TBC gelmeden önce bırakmıştım oyunu. Us illidianda oynamıştım bi süre The Hun guildinde sonradanda VvV guildinde. en son BL bitirmiştik. sonra bırakmak zorunda kalmıştım. Bugün Catalisym dahil tüm paketleri aldım. worgen rogue açtım Twisting Nether şu an 28 lvlim. Yanlız oyun bayağı bir degişmiş :) Eskisi gibi guildsiz olmuyor okudugum kadarı ile. Twisting Nether ally tarafında varmı düzenli bir guild. Yardımdan ziyade bilgi alabilecegim ve danışabilecegim bir guild ? hızlı kasarım. Daha öncede Night Elf Rogue oynadıgımdan Classımla aram iyidir :) gelen yeniliklerede kısa sürede alışırım.
eğer türk guild bulamazsan cats diye lvl 25 bir guild var /who cats . herhangi birine mesaj at guilde gir lvl 25 guildin çok avantajı oluyor %10-15 daha hızlı level alırsın meslekleri bile daha hızlı kasarsın repleri falan filan.
Cats guildi horde tarafında diye biliyorum
Twisting Nether serverında Türk guildi cok diye duymustum o yüzden burda başladım. ama galiba hepsi horde tarafında :) yanlışmı geldik ne yaptık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme