Şimdi Ara

Yeni başladım tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyuna yeni basladim bana su önemli birseydir diyceniz bir şey varmj?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vayne oynama yeter
  • Genellikle ashe ve annie ile oynuyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcan özkan -- 27 Eylül 2015; 14:37:24 >
  • Oyunu bırak
  • 20. seviyeye ulaşana kadar rün alma
  • Vayne Lee sin Zed Yasuo bu 4 şampiyonu öğren
  • Daryuz ve fiora oyna

• oyunu bırak
  • Her zaman sucu kendinde ara adc oynarken supa sovme, baska bir koridorda oynarken ormanciya sovme. Ezbere build yapma, karsida cok kasmis bir zed varsa alacagin civayatagan (tabi adc oynadigini var sayarak soyluyorum ap oynuyorsan zhonya almalisin) alacagin 4. itemden cok daha avantajlidir, last hit ogrenmelesin onun disinda, her oyun kendine bir limit koy atiyorum ben bu oyun 100 farm yapicam de, bunu git gide arttir sonra dakikaya gore kendine farm belirle. Unutma yapacagin 20 farm bir skor bedelindedir. Ama takimla gruplasmayip sadece farm yapmak da iyi degildir.

Rakibini oku. Ama bu daha cok tecrube ile yapilir mesela Riven oynuyosun ve 6 levelsin karsinda Vladimir var ve flashi yok. Kan havuzu skillini kullandirttin diyelim sonra ustune oynayabilirsin cunku adamin ne kacis skilli var, ne senden kacabilecegi bir skill.
    Herkesi katlettin diyelim (ACE), takimini mutlaka objektiflere yonlendir. Bu sirada ejderha, baron yahut kule alabilirsiniz. Bunlar oyunu kazanmanizi saglar.

Ilk seviyelerde minyonlari tanklamamaya ozen gostermelisin. Ozellikle arkadaki buyucu minyonlarin oyun basinda cok fazla hasari var, baktin rakibin minyonlari tankliyo sana girmek icin, atarli oynayabilirsin.

Bunlar simdilik aklima gelenler. Aklinda soru isaretleri varsa sorabilirsin. Iyi oyunlar :)

• oyunu bırak kanser olursun yoksa
  • Bu arada yazmayi unutmusum, kolay oynanabilen sampiyonlari sec. Zor oynanabilen sampiyonlari zamanla da oynayabilirsin. O sampiyonlari senin icin yaziyorum:

Toplane: Xin zhao, Pantheon, Darius
    Mid: Katarina, Lux, Annie
    Adc: Caitlyn, Ashe, Jinx
    Destek: Morgana, Lux, Sona

Orman tavsiyeleri de verirdim ama oyun baslarinda ormanci almiyorlar genelde.
  • Tr yi bırak westte başla
  • Tamamen katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erescat-

Her zaman sucu kendinde ara adc oynarken supa sovme, baska bir koridorda oynarken ormanciya sovme. Ezbere build yapma, karsida cok kasmis bir zed varsa alacagin civayatagan (tabi adc oynadigini var sayarak soyluyorum ap oynuyorsan zhonya almalisin) alacagin 4. itemden cok daha avantajlidir, last hit ogrenmelesin onun disinda, her oyun kendine bir limit koy atiyorum ben bu oyun 100 farm yapicam de, bunu git gide arttir sonra dakikaya gore kendine farm belirle. Unutma yapacagin 20 farm bir skor bedelindedir. Ama takimla gruplasmayip sadece farm yapmak da iyi degildir.

Rakibini oku. Ama bu daha cok tecrube ile yapilir mesela Riven oynuyosun ve 6 levelsin karsinda Vladimir var ve flashi yok. Kan havuzu skillini kullandirttin diyelim sonra ustune oynayabilirsin cunku adamin ne kacis skilli var, ne senden kacabilecegi bir skill.
    Herkesi katlettin diyelim (ACE), takimini mutlaka objektiflere yonlendir. Bu sirada ejderha, baron yahut kule alabilirsiniz. Bunlar oyunu kazanmanizi saglar.

Ilk seviyelerde minyonlari tanklamamaya ozen gostermelisin. Ozellikle arkadaki buyucu minyonlarin oyun basinda cok fazla hasari var, baktin rakibin minyonlari tankliyo sana girmek icin, atarli oynayabilirsin.

Bunlar simdilik aklima gelenler. Aklinda soru isaretleri varsa sorabilirsin. Iyi oyunlar :)

''Her zaman suçu kendinde ara'' dan sonrasını okumadım. Bu bir oyun ve boşa kendini suçlamaya + üzmeye hiç gerek yok. Suç kendimizde elbet olabilir ama her durumdada kendimiz suçlu değiliz

• oyunu bırak abim pro olsan bu foruma gelmezsin (ben istisnayım)
  • Her zaman sucu kendinde ara derken neyi kastettim, bahsedeyim biraz. Ittirdin gank yedin mesela. Yada girdigin hasar takasinda ormanci basti oldun. Senin yeni bir oyuncu olarak bunlari dusunmen lazim. Adamla hasar takasina girmeli miyim, ormanci suan nerdedir, bakiyorum karsi takimdan kimseyi goremiyorum, gerilemeliyim diye dusunmen lazim. Her sucu kendinde ara derken yanlis bir ifade olmus, yaptiklarinin hesabini kendinde ara dersem daha dogru olur sanirim.

Bu arada yazdiklarimi okumani tavsiye ederim, zira 30 levele kadar cogu oyuncu bu bilgilerden bihaberdir. Ben de dahildim bu gruba. Zaman ayirip okursan isine yarayacagini dusunuyorum :) Iyi oyunlar
  • Sakin iade haklarını kullanma sonra çok pişman olursun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.