Şimdi Ara

yeni auris sipariş verdim korkularım var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben olsan fr alırdım auris leon fr nin donanım olarak da tip olarak da yanından gecemez yazık etmissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlattığınıza göre Leon'u da Auris'i de incelemişsiniz ve içinize sinen modeli almışsınız.Önemli olan bu değil mi?

Bu Forum'da malesef bir kullanıcı bir otomobil aldığında hem de içine çok sinerek aldığı halde o alınır mı onun yerine şu varken ona bakılır mı gibi cümlelerle çok karşılaşıyoruz malesef.

Otomobil alırken başkalarının değil sizin fikriniz önemli.Aldığınız arabayı beğenerek aldıysanız buradaki yorumları okuyup hatta bana göre burada konu açıp sizi aracınızdan soğutacak yorumları incelemek hata bence.

Aldığınız araba gayet güzel bir araba.Bir sıkıntı çıkacağını hiç sanmıyorum.Şimdiden hayırlı olsun.Keyifli sürüşler.
  • Hayırlı olsun Allah hata kaza vermesin inşallah. Ben aldığım da Toyota bayiinde araç hazır bekliyordu ertesi gün binip çıkardım sıkıntı olmaz :)

Aracın boyalı olup olmadığını kontrol ettirebilirsin içinin rahat etmesi için. Değişen parça varsa zaten dikkatli bir göz bile bunu anlar.
  • Yeni Auris 1.6 benzin pişmanlıktır
  • Neden pismanlik olsun 1.6 araba iyi benzin neden dert olsun zaten 5 lira o 5 liraya halen binen insanlriz biz once onu dusunmemiz lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: sokullu

Ne kadar yakar hocam aylik max 600 km benim yillik 120000 km

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın yalnız türkiyede yıllık 120bin kmyi benzinli bir araçla gezinmek biraz tuzlu olabilir.
  • Pardon yais yazdim 12.000 km yillik

• Hocam araciniz cok guzel hayirli olsun. Leon alsaydiniz auris tavsiye ederlerdi.
    Aklinizda kalmasin derseniz bi teste sokun araci, nadir de olsa boya olabilir

• quote:

Pardon yais yazdim 12.000 km yillik

Tavsiyem lpg arastirmasina giriniz hemen. Yada toyota kendisi garantiyi bozmadan veriyorsa o sekilde lpgli arac dusunun. Arabanizin tadinu cikarmak icin bu sart bence..

• Benik anlamadigim 7-8 litre cokmu onu anlamadim yoksa bu araba 12litre filanmi yakiyod

• Ortalama yakıt 8-9 litrenin altına düşmez. Aylık 600 km iyi rakam 5 yıl kullansanız 60.000 km yapar 24-25 bin tl yakıta vermiş olursun. Lpg ye karşı değilseniz Lpg uyumu çok iyi motorun taktırın gitsin en azından 10 bin tl cebinizde kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreY -- 21 Ekim 2014; 11:56:47 >
  • Normal golf tsi var onlarda 7-8 litre yakiyor sanjrim

• Korkma evlat, düt düt...

• quote:

Benik anlamadigim 7-8 litre cokmu onu anlamadim yoksa bu araba 12litre filanmi yakiyod

12,6 ile başladım en çok 9,7 litreye düşebildim 4500 km sonra.
    Şu an 10.6 gösteriyor
  • Araci 3 gun sonra almaniz anirmal bisey degil, hatta ayni gün icinde teslim bile alirsiniz araci tescil islemleri yetişirse.

Lcd deki ambelmdeki koltuktaki naylonlara kafayi takmayin cunku araci size teslim etmeden evvel hepsini bi guzel cikarip icini disini temizleyip oyle teslim alacaksiniz.

Leona tercih etmekle cok guzel bir karar vermissinz, Auris cok saglam tok yere iyi basan bi araba. Guzel gunlere kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Benik anlamadigim 7-8 litre cokmu onu anlamadim yoksa bu araba 12litre filanmi yakiyod

Şu an 10.6 gösteriyor

Bizde de auris var 2011 model otomatik kesinlikle dogru suan 9.5 gosteriyor 14.000 de size hak veriyorum hocam.

• Ortalama 15 litre bile yaksa suanda c sınıfı hb olarak alacağım tek araba. Tasarım güzel motor güzel , şanzıman güzel, piyasası iyi lpg tam uyumlu bundan iyisi şamda kayısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Şu an 10.6 gösteriyor

Bizde de auris var 2011 model otomatik kesinlikle dogru suan 9.5 gosteriyor 14.000 de size hak veriyorum hocam.

2011 modelin şanzımani farklı değil miydi ?

• Yakıt yüzünden kullanamadıktan sonra bmw alsan ne olur, lpg ise tam bi rezillik zaten

• Aman kullan gitsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.