Şimdi Ara

Yeni AURİS 2013 (444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.972
Cevap
62
Favori
608.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende 2013 TOYOTA AURIS 1.6 Active Skypack Multidrive S var 40000 bakım için randevu aldım.
    Bakım için 700 tl çektiler.
    Sizce ne yapayım dışarıda mı yaptırayım kendi servisinde mi?
  • arizeus kullanıcısına yanıt
    Garanti büyük olasılıkla bitmiştir. Dışarıda kendiniz yaptırın, hatta yağını da kendiniz götürün, 200-300 tl arası servisten çıkarsınız, paranız da cebinizde kalır.
  • socialworker kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler.
    Aynen garanti bitti.
    Peki yağ olarak ne kullanılıyor orijinal de bilginiz var mı?
  • 5w 30 tam sentetik premium herhangi bir yağ kullanabilirsiniz veya servise de sorup o şekilde alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: socialworker

5w 30 tam sentetik premium herhangi bir yağ kullanabilirsiniz veya servise de sorup o şekilde alabilirsiniz.

Teşekkürler.
  • Arkdaşlar bu 1.4 dizellerin arkası torsiyon mu bağımsız süspansiyon mu bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mubayin_beyin M kullanıcısına yanıt
    Torsiyon. benzinliler bağımsız süspansiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erincar

Torsiyon. benzinliler bağımsız süspansiyon.

Hocam sağolun peki 1.4 dizellerdeki cvt şanzıman mı multimode mu ?

Multimode ama eski kasadakilerden daha geliştirilmiş.
  • quote:

Multimode ama eski kasadakilerden daha geliştirilmiş.

Sağolun hocam benzinliye geçtik.

Hayırlısı olsun
  • iyi günler arkadaşlar aranıza 2015 auris 1.33 life paketle yeni katıldım merak ettiğim bir konu var forum da muhakkak konuşulmuştur ama çok fazla sayfa olduğu için bulamadım:) aracın mercek farları sanırım standart far,merceğin arkasında ki ampülü led ampül ile değiştiren yada memnun olduğu bir seçeneği olan var mı cevaplarsanız sevinirim.
  • ikmfatih İ kullanıcısına yanıt
    Ben de araştırıyorum ama iyi denilen ürünler de hep kısa ömürlü. Senede bir ampul almak istemiyorum açıkçası.
  • Arkadaşlar selam,

İstanbul'dan Balıkesir'e gittim bu sefer 110/120 arası hız yaptım yaklaşık 100 km sabitleyerek gittim.
    Yakıt göstergesi yine 100 kmde 8.7 gösterdi ama neredeyse gidiş geliş 760 km yi 1 depo ile gittim geldim.
    Buda yaklaşık 7 lt ye tekabül ediyor.
    Gösterge 8.7 gösterirken sabit hızla gittiğinde daha az yakma imkanı var mıdır?
  • erincar kullanıcısına yanıt
    Sizin bilginiz var mıdır bu durumdan?

İstanbul'dan Balıkesir'e gittim bu sefer 110/120 arası hız yaptım yaklaşık 100 km sabitleyerek gittim.
    Yakıt göstergesi yine 100 kmde 8.7 gösterdi ama neredeyse gidiş geliş 760 km yi 1 depo ile gittim geldim.
    Buda yaklaşık 7 lt ye tekabül ediyor.
    Gösterge 8.7 gösterirken sabit hızla gittiğinde daha az yakma imkanı var mıdır?
    Yola çıkmadan önce yol bilgisayarı verilerinizi sıfırladınız mı? eski verileri de dikkate alarak 8.7 yazmış olabilir. Kontağı kapatınca çıkan ekranda yazan veriler mi yoksa bunlar? (Kaç saatlik yol, kaç km katetmiş ve kontak açıldığından itibaren tüketim)

örnek olarak benim eski bir verimi paylaşayım.

Burada 93,6 km yolum 1 saat 15 dakika sürmüş ve 3.9 yakmışım. Bu ekran benim müdahale edemediğim, kontak açılıp kapanıncaya kadar hesabını tuttuğu ekran. burda 8,7 mi yazıyor sizde yoksa kendi çalışırken gezinebildiğiniz menüde mi?

Yeni AURİS 2013

• quote:

Yola çıkmadan önce yol bilgisayarı verilerinizi sıfırladınız mı? eski verileri de dikkate alarak 8.7 yazmış olabilir. Kontağı kapatınca çıkan ekranda yazan veriler mi yoksa bunlar? (Kaç saatlik yol, kaç km katetmiş ve kontak açıldığından itibaren tüketim)

örnek olarak benim eski bir verimi paylaşayım.

Burada 93,6 km yolum 1 saat 15 dakika sürmüş ve 3.9 yakmışım. Bu ekran benim müdahale edemediğim, kontak açılıp kapanıncaya kadar hesabını tuttuğu ekran. burda 8,7 mi yazıyor sizde yoksa kendi çalışırken gezinebildiğiniz menüde mi?

Yeni AURİS 2013

Benim ekran sizinkinden farklı ama depoyu doldurdum kmyi sıfırladım yola öyle çıktım.
    Seyir halinde yazan veriler kontak açıkken.

km sıfırlamak yetmez, ortalama hızı ve ortalama tüketimi de sıfırlamanız gerek. eski verileriniz de işin içine giriyor bu sefer. Dolayısıyla araç en son ne zaman sıfırladıysanız o andan itibaren olan verilerinizi sunuyor size.
  • erincar kullanıcısına yanıt
    Sanırım aracın düğmelerini biraz daha kurcalamam gerekecek.
    Ortalama hız ve ortalama tüketimi nereden sıfırlıyoruz.
    sizin ekranda nasıl bilmiyorum. Bende menüdeyken (Mesela ortalama tüketim) direksiyonun üzerindeki yuvarlak tuşa basılı tuttuğumda sıfırlıyor. Aracın kitapçığı yok mu? orada yazıyordur mutlaka.
  • 
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.