Şimdi Ara

yeni baslayacagim temiz makine ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • butcem 650 ye kadar cikabilir maksimum altinda olursa cok iyi olur nikon 80 nikon d3000 canon450 d arastirdigim kadari ile uygunmus yanit bekliyorum ltf zorlayabilirim butcemi cok temiz bir makine cikarsa baska sotelerde guvenemedim burdan eski uyelerden rica ediyorum 500 tlye kadar bulursam hemen alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlar arasindan 450d gayet basarili bir cihaz.

Alternatif olarak, olympus epm1, epm2, epl3 gibi cihazlar da basarili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumu kullanıcısına yanıt
    hocam meraba ben simdi biraz arttirdim butcemi d 3100 d3000 canon 550 d var bunlardan hangisini tavsiye edersiniz ikinci el digerleri kalkmis ilandan ? d3100 700 750 tl civari.. 550 de oyle.. d3000 4 yilik kullanilmadi diyor fiyatida cok uygun cok fark olmaz hepsi ikinci el derseniz hemen alacagim gidip sorabilecegm kimsede yok. fotograf merakim vardir genel cekmeyo dusunuyorum ozel an ama hosuma giderse alanimi genisletmeyi.. o dedikleriniz sifir midir.

• usagi_mamoro U kullanıcısına yanıt
    Bu 3u arasindan 550d tavsiye ederim. Sebebi de ileriye donuk 2.el lens alinabilirligi ve 550d nin, nisbeten daha buyuk olmasi nedeniyle daha rahat tutulmasi.

anladim 2.el guvenebilir miyim incelemem lazim mi acaba yada anlayan birisine gostermem shutter sayisi cok onemli midir cok tesekkurler hmen cevabiniz icin

• usagi_mamoro U kullanıcısına yanıt
    Bilen birine kontrol ettirmeniz mantikli ama bu cihazlar kolay bozulacak cihazlar degil. Her noktada otomatik odakliyorsa, fotografi duzgunce cekip karta yaziyorsa, ayar tekerlegi ve dugmeler calisiyorsa problem yok diyebiliriz.

Shutter sayisi 70binlerin uzerinde degilse problem olmaz diye tahmin ediyorum.

• canon d350 d1000 nikon5000 i siklara eklersek yine 550 d mi tabsiye edersiniz benim icin cok onemli.. bu cok iyi ondan vazgec dediginiz olur mu

alintilamadm sanirim

• Bu makineler arasinda kotu yok. Hepsi isinizi gorur. Fark ettirecek sey lenstir. Hepsi standart lense sahipse, bu makineler arasinda halen 550d oneririm. Memnun kalirsiniz,merak etmeyin.

• cok tesekkur ederim cok saolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.