Şimdi Ara

Yeni AURİS 2013 (441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.972
Cevap
62
Favori
608.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu duruma herhangi bir çözüm üreten yokmu acaba.
  • 2013 auris active skypack kullanıcısıyım araç 45 bin de. Lastik değiştirmeyi düşünüyorum tavsiyelerinize ihtiyaçım var
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samland

2013 auris active skypack kullanıcısıyım araç 45 bin de. Lastik değiştirmeyi düşünüyorum tavsiyelerinize ihtiyaçım var
    Teşekkürler

Enerji Saver lastik güzeldi Micheln

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölçüleri var mıdır modeli fln? Bir de İstanbul dayım kış lastiğini tavsiye eden var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: samland

Ölçüleri var mıdır modeli fln? Bir de İstanbul dayım kış lastiğini tavsiye eden var mı?

205 55 r16
  • arkadaşlar otomatik auris alacağım, biraz araştırma yaptım ama bir yandan da oturmayan bazı şeyler var.Yardımınıza ihtiyacım var

2013 1.6 advance skypack S yada tombul kasa olan 2012 auris elegant alacağım

Bu araçların kronik sorunları var mı? Özellikle şanzıman kısmı önemli malum.

2013 kasasında bayağı bir düzeltme yapılmış sanırım ama bu yokuş kalkışları ile ilgili problemler yada yoğun trafikte yaşanan problemler halen yaşanıyor mu?

Son olarak iki araç arasında oldukça fiyat farkı da oluyor.bütçeyi zorladığıma değer mi
  • arkadaşlar lastiğin havası yeterli mi nasıl anlarım ? dışarıdan bakınca inmiş görünmüyor, uzun zamandır da hava basmadım, fakat kurcalamak da istemiyorum yanlışlıkla patlatırım diye. lastik havasının bir formülü var mı ? 133 psi demişti bir arkadaşımız burada.
  • 33 bascan hepsine

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam. ne kadar zamanda bir hava basmalıyım, en son mayıs ayı gibi hava basmıştım. dışardan bakınca inmiş görünmüyor ama çok şişik gibi de değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: DougH

eyvallah hocam. ne kadar zamanda bir hava basmalıyım, en son mayıs ayı gibi hava basmıştım. dışardan bakınca inmiş görünmüyor ama çok şişik gibi de değil

2 haftada bir mutlaka bakın lastik aşınma şekli lastik ömrü için önemli mevzu

• Arkadaşlar arabam 30 000 de.

Servis ön ve arka balatalar azalmış dedi. İki balata 600 tl civarı tutar dedi. Balataların ikisini değiştiren var mı ?

Ne kadara mal oldu ?

Ben şimdilik değiştirmedim . 3 - 4 bin daha gider dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 19 Ekim 2016; 20:50:13 >
  • cetera kullanıcısına yanıt
    600 çok bence de. diskler de mi değişiyor? 30 bin km de erken geldi bana. Araç otomatik vites mi?
  • Yok hocam otomatik vites değil. 600 tl diye sanırım yaklaşık birşey söyledi servisdeki usta. Tam fiyat sormadım .

Fakat hep şehir içi kullanıyorum . Şu an 31 binde. 4 bin daha gitse en fazla 35 bin olacak. Bana da çok geldi.

Daha evvelki opal Astra aracımın. Ön balataları 60 bin de bitmişti. Arka balatalar 90 binde hala bitmemişti.
  • Arkadaşlar hiç multimedya sistemi taktıran oldu mu ?

Yurt dışından aliexpres den alsak nasıl olur ?

• Arkadaşlar krom egzoz ucu taktıran oldu mu yeni makyajlılara ? Makyajsızlarda geliyordu ama sonra çıkartmışlar. Servis 240 gibi bi rakam verdi işçilikle birlikte tabiki çok ucuk. Makyajsız olanı sürdüğüm zaman sanki egzozdan böyle rahatsız etmeyecek hoş bir hırıltı geliyordu. Bunu Nası sağlarım bi fikriniz var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebocan -- 28 Ekim 2016; 0:04:15 >
  • cebocan kullanıcısına yanıt
    Ben kampanya varken taktırdım 200 liraydı sanırım. Serviste pahalı ama dışarıda taktırınca 1 yıl olmadan kararıyor. Orjinaller ömürlük. Önceki aracımda 5 yıl kullandım satarken ilk günkü gibi duruyordu. Ben bir ses duymadım bu arada, yani ses yapma olayı yok.
  • Yakın zamanda 20 bin bakımı yaptıran var mı? 19 bin olduk, fiyatlar hakkında fikri olan?

Yeni AURİS 2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: erincar

Ben kampanya varken taktırdım 200 liraydı sanırım. Serviste pahalı ama dışarıda taktırınca 1 yıl olmadan kararıyor. Orjinaller ömürlük. Önceki aracımda 5 yıl kullandım satarken ilk günkü gibi duruyordu. Ben bir ses duymadım bu arada, yani ses yapma olayı yok.

Anladım teşekkürler. Öyleyse orjinali düşünmek daha mantıklı. Makyajsız kasada öncelerinde lastik basınç sensörü yoktu sanırım bu modelde var. Buna nereden bakıyoruz peki ben göremedim. Kadran ekranından mi yoksa ana ekrandan mi Tabi hangi lastikte yüzde kaç hava olduğunu gösteren bi sistem var mi ona göre farzederek konusuyorum. Bilmediğimden.

• cebocan kullanıcısına yanıt
    basınç düşünce kadranda sarı renkte uyarı ışığı çıkıyor sadece. Hangi lastik ne durumda göstermiyor.
  • Merhabalar 2016 model toyota auriste yeni dikkatimi ceken bir durum var.Aracimi 1 aydir kullaniyorum arac kontagini cevirirken belli bir noktada uyari isiklari yanmadan onceki kademede fan calisiyor ve o konumda kalirsa surekli calisiyor. Ayni durumu yasayan yada sebebini bilen varsa aydinlatabilirmi

• 
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.