Şimdi Ara

Yeni ASUS ZenBook 13 UX333 Türkiye'de! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıl olmuş 2019 hala 256 gb ssd ve 8 gb ram'li makine getiriyorsunuz.
    Bu makinelerin hdd ve ram'leri lehimli geliyor. Dolayısıyla sonradan upgrade mümkün değil.
    Dolayısıyla mümkün olduğunca en üst konfigürasyon ile almak gerekir.
    Sırf 500-1000 TL ucuz olsun diye alınmayacak konfigurasyonla makine getirirseniz, alternatifini de mağazada sunmazsanız kimse o makineyi kimse Almaz sayın Asus Turkiye!
  • Ux433 modeli artık amazon.com dan alıma kapalı. Teşekkürler Asus Türkiye Ulan İçimi Dökecem ama Üyeliği Kapattırmak İstemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaüstü bilgisayarımda anakartım Asus, ekran kartım Asus, önceden Asus'un çok ürününü kullandım. Genel olarak severim Asus'u. Ama eleştirilerimi de yapmam gerek: Yıl olmuş 2019 adamlar 7000 küsür liraya makine satıyorlar. Ama kullandıkları RAM LPDDR3. Low Profile, hem eski teknoloji hem de düşük hızlı, düşük profilli bir bellek. Düşünebiliyor musunuz? Adamlar böyle bir makineye tabletlerde kullanılan RAM'i koymayı layık görmüşler bize. Hem de lehimli ve upgrade şansınız yok. İşte bu yüzden son yaptığınız Zenbook'ları çok ama çok beğenmeme rağmen ekran, hoparlör ve tasarım kalitesi daha geri de olsa da gidip aynı fiyata MSI PS42 MODERN 8RC aldım. Hiç olmazsa adamlar 2019 yılında normal DDR4 bellek sunmnuşlar, hem de upgrade şansı da var. Ayrıca makinede 1050 ekran kartı var. Zenbooklar'ın 0,01 mm daha ince olması için donanımdan bu kadar kısılması büyük bir hata. Performans isteyen adamın en önemli kriterlerinden biridir RAM

• Arkadaşın eline ux333f modeli geçmiş. HDMI dan ekran bağlayınca çalışıyor cihaz ama kendi ekranında görüntü yok. Yabancı kaynaklarda aynı sıkıntıyı yaşayan gördüm, SMD kondansatör falan değiştiriyorlar. Türkçe kaynak bulamadım. Başına gelen varmı? Kronik bir sıkıntı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.