Şimdi Ara

Yeni başladım, bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diablo III oynuyorum, alternatif bir oyun olsun istedim, free starter edition'dayım şuan bir kaç sorum olacak. WoW'a başlamaya çok mu geç kaldık? Başlangıç olarak Blood Elf Rogue kasıyorum daha kolay ne olabilirdi? Realm olarak ilk tavsiye edilenene girdim Azjol-Nerub Type: Normal Populations: New Players, bu server da PvP yokmu? İleri ki seviyelerde bu server'dan çıkacak mıyız?(New Players yazıyor) Ve karakterimizi başka bir server'a aktarabiliyor muyuz? Günde 1 - 2 saat kasmayla ortalama 1 ayda ne kadar seviye alırım ve de yine günde 1 - 2 saattle tahmini ne zamana end gamer olunur? Bunların dışında önerileriniz ve fikirleriniz nelerdir

• wow a başlamak için hiçbir zaman geç değil
    rogue güzeldir ancak ustalaşması uzun sürebilir yeni başlayan biri için genelde daha basit olan hunter warlock denemeni öneririm
    realm olarak tavsiye edilene hiçbir zaman girme çünkü o new player yazısı demek genelde boş realm demek oluyor high ,medium realmleri tercih et forumu araştırırsan türk guildleri olan realmleri görebilirsin horde ally seç girmeyi dene :D
    karakterini başka realme aktarabilirsin (60 lira vererek sanırım)
    2 haftada 85 olursun sanırım yada 3 :S
    end game olayı 2 saati aşar çok farm lazım ona 2 saaten fazla en azından
  • Aly oynucaksan auchidonb a gelebilirsin. horde oynucaksanda pop un yuksek olduguna gir.

85 olmak yaklasık hani afk kalarak falan 4 gün sürüyor 4*24saat yani.(bende öyle oluyor ama deli gibi bot gibi oynayanlarda 2gün flndlr cunku ben giriyorum 1saat misal yaptım sonra kapatmıoyurm oyun acık nezmn kendi dc olursa ) Günde 1 -2saat icin wow oynanmaz ben sana baştan söyleyeyim en azından kasarken gümde 3-4saat oynaki birşeye yarasın zaten onu alayim buraya gdem derken 1saat geciyor.

Karakter aktarmak , isim degiştirmek ırk degiştirmek para ile yapilkiyor. 20 euro
  • Tamam ben de oynayayım günde 3 saat, 2 günde nasıl 85 lv yav? Powerleveling filan mı yapıyorsunuz? Benim hiç tanıdığım yok WoW oynayan
  • 2 gün derken tam olarak saniyesi saniyesine. Mesela 2 hafta geçmiştir ama aktif olarak oynadığın süre 48 saattir. Benim de rekor 3 gün mü neydi
  • Adama niye link vermiyorsunuz yaw
    http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php

Burdan ally-horde oranını yada realmlerdeki yoğunluğu takip edebilirsin sanırım günlük güncelleniyor rakamlar değişebiliyor ama genel anlamda bir fikir vericektir. Misal ben Stormscale'de oynuyorum orda hiç ally yok o yüzden world pvpnin w'su bile olmuyor. World pvp için en uygun realmlerden biri Defias Brotherhood gibi gözüküyor 12k-10k oyuncu sayısı ile bir kaç yerde sordum tavsiyede ediyorlar ama üşeniyorum yeni karakter açmaya çünkü 85 yapmakla bitmiyor olay. Bu arada bence 40k civarı oyuncusu olan yerleri seçme lag olur 20k civarı ideal realmdir bana göre.

Lvlinge gelirsek yanına bir arkadaş bulur ve recruit a friend yaparsan çok hızlı lvling yapabilirsin. Oyuna sahip birini bulursan o sana davetiye gönderir olmayan birini bulursan oyunu alıp davetiye gönderirsin burası önemli oyunun hiçbir parçasını almamış olmalı e-mail adresine gönderiyorsun daveti. Recruit ile x3 exp alınıyor herşeyden görevlerden dungeonlardan 80lvle kadar çok hızlı geliyorsun hele tank+healer atarsan dungeonı 1 güne 80 yaparsın karakterini (Recruit yaptığın arkadaşınla beraber oynamanız gerekiyor yoksa bonus alınamıyor...)(Oyunu alır almaz birine recruit gönderebiliyormusun emin değilim onu araştır yada bilen arkadaşlar cevaplasın lütfen mantıken göndermen gerekiyor ama bilemiyorum bu arada ülke olarak türkiye seçme almanya seç recruit falan gönderemezsin yoksa...)

Wow için gerçekten hiçbir zaman geç değil bende catadan sonra başladım çok eğlendim tabi eski oyuncuların anlattıklarına göre önceden kat kat daha sağlammış sağlık olsun yapcak birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 27 Temmuz 2012; 17:11:12 >

• Yeni başlayanlar için Blood Elf Hunter ya da Human Hunter tavsiye ederim.
    Undead Hunter Char kasabilirsin. Çok karizmatiktir ama zordur biraz.
  • Arkadaşlar benim Wow evreni ilgili birkaç sorum olcak. WoW evrenini cografi olarak anlatabilir misiniz? Azeroth, Outland nerelerdir? Azerothda Kalimdor, Eastern Kingdom, Northrend var sanırım. Bu üç kıtada Alliance, Horde karışık mı bulunuyor? Outland a kimler var? Alliance vs Horde savaşından başka ırklar birde Lich King, diğer bossların ismini bilmiyorum ama bunlara karşı mı savaşıyor. Yani WoW evreninde güç dengelerini anlatabilir misiniz?

Ben Defias Brootherhood a Nightelf olarak başladım ama etrafta hiç oyuncu göremiyorum. Şuan 20 levelim Ashenvale e geldim ama sürekli görev peşinde koşuyorum. Sıkıldım görev yapmaktan. Bu seviyedeki oyuncuların takıldıkları, pazar yapdıkları, craftla uğraştıkları bir yer var mı? Şuan Kalimdor dayım Eastern Kingdom a nasıl gidebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarlukBeta -- 3 Ağustos 2012; 23:28:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara40

Arkadaşlar benim Wow evreni ilgili birkaç sorum olcak. WoW evrenini cografi olarak anlatabilir misiniz? Azeroth, Outland nerelerdir? Azerothda Kalimdor, Eastern Kingdom, Northrend var sanırım. Bu üç kıtada Alliance, Horde karışık mı bulunuyor? Outland a kimler var? Alliance vs Horde savaşından başka ırklar birde Lich King, diğer bossların ismini bilmiyorum ama bunlara karşı mı savaşıyor. Yani WoW evreninde güç dengelerini anlatabilir misiniz?

Ben Defias Brootherhood a Nightelf olarak başladım ama etrafta hiç oyuncu göremiyorum. Şuan 20 levelim Ashenvale e geldim ama sürekli görev peşinde koşuyorum. Sıkıldım görev yapmaktan. Bu seviyedeki oyuncuların takıldıkları, pazar yapdıkları, craftla uğraştıkları bir yer var mı? Şuan Kalimdor dayım Eastern Kingdom a nasıl gidebilirim?

Night elf demistin dimi? Ashenvale'den doguya dogru git. Bir nehir goreceksin o nehirden karsiya gec. Karsinda bir sehir kapisi goreceksin. İste o sehire gir butun aksiyon orada :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vuskas

Yeni başlayanlar için Blood Elf Hunter ya da Human Hunter tavsiye ederim.

okudugum en sacma yorum. ne alaka.
  • Dostum hic birsey icin gec degil Gel buyur , herturlu sorunu cevaplarim. Eger horde olcaksan Twisting Nether veya Dunemaul serverine git. Dunemaulda cok Turk var. TN 'dede var ama fazla degil. Ally olcaksanda Outland. Bence Rogue baslangic icin zor bir class. Saniyelik olaylari var , ben yaparim sorun olmaz dersen kas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunemaul da başladım eski oyuncu olan bir arkadaşımla. Şuan 50 Lv Blood Elf rogue'um. Arkadaşım bana RaF attı onun linkinden Mist of Pandaria aldım. Beraber oynuyoruz yalnız çok garip şeyler var. Beraber kasarken 3 x EXP gelmiyor, benim level'ım onunkini geçtikten sonra ben ona Grant Level (Party'den onu sağ tıklayıp beleşten level atlamasını sağlıyorum) yapıyorum. Bir ara 5 lv fark açmıştım bir kaç gün oyuna girmemişti, party'e aldım yanıma summon yaptım ve tam 5 lv birden 10 saniye içerisimde Grant level yaptım. Çok saçma değil mi? Oyuna yeni başlamış birisi oyunu çok iyi bilen birisine grant level yapıyor ve yine ilginçtir ki o bana grant level yapamıyor. Ne anladım ben bu recriut a friend'dan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacticalESC -- 4 Ağustos 2012; 7:11:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: vuskas

Yeni başlayanlar için Blood Elf Hunter ya da Human Hunter tavsiye ederim.

okudugum en sacma yorum. ne alaka.

herkes kendi fikrini söylüyor. saçma geliyorsa okuma. okuduğunu unut hemen hadi bakiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacticalESC

Dunemaul da başladım eski oyuncu olan bir arkadaşımla. Şuan 50 Lv Blood Elf rogue'um. Arkadaşım bana RaF attı onun linkinden Mist of Pandaria aldım. Beraber oynuyoruz yalnız çok garip şeyler var. Beraber kasarken 3 x EXP gelmiyor, benim level'ım onunkini geçtikten sonra ben ona Grant Level (Party'den onu sağ tıklayıp beleşten level atlamasını sağlıyorum) yapıyorum. Bir ara 5 lv fark açmıştım bir kaç gün oyuna girmemişti, party'e aldım yanıma summon yaptım ve tam 5 lv birden 10 saniye içerisimde Grant level yaptım. Çok saçma değil mi? Oyuna yeni başlamış birisi oyunu çok iyi bilen birisine grant level yapıyor ve yine ilginçtir ki o bana grant level yapamıyor. Ne anladım ben bu recriut a friend'dan...

Grant levelı boşa kullanmışsınız. Ayrıca çok kötü realmlerden birisidir. Raid yapılacak oyuncu bulunmuyor. Neyse grant levelı 40 level bi karaktere vermek saçma çünkü 30 dakikada alırsınız bir levelı belki daha bile az. Arkadaşının 60 level karakteri varsa mesela eskiden kalma, bas kalan grant levelları gittiği yere kadar. 85e kadar çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Aly oynucaksan auchidonb a gelebilirsin. horde oynucaksanda pop un yuksek olduguna gir.

85 olmak yaklasık hani afk kalarak falan 4 gün sürüyor 4*24saat yani.(bende öyle oluyor ama deli gibi bot gibi oynayanlarda 2gün flndlr cunku ben giriyorum 1saat misal yaptım sonra kapatmıoyurm oyun acık nezmn kendi dc olursa ) Günde 1 -2saat icin wow oynanmaz ben sana baştan söyleyeyim en azından kasarken gümde 3-4saat oynaki birşeye yarasın zaten onu alayim buraya gdem derken 1saat geciyor.

Karakter aktarmak , isim degiştirmek ırk degiştirmek para ile yapilkiyor. 20 euro

Bence ally = Burning Legion

• Başlamaya değil, WoW'u bırakmaya bile geç kaldın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 7 Ağustos 2012; 4:53:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.