Şimdi Ara

Yeni başlayacağım yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamun aleyküm öncelikle Silkroad a başlamak istiyorum ama youtube ta ve forumlarda yeterli yardımı bulamadım. Bana baştan sona oyunu öğretebilecek gönüllü bir vatandaş varmı ? :)
    Daha önce knight ve metin2 oynadım yani böyle oyunlara alışabilirim :) Şimdiden teşekkürler

• Artık çok geç sro battı sayılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu sıfırdan öğrenmen uzun zaman alır. Bir çırpıda öğrenilebilecek bir oyun değil. Eskiden oynayanlar, yıllardır girmeyenler bile çözemiyorlar oyunu. Yani SRO geçmişi olanlar bile afallıyor.

Zaten oyun son demlerini yaşıyor. Boşuna zaman kaybından başka bir şey olmaz senin için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ilk çıktığı zamanları ve oyunun eski halini oynadığım yıllar aklıma gelince anılarım kıpraşıp duygulanıyorum.Yazık ettiler güzelim oyuna.Hiç başlama bence bomboş ve sadece yüksek levellilerin olduğu oyuna gerçek para vermiş kişilerlerle karşılaşırsın sadece.
  • Oyuna başlamak icin 6 sene gecikmişsin.

• Oyunu yaklaşık 2006 dan 2011 e kadar oynadım.120 cap geldiginde birakmistim job set falan filan yoktu bıraktığımda ve şu an oyunun son haliyle ilgili gram bilgim yok.

• LightBloom L kullanıcısına yanıt
    Proof sistemi aynen devam, job sistemi aynen devam, level cap 125, full lag devam.
  • eskiden silkroad online hayat offline diye bir söz vardı sanırım artık tam tersi durumda.

• LightBloom L kullanıcısına yanıt
    Silkroad Online, ama clientless olarak.
  • haklısın dostum

• Sroya harcayacağın vakti kendine harca son 2 senedir oynamıyorum.En son 6 ay önce arkadaşların zoru ile 2-3 ay takıldım.125 ve 14 dg geldi charı falanda sattım sayılır.Daha da girmem soygundan başka bişey değil bu oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.