Şimdi Ara

YENİ AUDİ A3 FİYAT LİSTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
18.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

Golf alacağıma bu fiyatlar daha mantıklı.

Kesinlikle.
  • dizel+otomatik tam bir uc kagit. Avrupa'da benzinliyle ayni fiyata satilan dizellere Turkiye'de en az 10 bin TL fazla istiyorlar. Talep fazla olunca dizel+otomatik araclarin fiyati benzinli+manuelin iki misline cikiyor nerdese.
  • sunroof + xenon ekleyince fiyat direk 85000 oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 16 Ekim 2012; 17:59:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

mercedes A ve BMW 1 varken Audi hayatta almam. DSG şanzıman da ayrı bir soru işareti.

Git her yerinden catir cutur ses gelen A Serisini al Bmw zaten abartildigi kadar da hic degil onunda zayif isciligi var sirf isminden dolayi bmw 1 serisine baglanmaz para a3 her yonden bu ikisinden iyi .. v40ta gelcek oda bunlarn arasina eklencek c premiumun krali A3 tur Dsg De 3.nesil kavrama gelmis yeni golflerle iskembeden ata ata nereye kadar ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

Merso çakarım bunun yerine,beyin bedava

aklıma o video geldi nasıldı sınavınız? 10 numara..kolaydı yani? tabi ya çalıştım gerekeni yaptım evde baktım sadece,attım hafızaya beyin bedava......
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Yeni A3 1.4 TFSI Attraction S tronic 1395cc 122 bg 66.141 tl
    Yeni A3 1.4 TFSI Ambition S tronic 1395cc 122 bg 70.713 tl
    Yeni A3 1.4 TFSI Ambiente S tronic 1395cc 122 bg 70.137 tl
    Yeni A3 1.6 TDI Attraction S tronic 1598cc 105 bg 72.871 tl
    Yeni A3 1.6 TDI Ambition S tronic 1598cc 105 bg 77.165 tl
    Yeni A3 1.6 TDI Ambiente S tronic 1598cc 105 bg 76.590 tl

http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/tools/navigation/audibar/fiyat_listesi/a3.html

İlk Seçenek İyi Bir Alternatif

• Elde kalan eski kasa A3 leri satmak için audi bayiileri "yeni kasaların fiyatı 85-90 civarı olacak" (en üst donanim, stronic, cam tavan) diyordu ben de gülüyordum.
    Rakiplerine göre fiyat ayarlaması yapmışlar mecburen.
  • tfsi motorlu araçların donanım fiyatları yanlış yazılmış sanırım. (ambition ve ambiente seviyelerinin)

ayrıca; bu fiyatlar nedir böyle ya? eskiden c segmenti dendi mi 45bini geçmezdi dizeli. şimdi golf bile 65-70 bin tl. susuyorum...
  • Yeni gelen A3'ler, şu anda güncel kasanın indirimsiz etiket fiyatlarından satılacaktır (ya da satılamayacaktır)

Mesela şu anda kasası değişmek üzere olan bir A3 75 bin TL ise indirimsiz kampanyasız fiyatı 90 bin TL.

Meteoroloji balonu gibi, çok yüksekte uçar, ama sonuçta balon...
  • beyoğluna kravatsız çıkılmadığı zamanlar a3'te 1.8'den aşağı motor yoktu hey gidi hey.
  • Fiyatlar herkese ucuz geldi.

Bir bana mı pahalı geldi bunun fiyatları

Bunun yerine Golf daha mantıklı diyecektim ama bağımsız süspansiyon olmaması Golf'ü gözümden tamamen düşürdü .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

piyasayi hayretler icinde takip ediyorum..

yeni golf tdi dsg highline 69000.. sunroof ve xenonlu arac isterseniz 75000lik proformaya bakiyor olacaksiniz.. audi a3 benzinli 70000 tl..

fakat benzer donanimli passat variant tsi 58000.. 1.4 turbo insigniayi 56.000'e aliyorsunuz.. clio 4 dizel bile 44.000..

dikkatli secmek lazim..

Bu fiyatlara bu forumda uygun diyenlere şaşırmıyor değildim ama benim gibi düşünenlerde varmış
  • inş bu a3 ün full u boş değildir , öncekilerde bi ekran bile yoktu
  • Audi a3 ün sedani ne zaman cikacak bilen varmi acaba

• Eskiden arabalarin nasil uygun fiyatli oldugundan dem vurmus herkes..
    Distributorler, firmalar kendince donanimdan kisarak para kazanmaya calisiyor eyvallah, o ayri bi tartisma konus da..
    OTV sacmaliginin en ucuz arabalarda 40% oldugu neden unutuluyor?
    Bugun 70 bin lira diye aglanan golf 7 tdi dsg highline'in 30 bini vergi ya..
    İnsaf be..
    Durmak yok, yola devam..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 70 isterse a3 ne yapacak altına mı girecek? O pencereden bakınca makul.

• e golf böyle fiyatlarla girince bunlar da coşmuş. yuhh valla bu paraları golf ve audi 3'e verenin aklına şaşarım. bu ne be. hayır d sınıfı bir yığın araç var o paraya. lan benim c4 dizel otomatiği 49.000 tl'ye aldım yurtdışında fiyatı audi dizel otomatik ile 4000 euro farkediyor. aradaki 15.000 fark doğuşun cebine gidiyor.

allahtan türkiye'de tutulmayan markalar varda arabaya binebiliyoruz, alana hayırlı olsun ne diyeyim.
  • Bu nasıl bir piyasadır arkadaş, millet C segmentine 70-80 bin TL normal diyor yaw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

mercedes A ve BMW 1 varken Audi hayatta almam. DSG şanzıman da ayrı bir soru işareti.

Git her yerinden catir cutur ses gelen A Serisini al Bmw zaten abartildigi kadar da hic degil onunda zayif isciligi var sirf isminden dolayi bmw 1 serisine baglanmaz para a3 her yonden bu ikisinden iyi .. v40ta gelcek oda bunlarn arasina eklencek c premiumun krali A3 tur Dsg De 3.nesil kavrama gelmis yeni golflerle iskembeden ata ata nereye kadar ..

A serisini incelemedim o yüzden yorum yapamam...

Ama 1 serisi oldukça iyi bildiğim bir araç aracın piyasadaki araçların her yönden üstün olduğunu söyleyebilirim.Malzeme kalitesi gayet iyi ne eksiği var söyleyin bilelim motor desen zaten tartışmaya bile girmez ayrıca senin herhangi bir VW'de alacağın şanzıman sunuluyor A3''de 1 serisinde 8 ileri ot. ZF şanzıman var ayrıca fiyatlarda birbirine yakın lütfen objektif olalım.
    Premıum sınıfta paraısnı bence tek hakeden araç 1 serisidir.
    A3 nesi ile kral oluyor kendine özel ne motoru ne şanzımanı var sürüş karakteristiği desen o da yok.İşkembeden sallamak bulaşıcı heralde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.