Şimdi Ara

yeni asus nexus 7 ve acer iconia a1-810

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkdaslar. sonunda ben de bi tablet almaya karar verdim ve arastirmalar sonucunda yeni nexus 7 ve acer iconia a1-810 arasinda kaldim.

nexusu secme sebebim 4 cekirdek bulunmasi ve 2gb ram e sahip olmasi, 7 inc ekran icin ekran cözünürlügünün 1.200 x 1.920 olmasi ve ön kameranin acera göre daha iyi olmasi benim icin eksi yönleri ise 32 gb dahili hafizaya sahip olsa da micro sd ve usb girisi bulunmamasi. sadece slim port var ve bu demektir ki ya iki ucu da slim port olan bir kablo alicam ek olarak ya da telefona bilgi aktarimi icin bilgisayari kullanicam ordan telefona aticam.

acer da 4 cekirdege sahip fakat 1gb ram e sahip. ama micro sd girisi ve micro usb girisi bulunmakta. acer 7,9 inc ekran icin 1.024 x 768 Pixel cozunurluk koymus.

sizce hangisi alinmali? acikca sd card girisi olmayisi nexus ne kadar iyi bir tablet olsa da soguk yaklasmama neden oldu..

• micro sd senin için sorun deilse nexus 7 cok daha iyi bence 32gb lık versiyonunu alırsan hafızada sorun yaşamassın..ama senin için micro sd çok önemliyse ginede acer den başka markalara yönel ne bileyim samsung felan asusun başkta tabletleri olur memopad hd 7 felan fenopadlere bak..
  • Acer'ın ekran parlaklığı çok düşük, eğer tablet ekranından iyi performans bekliyor Nexus 7 daha doğru bir tercih olacaktır. Ben de daha yeni tablet aldım, Iconia'yı Teknosa'da inceleme fırsatım oldu. Ekranı çok karanlık, parlak değil. Bir iPad ya da Samsung parlaklığı yok.

Nexus kaliteli bir cihaz, fakat fiyatı da Acer'a kıyasla daha yüksek. İhtiyaçları göz önünde bulundurarak f/p oranı yapmak en iyisi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carousal -- 6 Eylül 2013; 18:33:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.