Şimdi Ara

Yeni başladım şampiyon açıcam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nasus su an alma. Daha basit herolara yonel. Master garen gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUSDARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS DARİUS

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renekton candır hey gidi ilk göz ağrım
  • Acma sampiyon o ip lere ihtiyacin olacak bedava olanlari kullanarak ogrenmeye calis

• quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Yolcusu

quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Kolay karakterlerden başla oynamaya. İlle de tank olsun diyorsan sana bir kaç tane söyliyeyim:

Dr.Mundo: Ultisi deli gibi can dolduruyor. Pasifi de can yenilenmesi veriyor.
    Garen: Wsu ile ölümsüz, Q-E kombosu oyundaki en kolay kombolardan
    Rammus: Qsu ile döner durur. W açınca ölümsüz olur. E de adamı sana düz vuruş yaptırır açıkçası adamı etkisiz hale getirir. Yapmaman gereken tek şey Q fullememek.

Tank olmayanlardan rahat oynayabileceğin

Xin Zhao (ormana gitme ama): Oyunun erken safhalarında çok ani hasarıyla mahveder.
    Jax: 6 level olduktan sonra her 3. vuruşu çok vurur. E'sini açınca düz vuruşlardan hasar yemez.
    Miss Fortune: Ben uzakçı adamım, uzaktan işimi görürürm diyorsan.
    Ashe: Üsttekiyle aynı
    Teemo: Ben kazanmaya değil eğlenmeye bakarım diyorsan senlik

Hocam kolay karakter önerir misiniz ? En başta adc oynuyordum ama sürekli ölüyordum sonra Cho'Gath freelere geldi bi denedim 17-11-10 oynadım biliyorum iyi sayılmaz ama bana göre
    iyi bir sonuç idi ben de tanka yöneliyim dedim.

Hocam yukarıda yazdığım karakterler oyuna yeni başlayanlar için, oyun bilgilerini pekiştirebilmek için, kolay olan karakterler zaten. Bunlardan seçip oynamalısın bence. Ayrıca aynı karakterle bir oyunda 1-10 gidip başka oyunda 20-2 gidebilirsin. 2-3 oyundaki skora bakarak bu karakter iyi değilmiş deme. Ayrıca oyunda karakterlerin hepsi dengeli (neredeyse) yani kötü hero diyebileceğimiz aslında pek hero yok. Yeni başlayan arkadaşlarımdan biliyorum, işte ben dün **** oynadım. Çok kötüymüş hiç vurmuyodu falan bunlar hikaye. Herhangi bir karakterle 2-3 level geri kal, hiç eşya alama hepsinde böyle olur. Birde dakika başına en az 4 minyon almaya çalış. Mesela dakika 15da 60 minyonun olsun.

Hocam 3250 civarlarına geldim olaf veya pantheonu alıcam sizce hangini alayım ?

• Ben İlk Karthus almıştım o aklıma geldi o zaman oyunun görselleri leş gibiydi.

Kırmızı Siyah gençlerbirliği gibi dolanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

Ben İlk Karthus almıştım o aklıma geldi o zaman oyunun görselleri leş gibiydi.

Kırmızı Siyah gençlerbirliği gibi dolanıyordum

Bayaa eziğim ben de oyunda yav

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.