Bildirim
Yeni auris arka hoparlör.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kapılar kaç cm ona göre bir öneri yapayım? -
quote:
Orijinalden alıntı: gollatr
Kapılar kaç cm ona göre bir öneri yapayım?
hocam bilmiyorum ki onu :( öğrenmeye çalışıp yazarım -
Ön kapılar 16 arka kapılar 13 cm miş hocam ben öğrendim
Bunu arka kapılarawww.vatanbilgisayar.comTs-G1322 13cm 2-Yollu Hoparlör(mid,Tiz), 130 W fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttp://www.vatanbilgisayar.com/ts-g1322-13cm-2-yollu-hoparlormidtiz-130-w.html
http://www.vatanbilgisayar.com/ts-g1722i--17cm-2-yollu-hoparlor-midtiz--170-w.html Bunu da ön kapılara takın hocam daha iyi olur arabanın orjinal hoparlörleri ve pioneer pek uyuşmaz diye düşünüyorum bu yüzden bütün kapıları değiştirin siz hem daha iyi ses alırsınız
yinede sizin kararınız
-
Toyotanın ses sistemi baya temiz çalıyor. Orjinal hoparlörlerden bulsanız süper olur.
Eğer illa da piyasa ürünü istiyorsanız da watt değeri düşük kolonlara bakın. Ana üniteyi zorlamasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: halog
Toyotanın ses sistemi baya temiz çalıyor. Orjinal hoparlörlerden bulsanız süper olur.
Eğer illa da piyasa ürünü istiyorsanız da watt değeri düşük kolonlara bakın. Ana üniteyi zorlamasın.
hocam zorlamaması için ne gerekiyor, nerden öğrencem onu? @gollatr arkadaşın önerdikleri olur mu ? -
Nominal power denen gücün yani normal giriş gücünün 30-40wattı geçmemesi hoparlörü zorlamaz. Arkadaşınkiler güzel fakat daha iyi ses veren kendim de kullandığım Alpine sxe 1325i öneririm. 35watt güç girişi istiyor. Sesi de fazlasıyla berrak.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X