Bildirim
yeni aveo hb. LTZ. 28.750 Tl. nasıl
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şahsen liste fiyatından 3000 tl indirim yapacaklarına inanıyorum 38567 tl olan lt 1.3 sedan dizel aveoları 35600 tl ye alanlar oldu
başka bir bayiye gidin özürlü raporundan bahsetmeyin pazarlığınızı yapın daha sonra fatura aşamasında rapora istinaden ötv ve kdv indiriminden yararlanmak istediğinizi belirtin
kdv indirimi yapılmazsa 30 gün içerinde dava açarak geri alabilirsiniz(öyle hatırlıyorum mevzuat değişmedi ise) ayrıca özürlü plakasındaki o amblemide plakada taşımak zorunda değilsiniz tescil işlemleri yapılırken bunuda beyan edin size atandart plaka verilecektir -
7 bin lira civarı ötvli fiatı var, bir de kdv var. yani bildiğim kadarıyla o araçta 8200 civarı ötv ve onun kdv si var. ben 2011 ltz sedanı 34600 e aldım. siz hesabınızı yapın. evdeki faturaya bakayım aksam. tam ne kadar ötv -
28.750 ye aldım..araçla beraber trafik seti ve ilk yardım setide verdilermi size? -
quote:
Orijinalden alıntı: harun_daymoon
28.750 ye aldım..araçla beraber trafik seti ve ilk yardım setide verdilermi size?
TESLİM ALMADIM AMA İSTEYECEĞİM VERMEZLERSE SİZ
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X