Şimdi Ara

Yeni Başlayacağım motosiklet önerir misiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Serdar8106

ehliyet kac yasinda alabilirim araba 18 motosiklette degisir mi ?

17 ama 16 ya düşüyor muhabbeti mevcut.

bence hiç bulaşma en büyük sorun olan aile sorunu halledilmiş zaten sadece zamana bırak.
  • acemiysen ilk motorunu otomatik almanı öneririm bu saydıgın özellikleride honda fiyz veya honda spacy de rahatlıkla bulabilirsin ama yaşın 14 ehliyetin olmadıgı için bir elektrikli bisiklet alsan daha iyi olur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar8106

Selamun Aleyküm Arkadaşlar...Öncelikle iyi forumlar.Motosiklete yeni başlayacağım.Kullanmayı biliyorum fakat acemiyim.Yaşım 14.Babamla konuştum ve motosiklet almak için ikna ettim.Motosiklette bilgilerim forumda okuduğum kadar.Motosiklette olmasını istediğim özellikler:
    -Öncelikle 125-150cc arasında olmalı
    -Yakıtı az olmalı
    -Kıvrak , güvenli ve kolay kullanılır olmalı
    -Hızlı olmasada olur çünkü hızla işim olmaz en fazla yapacağım hız 80-90
    -Yedek parçaları ucuz olmalı
    -Fiyat aralığı 2000-3000 arası
    -0 ya da 2. el farketmez
    -Yıllık toplam masrafı 500 TL'yi geçmemeli
    -Boyuma ve kiloma uygun olmalı(1.80 ve 75 kg'yim)

Kafamdaki bazı motosikletler
    -Honda cbf
    -Honda Titan
    -Yamaha ybr
    -Honda ace

Şu motosikletler ilgimi çekti;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cc-buyutmek-icin-satiyorumm-sifir-ayarinda-152162061/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-gelen-alir-son-indirim-son-hafta-pazarlk-var-133793789/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-acil-satilik-cok-temiz-ybr-152852466/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-reis-motor-dan-2000-km-de-honda-ace-151284746/detay/

NOT:Motosikleti trafikten daha çok köyler arasında kullanacağım.Köy dediysemde yolları kötü değil. Günlük 5-10 km gideceğim.Bunu dikkate alarak motosiklet önerirseniz sevinirim.Bir de önerdiğiniz motosikletin yıllık toplam masrafını yazarsanız sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler değerli yorumlarınız için...

alacaksan honda al kardeşim sakın kuba mondial vs. gibi çin motorlarına para bayılma zaten bi çok arkadaşımda var onlardan biliyorum banada honda ile vespayı övdüler bakalım hangisini alacam bi karar vermeliyim. ama alırsan honda al derim hem ucuz hem çok kaliteli parçaları var hiçte pişman olmayacaksın zaten 3.000 tl ye ace 125 var diye biliyorum birazcık daha biriktir 3.500 4.000 yap git cbf150 al derim senelerce kullanırsın birde farkettin mi bilmiyorum genellikle kuryeler hep cbf150 kullanır NEDEN? çünkü kolay kolay bozulmaz çokta kalitelidir az yakar.. gerçekten al pişman olmayacaksın sakın çin motor alayım deme başın çok ağrır benden söylemesi

NOT: yaşını şimdi yorumlarda okurken öğrendim eger 14 yaşındaysan 100 CC altı motorla başlamanı öneririm ve vitesli değilde otomatik scooter tarzı bir şeyle başla sürerken düz yolda asfaltta ögrenmeye dikkat et sakın patika gibi bi yerde sürmeye kalkışma çünkü yol tutuşuınu bilmiyosun taşa denk gelirsin altında kayı verir motor

NOT2: olabildiğince tam kask almaya bak sakın yarım kullanma çok ciddiyim bu uyarımı dikkate al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kekikci -- 17 Şubat 2014; 22:45:38 >

• 14 yaşında bir çocuğa ailesi izin verirmi hiç...Ciddiye alıp yorumlar yapılmış....
  • quote:

Orijinalden alıntı: expert****or

14 yaşında bir çocuğa ailesi izin verirmi hiç...Ciddiye alıp yorumlar yapılmış....

Bende ona hayret ettim 20 yasina geldim izin alamadim bizimkilerden calisip alacagim kendime ufaktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar8106 S kullanıcısına yanıt
    14 yaşında motosiklet kullanılamaz ne sen ne de ailen olacakların altından kalkamazsınız...Ya yaşını yanlış yazdın ya da boyunu kilonu , hepsi doğru ise bir endokrinoloji polk. de muayene ol önce...
  • Bunların arasından alabileceğin en güzeli Cbf 150...Ybr ve cbf 150 2şer yıl kullandım cb 125 alma titriyor ve diğerlerine göre durumu iyi değil o yüzden cbf 150 öneririm
  • başka fikri olan yok mu ?
  • enduro iyi gibi.
    Gel bizimkileri de ikna et
  • NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    mondial 100mg prince nasıl daha iyi gibi geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.