nası kendi stadyumumuzu yapcakmışız menejerlik mi bu çok enteresan olur olursa ama güzelde olur
3:42 deki defans oyuncusuna ve akabinde en baştan itibaren diğer tüm defans oyucularının hareketlerini gözden geçirin.. bu kadar aptal bi yapay zeka defans anlayışı olamaz. olmadı olmayacakta ben konamiden umudu kestim malesef
Arapas sistemi değişmiş galiba oh
tam olarak ne zaman çıkıcak piyasaya oyun?
Menü atari oyunlarını aklıma getirdi, mesela tsubasa Ama kesinlikle çok güzel olmuş, çok sevdim menüyü
Oyunun çıkmasını merakla bekliyoruz.
bu sene öss var pesmi oynıyım öss ye mi çalışıyım
quote:
Orijinalden alıntı: selim 000
öss önemsiz be olm sürekli PES sürekli pes ilerde çok lazım olcak pes, öss her zaman girersin ama pes oynanmaz her zaman, çolul çocuğuna attığın güzel golleri anlatırsın yemek masasında
oyun oynyan bi insan değilim ama sırf bu oyun için yeni bi ekran kartı alıcam
quote:
Orijinalden alıntı: Dividi
quote:
Orijinalden alıntı: selim 000
öss önemsiz be olm sürekli PES sürekli pes ilerde çok lazım olcak pes, öss her zaman girersin ama pes oynanmaz her zaman, çolul çocuğuna attığın güzel golleri anlatırsın yemek masasında
Adam haklı beyler.
Önemli değişiklikler var gibi görünüyor.Zaman göstericek bakalım..
Grafikler çok yavan değil mi? Hani geliştireceklerdi
cok kotu yine olmamis oyuncular odun gibi
Ben hiçbir fark göremedim.Oynanış biraz gelişmiş gibi ama grafikler,atmosfer hala ruhsuz.Fifa 2011 eğer PC için PS 3 kalitesine yaklaşırsa Pes'in önümüzdeki sene PC kulvarında da pek şansı kalmaz gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: neczer
3:42 deki defans oyuncusuna ve akabinde en baştan itibaren diğer tüm defans oyucularının hareketlerini gözden geçirin.. bu kadar aptal bi yapay zeka defans anlayışı olamaz. olmadı olmayacakta ben konamiden umudu kestim malesef
%100 katılıyorum.. hala en ufak yön değiştirmeleri bile yapamıyorlar.. bir de KONAMI'nin top kapma animasyonu sadece kayarak mı?! ayakta top kapma olarak sadece topla adamın arasına girmek mi var? ki bu bile çoğu zaman işe yaramıyor o da ayrı bi saçmalık..
kalecilere daha bi şey söylemiyorum bile.. neredeyse her topa iki eliyle uçuyor.. abi köşeye giden topa tek elle uçarsın.. onu da ters el yaparlar şimdi bunlar... pek ümidim yok ya bu sene de.. neyse..
quote:
Orijinalden alıntı: MelihFenman
oyun oynyan bi insan değilim ama sırf bu oyun için yeni bi ekran kartı alıcam
ekran kartımı aldı dağılın artık sadece pes 2011 in çıkmasını bekliyorum(z)
umutluyum bu oyundan
bakalım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme