Yaş 18 Boyum 1.80 Kilom 76 daha önce hiçbir sporla uğraşmadığım için göbek ve kalça taraflarında fazlasıyla yağ var ben şınav çekemiyorum 1 tane bile kollarım normalden daha zayıf ve güçsüz hiç kas yok düzenli olarak yapmak istiyorum kaç kg alacağım hakkında fikrim yok çok kaynak dolaştım kimisi 2.5 diyor kimisi 5 diyor neyi nasıl yapacağım hakkında bilgi verecek varmıdır?
8 tekrar yapabildiğin herhangi bir kilonun altında girebilirsin. 5 az bile gelebilir, önce 5 litrelik şişe ile dene kendini, hafif gelirse 10 kg almaya çalış veya kafandan tahmin yürüt seç.
quote:
Orijinalden alıntı: HIGHER
8 tekrar yapabildiğin herhangi bir kilonun altında girebilirsin. 5 az bile gelebilir, önce 5 litrelik şişe ile dene kendini, hafif gelirse 10 kg almaya çalış veya kafandan tahmin yürüt seç.
5 kiloyu 2 elimle zor kaldırıyorum hocam
quote:
Orijinalden alıntı: r3dail
5 kiloyu 2 elimle zor kaldırıyorum hocam
Alıntıları Göster
Hiç inanasım gelmedi.
Vallaha hocam malesefki gerçek kollarım çok zayıf aşırı
HIGHER
kullanıcısına yanıt
Keşke dediğiniz gibi olsa.
Hadi hayatında spor yapmadın anladıkta hiç bir işte de mi çalışmadın, neyse ilk mesajımda dediğim gibi 8 tekrar yapabildiğin kilo ile çalış.
İstanbul'da iseniz Eminönü taraflarından vs. de alabilirsiniz, daha ucuza gelir. Arkadaşın dediği gibi 8 tekrar yapabileceğiniz ağırlıktan başlar yavaş yavaş artırırsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme