Şimdi Ara

YENİ AUDİ A3 FİYAT LİSTESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
18.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

pardon elde kalan Eski kasa A3 'lerin fiyatlarıymış alttakiler zaten 3 kapı ve A3 Sportback arasında 900 Euro gibi fark olur herhalde. (avrupa'da öyle bknz: http://konfigurator.audi.de/controller?next=model-page&mandant=accx-de)

http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/tools/navigation/audibar/fiyat_listesi/a3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 19 Aralık 2012; 1:16:05 >

• Mercedes A180 varken, A3 almazdım
  • A3 gibi dar ve basık bir tasarımı olan araca ben o parayı vermem. fanatik değilim. A serisi dıştan olmuş içi bozulmuş, ama yeni 1 serisini neden begenmediniz anlamadım doğrusu? ben vermem o parayı o ayrı..
  • Bmw'de artık 1 serisini albenili bi kasayla çıkarsada rakip olsa şunlara.Ama araba hiç albenili değil hele o arka farlar.Fakat yeni mercedes a serisinden sonra bmw'de 1 serisini çok albenili bi tasarımla çıkaracağını düşünüyorum.Çünkü bildiğim kadarıyla bmw genellikle mercedes'i kendine rakip görüyor ve bunuda dile getirmişti diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORKUN///M -- 19 Aralık 2012; 2:39:39 >
  • Yazdıklarınızı okuyunca kafam iyice karıştı, araçlar konusunda forumdaki üstatlar kadar bilgi sahibi olamasam da güncel gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum. C sınıfında dizel otomatik vites bir araba almayı düşünüyorum uzun süredir, birikimim de bu yönde ama mercedes a serisinin gelmesini beklerken 1.6 dizel otomatik vites getirilmemesi hayal kırıklığım oldu, keza bmw 1 serisi de bu seçeneği sunmuyor. Geriye yeni A3 ve yeni Golf kalıyor seçeneklerim arasında. Ama söylediğiniz gibi fiyat performans dengesine de bakmak lazım, o paralar gerçekten kolay kazanılmıyor o yüzden de araca o kadar para verirken kalite ve işçilik yanında ekonomik olması da beklentilerim arasında. Malesef bu git-geller içinde boğuşurken karar vermem daha da güçleşiyor, ve aracı satın almanın dışında böyle okuyup duruyorum :(
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.