜTHİŞ. LACETTİNİN 405 Dİ SIRALI LPG ATTIRMIŞTIM BAGAJ KALMAMIŞTI. BUNUNKİNE ATIYORSUN ÇANTALARI SANKİ KUYUDA KAYBOLUYOR. TAM BİR AİLE ARABASI

MEGAN VEYA PEUGEOT İLE KALİTE OLARAK ARAÇ KESİNLİKLE KIYASLANMAZ. ( BU BENİM 15.ARABAM, BİRDE AVRUPA 96 ASTRAM OLMUŞTU ONUDA SÜRERKEN ZEVK DUYARDIM...) SATIM BİR YIL SONRA TEKRA GERİ ALMIŞTIM.. O KADAR YANİ...

COROLLAYA GELİNCE BENDE COROLLA COMFORTU ÇOK DÜŞÜNDÜM. 40 LT BAGAJ FARKI VE ALMAN TANDARTI VE BAYİ MEMNİNİYETİ (2004 DEN BERİ) BENİ ASTARAYA İTTİ

ŞİMDİLİK BU KADAR

ŞU YOKUŞ İŞİNE Bİ ŞEYLER DERSENİZ SEVİNİRİM. ARABA YARIM DEBRİYAJ İLE YOKUŞTA DEVRİNİ BULUNCA YOLU YIRTIYOR, AMA AYARLAYAMADINMI GÜM DİYE STOP EDİYOR. GÜÇSÜZ DESEN NEDEN YOLU YIRTIYOR GÜSÜZDEĞİL DEMEKKİ BENCE 10 BİNDEN ÖNCE TORBO ÇALIŞMALI...DAHA BİLGİLİLER LÜTFEN BR ŞEYLER YAZSIN

• Trabzonlu hocam, çok dik yokuşda kalkış ya da önüne bir araba çıkınca yavaşlamadan bahsediyorsun...

1. vitesde 3000 deviri geçmeden 2. vitese atma...hatta 3500 devir....2. vitese atınca devir tam 1000 düşüyor... yani 3500 den 2500 e fakat yokuş olunca ayağını debriyjdan çekene kadar 2000 devire düşüyor... anlayacağın 3500 devirden 2000 devire düşüyor dik yokuşda... 2000 devirde hızlan 3000 devire gel öyle 3. vitese at... 1000 devir daha düşer.... 3 den 4. vitese çıkarken ise sadece 500 devir düşer...

kalkış değilde hızını alarak istediğin yokuşu hem de hızlanarak çıkarsın... daha yeni izmitden istanbula geldim... İstanbul girişindeki yokuşu 180 km/h hızla ve yoğun bir yağmurda çıktım...

hayırlı olsun... arabam astra hb cdti...
  • teşekkürler, bende artık arabayı stop ettirmeden sürmeyi öğrendim... dik yokuŞLARI İÇİ DOLU 3. VİTESTE RAHATLIKLA VE SÜRATLİ Bİ ŞEKİLDE TRABZON-İÇİ - ÇIKIYORUM. .. ŞO POWERBOX A NE DİYORSUNUZ
  • corsam gelsin box işine girmeyi düşünüyorum ama bir kaç ay geçtikten sonra. hatta almanyadan opel onaylı bir marka varmış bi taşeronumuz çok övüyo kendi astrasında da var sana ondan getirelim diyor 130hp ye kadar çıkarmış ama tüketimi düşünerek 115 hp civarında bırakmışlar aracı
  • hep opele karsı cıktım begenemedım bi türlü ne bılım ıste hb opel var butun arkadaslarımda astra sedanı gorunce cıdden vuruldum muthıs yapmıslar yanlız bıraz pahalı almıssınız galıba 34 bın baslangıc fıyatı olmalı dıye bılıyorum (bence bu tarz arabalar yanı hb ün yapıp sonra sedan devam ı gelen araabalarda en onemlı husus dızayn 206 sedana bakın mesala hıc hos degıl ama astra sedanı asırı begendım test sürüşü için yetkılı showrumla görüştüm ciddi alıcıyım .....
    aracınızda ıyı ve kotu olarak ılk gozlerımınızı ve resımlerınız paylasırsanız sevınırım ...
  • bende çok beğendim zaten
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.