Şimdi Ara

Yeni ASUS S550cm İnceleme!(CPU-Z, GPU-Z eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
8.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yssh

quote:

Orijinalden alıntı: onr.krgz

win8 SSD'ye yüklü değil. SSD bilgisayarı hızlandırmak için kullanılmış(24 gb zaten). Bilgisayarın açılması çok hızlı diyebilirim. Tamamen kapalı iken başlangıç ekranına gelmesi yaklaşık 10 saniye, uyku modundan başlangıç ekranına gelmesi ise 2 saniye. Pil süresi kullanıma göre değişiyor. Full oyun oynarken yaklaşık 2 saat gidiyor. Normal kullanımda ise yaklaşık 3 saat.

ben de cihazdan sipariş verdim 2-3 güne kadar gelir. benim için en önemli şey aslında pil ömrüydü. ancak normal kullanımda bir ultrabook için 3 saat az değil mi? siz normal kullanım derken güç tasarrufuna alarak mı yoksa hiçbir ayarını düşürmeden mi kullandınız. her neyse gelince göreceğiz

merhaba hocam cihaz elinize ulaştımı bende bunun i7 lisini düşünüyorum oyun sadece pes2013 oynarım oyunla pek işim yok, sadece photosopta sıkıntı çıkartmasın bana yeter. tavsiye edermisiniz
    bugun vatandada %25 indirim var i7 lisi 2000 e geliyorhttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-s550cm-cj051h-s550cm-ultrabook-touch-corei7-2ghz-4gb-750+24-2-133-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65475

• ürün gayet şık ama pil ömrü ultrabooklara göre kötü
    dokunmatik özelliği insana çekici geliyor ama 3-4 gün sonra gereksinim duymuyorsunuz çünkü bu paraya daha iyi bir ürün bulabilirsiniz dokunmatik bence şu an çokda önemli bir şey değil
    bir de sistemde ufak bir değişiklik yaptığınız aman sistem yavaşlıyor

benim için en önemlisi aq bookunda dvd boot olayı çok saçma bir bilrn varsa yada çözen varsa dvd den nasıl boot edicem bu booku anlatsın .......
    lenovanın z500 modeli var şu an elimde s550cm var ama 3-4 içinde geri iade edip lenova z500 alıcağım

http://www.gold.com.tr/U218285/Lenovo-Z500-59365054-Notebook

bu ürünü almayı düşünüyorm

• asus s550cm nn elinde recovery dvdleri olan yada çekip bana gönderebilecek olan var mı arkadaşlar
    ben lnux kurayım derken yanlışlıkla sildim garantye de göndermek isteniyorum sinir ediyorlar
    şimdiden teşekkürler

• bu uyuz notebook un sahibiyim ve hiç bir usb portu calışmıo rezil gibi bi işe yaramıo pek artık ve autocad vb progamları da dokunarak ne kadar kullanabilirsiniz kı.... chipset güncel driverlar günce anlamadım gitti win 8 kurulu geldiinde de oleydi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.