Şimdi Ara

Yeni başladım şampiyon açıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 400 riot puanım ve 2109 itibar puanım var tank almayı düşünüyorum yoksa fazla dayanamayıp ölüyorum nasus almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    trollemeyin lütfen

• Nasus iyi tanktır. Az sabredebilirsen Maokai öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slow-Step

Nasus alma stack sıkıntı yaşarsın

Voli al renekton al

Stack ne anlama geliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman Yolcusu kullanıcısına yanıt
    Yük. Nasus oynarken Q skillin ile minyonlara son vuruş yapman gerekiyor. Bu sayede skillin verdiği hasar artıyor.
  • Ben ilk 260 rp ye garen almistim sonra iade etmistim.B

• free lerden oyna uzun süre ip biriksin sonra al. denedikten sonra hoşuna gidenleri alırsın.
  • Allah aşkına artık şampiyon açma konusu açmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • free ler ile alış. çok istiyorsan bi garen al baştan seni baya idare eder ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

free ler ile alış. çok istiyorsan bi garen al baştan seni baya idare eder ;)

Hocam şuan 8 levelim oyunu biraz çözmüş gibiyim garen almayacağım.

• Voli ya da renenkton demişler üstte doğru demişler

• Bence Amumu veya Volibear.

Not: Jungler oynayacaksan tabi :)
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Hişş dişi geyik sana dün bi konuda soru sordum niye cevap vermedin senin ağını yırtarım bak

<<
    >>
    <<

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Hişş dişi geyik sana dün bi konuda soru sordum niye cevap vermedin senin ağını yırtarım bak

<<
    >>
    <<

Hangisiydi ki, unuttum
  • Kolay karakterlerden başla oynamaya. İlle de tank olsun diyorsan sana bir kaç tane söyliyeyim:

Dr.Mundo: Ultisi deli gibi can dolduruyor. Pasifi de can yenilenmesi veriyor.
    Garen: Wsu ile ölümsüz, Q-E kombosu oyundaki en kolay kombolardan
    Rammus: Qsu ile döner durur. W açınca ölümsüz olur. E de adamı sana düz vuruş yaptırır açıkçası adamı etkisiz hale getirir. Yapmaman gereken tek şey Q fullememek.

Tank olmayanlardan rahat oynayabileceğin

Xin Zhao (ormana gitme ama): Oyunun erken safhalarında çok ani hasarıyla mahveder.
    Jax: 6 level olduktan sonra her 3. vuruşu çok vurur. E'sini açınca düz vuruşlardan hasar yemez.
    Miss Fortune: Ben uzakçı adamım, uzaktan işimi görürürm diyorsan.
    Ashe: Üsttekiyle aynı
    Teemo: Ben kazanmaya değil eğlenmeye bakarım diyorsan senlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 21 Aralık 2014; 15:40:04 >

• Garen
    Renekton
    Voli
    Xin maho

• quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Kolay karakterlerden başla oynamaya. İlle de tank olsun diyorsan sana bir kaç tane söyliyeyim:

Rammus: Qsu ile döner durur. W açınca ölümsüz olur. E de adamı sana düz vuruş yaptırır açıkçası adamı etkisiz hale getirir. Yapmaman gereken tek şey Q fullememek.

Xin Zhao (ormana gitme ama): Oyunun erken safhalarında çok ani hasarıyla mahveder.
    Jax: 6 level olduktan sonra her 3. vuruşu çok vurur. E'sini açınca düz vuruşlardan hasar yemez.

Hocam kolay karakter önerir misiniz ? En başta adc oynuyordum ama sürekli ölüyordum sonra Cho'Gath freelere geldi bi denedim 17-11-10 oynadım biliyorum iyi sayılmaz ama bana göre
    iyi bir sonuç idi ben de tanka yöneliyim dedim.

• Oyunu bırak boşuna yorma beynini rezil etme milyarlarca sanat harikası olan nöronlarını bunlar için kullanma . Bizler iradesizleriz hala iraden varken ve oyunu sevmiyorken bırak uğraşma geleceğini inşa et böylece biz eğlenirken sen , sen kazanırken biz bakarız.Ama bir amacım nedenim sebebim yok diyorsan sana kolay gelsin derim ve oyuna beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krious -- 21 Aralık 2014; 17:24:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krious

Oyunu bırak boşuna yorma beynini rezil etme milyarlarca sanat harikası olan nöronlarını bunlar için kullanma . Bizler iradesizleriz hala iraden varken ve oyunu sevmiyorken bırak uğraşma geleceğini inşa et böylece biz eğlenirken sen , sen kazanırken biz bakarız.Ama bir amacım nedenim sebebim yok diyorsan sana kolay gelsin derim ve oyuna beklerim.

Dostum az sonra ölüp ölmeyeceğimi bile bilmiyorum ona göre yaşamalıyım.
    Sen de eğer oyun oynamak istemiyorsan iradenle oyunu bırakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Yolcusu

quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Kolay karakterlerden başla oynamaya. İlle de tank olsun diyorsan sana bir kaç tane söyliyeyim:

Hocam kolay karakter önerir misiniz ? En başta adc oynuyordum ama sürekli ölüyordum sonra Cho'Gath freelere geldi bi denedim 17-11-10 oynadım biliyorum iyi sayılmaz ama bana göre
    iyi bir sonuç idi ben de tanka yöneliyim dedim.

Hocam yukarıda yazdığım karakterler oyuna yeni başlayanlar için, oyun bilgilerini pekiştirebilmek için, kolay olan karakterler zaten. Bunlardan seçip oynamalısın bence. Ayrıca aynı karakterle bir oyunda 1-10 gidip başka oyunda 20-2 gidebilirsin. 2-3 oyundaki skora bakarak bu karakter iyi değilmiş deme. Ayrıca oyunda karakterlerin hepsi dengeli (neredeyse) yani kötü hero diyebileceğimiz aslında pek hero yok. Yeni başlayan arkadaşlarımdan biliyorum, işte ben dün **** oynadım. Çok kötüymüş hiç vurmuyodu falan bunlar hikaye. Herhangi bir karakterle 2-3 level geri kal, hiç eşya alama hepsinde böyle olur. Birde dakika başına en az 4 minyon almaya çalış. Mesela dakika 15da 60 minyonun olsun.

• Ben sana master teemo öneririm ben bunlardan zevk alıyorum.Bunun dışında riven oynayabilirsin ama bence 20 lvle kadar ip biriktir 20 lvlde rün alırısn artı olarak bedavalardan hero denersin beğendin heroları kalan parayla alırsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.