Şimdi Ara

Yeni AURİS 2013 (443. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.972
Cevap
62
Favori
608.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun araştırmalarım sonucunda 2013 Model 1.4d-4d manuel vites Premium paket araç aldım.Çok memnunum.
    Forumlarda vs. internet ortamında gereksizce eleştirildiğini düşünüyorum.
    Kısacası; alın,binin,keyfinize bakın.
  • tamanya kullanıcısına yanıt
    Ben düz vites kullanıyorum. İzmir şehir içi (altınyol trafiğine rağmen) ortalamam 5.0

Uzun yolda rekorum 3.8 daha altını görmedim.
  • 3.5 senedir 2013 1.6 auris advance skypack multidrive s kullanıyorum ilk günler hariç daha yeni 8.7 litreyi gördüm.
    Muhtemelen daha da düşmez :)

hayırlı olsun tamanya güle güle kullan
  • Lpg tüketimi bile fazlaymış aracın , araç çok güzel ama üzücek bizi lpg taktırsak bagaj küçülcek, ne kadar piyasada lpg sistemleri prince mi kullanıyorsunuz lpgde 26 kurus 1,33 corolla benzinle 30 32 kurus yakıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Fren balatasını değiştireli 1 ay oldu ses yapıyor ses ne zaman geçer?
  • benimki yakıt tüketimi 8.2 lerde dolanıyor bu aralar. 8 in altına düşmek imkansız gibi birşey, hele ki şehir içi kullanım yoğunsa.
  • yakıt tüketimini biraz daha düşük tutsalarmış harika olurdu
  • merhaba 2013 premium sahibiyim.teyp sesten memnun değilim.arka ve ön hoparlör ölçülerini ögrenmek istiyorum.600 tl bütce ayırdım.sadece 4 hoparlör değiştireceğim.anfi wofeer kesinlikle düşünmüyorum.bas tis ses almak için kompenant mı yoksa koaksiyel model mi hoparlör almam lazım.birde 2 yollu 3 yollu yazılıyor onu anlamadım.çok araştırdım ama aurisle ilgili pek bilgi yok gibi.
  • noth1ng1905 N kullanıcısına yanıt
    Bizim araçlardaki ses yetersizliği sadece hoparlör değiştirmekle çözülmez malesef, ana ünite de kalitesiz. Onun yerine de kaliteli bir teyp almalısınız ki gerçekten aldığınız hoparlörler verim versin. O zamanda hem maliyet yükseliyor, hem araca ekstradan teyp koymak çok eğreti duruyor şahsi fikrim. Ben şahsen böyle kabullendim, kullanıyorum öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arizeus

Lpg yok bende vites geçişleri sorunsuz yakıtı 100 km de 8.7 litreden den aşağı düşmedi.

2013 aurislerde dizel otomatik şanzımanlar da sorun var diye biliyorum alırken bayağı araştırmıştım.

uzun yolda da mi dusmuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Orijinalden alıntı: arizeus

Lpg yok bende vites geçişleri sorunsuz yakıtı 100 km de 8.7 litreden den aşağı düşmedi.

2013 aurislerde dizel otomatik şanzımanlar da sorun var diye biliyorum alırken bayağı araştırmıştım.

uzun yolda da mi dusmuyor?

Uzun yolda da düşmüyor Balıkesir akçaya gidiyorum zaten trafik oluyor İstanbul'da,Yalova,Gemlikte ve Orhangazi de falan fırsat buldukça da basıyorum onun için olabilir.
  • bugün lastikçiye gittim, lastiklerden biri 14 psi'ya, biri 18'e düşmüş, dışardan bakınca hiç belli olmuyor inik oldukları. diğer iki lastik normal.

lastik basıncı normalin altına düştü mü sürüş ekranında uyarı çıkmıyor mu arkadaşlar ? uyarı çıkması lazım, sensörleri var diye aklımda kalmış. hiç uyarı falan çıkmadı. araç 2013 premium multidrive s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerryh -- 3 Aralık 2016; 22:13:10 >
  • 2013 un ilk sürümlerinde yok diye hatırlıyorum. 2013 subat ayında lansmanda almıştık mesela onda yoktu. Yanlış biliyor olabilirim yinede

• cebocan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. yok demek ki sensör. 14 psi'da uyarı verirdi olsaydı
  • dışardan bakınca da hiç belli olmuyor lastiklerin inik olduğu. bir ölçüm cihazı almak gerekiyor
  • Makyajlı kasada mevcut basınç sensörü. Ekranda uyarı veriyor 4 lastiği de 33psi yapınca kendi sönüyor.

• corp8slave C kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. bizim eski kasada yok demek ki sensör
  • bir ölçüm cihazı almak lazım
  • 3 aydır konuya tek mesaj yazılmamış, hayırdır?

Hadi ben zaten pek sık girmiyordum da diğer aktif arkadaşlar nerelerde? Umarım herkesin keyfi yerindedir. Yoksa makyajlı Auris konusu açıldı da, oraya mı takılıyor millet. Ya da aracı mı değiştiriyorsunuz habire, nedir bilelim yani.

Bu aralar Auris için DVR alma fikri tekrar gündemime geldi, burada da gelişmeleri yazayım, fikir alışverişi olsun. Önemli bir konu olduğunu düşündüğüm için başkalarına da hatırlatmak yararlı olabilir.

Son birkaç yıldır aracımda aşağıdaki fotodakine benzer şekilde telefonla kayıt yapıyorum. Tabii diğer dezavantajlarının yanında görüş açısının dar olması da hemen dikkat çekecektir:

.

Kullandığım yazılım ise "DailyRoads Voyager". Ucretsiz olmasına rağmen telefonda DVR amaçlı kullanılabilecek en güzel yazılımlardan biri:

Link:
    play.google.com
    DailyRoads Voyager - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dailyroads.v

Bu çözümü geçici olarak, düzgün bir kamera araştırıp alana kadar kullanırım diye düşünmüştüm. Ki o zamanlarda uygun fiyatlı Park modu, WiFi desteği olan mantıklı seçenekler pek yoktu. Yurtiçinden alınacak cihaz da yoktu zaten, satılanlar çöptü tamamen, ki sanırım durum hala aynı. Kaliteli cihazlar ise çok pahalı ülkemizde. Bu sebeplerle cihaz alımını ertelemiştim, Aliexpress'den düzgün ve uygun fiyatlı bir DVR alırım diye umuyordum.

Şu an kullandığım çözüm güvenilir ve pratik olmadığı için artık amaca uygun bir DVR almamın zamanı çoktan geldi. Bu aralar görüntü kalitesi iyi, görüş açısı geniş, Wi-Fi'lı, park desteği olan, riskli olabilecek batarya yerine kapasitör içeren, küçük ve uygun fiyatlı cihaz seçeneklerimiz de artmış gördüğüm kadarıyla. Döviz zaten uçmuş durumda ki önümüzdeki süreçte daha da artacağından şüpheleniyorum ne yazık ki. O yüzden yurtdışı alışverişlerini geciktirmeden referandum öncesi yapmak mantıklı olabilir.

Forumda çok güzel bir konu açılmış meğerse, buradaki incelemelere göz gezdiriyorum bu ara, tavsiye ederim:
    Araç içi kamera Tavsiyesi ( 1. Msj Hep Güncel )
    Link: https://forum.donanimhaber.com/arac-ici-kamera-tavsiyesi-1-msj-hep-guncel--74988670#74988670

Şu linkte de güzel bilgiler var:
    Popüler Araç Kameraları ve Fiyatları – En İyi Araç Kameraları
    Link:
    www.arac-kamera.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.arac-kamera.com/populer-arac-kameralari-ve-fiyatlari/4672

Yabancı kaynaklı güzel bir link de kenarda dursun:
    Techmoan - Guide to Dashcams
    Link: http://www.techmoan.com/guide-to-dashcams/

• mcroses kullanıcısına yanıt
    2 Haftaya kadar tekrar uzun yola çıkıcam.
    Osmangazi köprüsünden başlayıp otoban bitene kadar 110km/s olarak sabitleyeceğim hızı.
    Bakalım o hızla düşecek mi yakıt?
  • 
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.