Bildirim
YENİ AVEO SEDAN 1.4 LT AT İÇİN İLK ADIM ATILDI (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun...... -
yeni aveo gerçekten güzel seçim. bazı bayiler söğlemesede benzinliyi satmak için ekim ayında dizeli geliyor ve 1.3 common rail dizel teknolojili olarak gelecek yani astra motoru var . yakıt olarakda ortlama 3,5 lt diyorlar . avrupalı sitelerde yazan bu. ben adımı yazdırdım ve bir miktar kapora bıraktım. benzinliden gerçekten keyif aldım test sürüşünde zaten bundan önceki arabamda lacetti idi. chevrolet kalitesi gerçekten çok mükemmel ve satarken de ilk gün sattım otomatik lacettimi. kaygınız olmasın. hayırlı uğurlu olsun. allah tabanını düz bastırsın.. -
Hayırlı olsun sanırım almışsınızdır artık. Resimleri ve izlenimlerinizi paylaşmanız mümkün mü? -
araç çok güzelde chevroletın lpg ye karşı olmaması lazım pazar payını büyütmek istiyosa lpg yı fabrıka çıkışlı yapmaları lazım hatta bunu bence TÜM markalar yapmalı hem çevreyi çok az kirletir hemde ucuz . -
Yeni aveo cok kaliteli ve guzel bı araba doğru bi secim yapmışsınız bende almayı düşünüyorum güle güle kullanın simdiden -
1 ay olmuş alan arkadaştan bir değerlendirme alsak fena olmaz aslında -
Hayırlı olsun. Memnun kalacağğınızı düşünüyorum. Ben olsam otomatik almazdım ama ihtiyaç meselesi tabi. Benim önceliğim konfordan ziyade yakıt tüketimi olurdu. Sedan tercihi de aile için doğru karar. Sedan da çok alternatif yok zaten. Bana göre en iyi b sınıfı sedan aveo. -
cok guzel arac gule gule kullanin ben sadece gostergelerin daha guzel olabileceginden yanayim sadece oyuncak gibi duruyor orda -
Araç gayet güzel. Küçük cruze gibi görünüyor ilk bakışta. Şuanki fiyat listesi yine çoşmuş. 36bin görünüyor aynı araç.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X