Şimdi Ara

Yeni baslayan biri olarak Hangi karakteri secmeli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hunter'in Peti var. sanki iki Kişiymis gibi oluyorsun. Ve Cokiyi Damage Dealer. Ve peti adam oyalamk için kullanabilirisn. Ben Hunter önerebilirm.

Paladinin Armor'u iyi. Kendini iyilşeştirebiliyor. Auraları ve diğer büyüleri Party elemanları ve Kendin için cok iş görüyor. Paladin iyi bir class.

Warrior ise bildiğin warrior. Armoru iyi. iyi damage veriyor. Ama yakına gelmeden gercekten birsey yapamaz. Ve Zaten Uzaktan iş yapan sınıfların yanına gelene kadar canı azalıyor.

Bence HUnter.
    Ama hiç bir Class'i hafife alma kafana göre takıl arkadaşların dediği gibi.
  • ya war bayaa ii dir dungeonlarda (arms olmucan) baya ii iş görüon tank oluon benden sana tavsiye 60 a kadar falan arms ol 60 da dungeon için deiştir tanka geç sora ıtemleri tamamlarsan tekrar armsa geç:D pala da shieldi işi bitiro harika bi topuk olayı mesela ayrıca gerekli yerlerde de çok işe yarıo pri desen shadow olursan bayaa ii damage yapıon harika bi class holy olursan sıkılırsın benden sana tavsiye holy olma hunter pet i sayesinde iki kişi gezio pet tanklıo sen uzaktan koyuyon ve bu baya önemli bişi yanında bi tankın olması her zaman ii dir amaa ben olsam rogue olurdum tam bi kurnazlık class ı p.. clası:D oynarken en çok zevk alabileceğin class ların en üstünde gelio(tabi kişiden kişiye deişir) kısaca harika bi class

• drakedog ilk ünlü warlock pvp ci.. ama o videoların çoğunu geçmişte çekti o yüzden o videoları izliyerek şu anki son patchdeki warlockların durumuyla bir kıyaslama yapılamaz..600-700 vuruyor demişsin videoda ama itemi fena olmayan bir warlock tek atışta soul fire ile 5k da vurabiliyor ..(1 önceki patchte tek atışta rank 14 adama 11000 vuran warlockta vardı bütün eksta damage potionlarını ve 2 trinketi açarak onun videosunuda izliyebilirsin) o videolara aldanma item farkından dolayı üstünlükleri olan adamlar var onlara bakarak şu class iyidir şu class kötüdür denilemez..
    PVP charı olarak tavsiyem : hunter-rogue-warlock-priest
    PVE charı olarak tawsiyem : hepsinin gerekli olduğu zamanlar oluyor tabiyki herhangi bir class seçebilirsin ama kolay sağlam guild istiyorsan , druid-priest- belki warlock(lock sayısı son zamanlarda baya bi arttı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 13 Nisan 2006; 15:43:47 >
  • kafandaki classların videolarını izle oynamaktan zevk alacağın classı seç ve aç derim kolay gelsin.
  • Arkadaşım bu wow denilen illete girmek istediginden eminmisin adamı bitirir bu :D

diyosanki ewet , bence sen shm aç ben tüm charları biyere kadar oynamıs 60 pala ve shm ı olan bi wow hastasıyım, bnce sana en uygunu shm. shm oynayış olark hiç sıkmıyo istiyosan tanklıyosun istiyosan mage gibi büyü atıyosun istiyosan healdasın cok geniş bi yelpazesi var. ben shmın cok oldugunada inanmuıyorum. bence suanki sayılar kayet normal bliz bile shm popülasyonunn digerlerine oranda fazla olmasını öngörmüş. cünkü shm hordelarda cok kritik önemtaşıyan bi char tipi. vede ortalama veya ortalamaüstü bi shmsan guild porblemi cekmessin

palaya gelince bence palaya girme cok sıkıcı bi oynanışı var dps si cok düşük ama en zor öle n char dır. ins. larda adamlara can bastım yok üzerlerindeki debuffları kaldırdım yok buff yapıyım derken ortamda koşan plate li bi tip oluyosun.
  • Geçen gün öylesine Bir Rogue açayım dedim Cok sardı :)
    Geliştirmesi zevkli ve kolay. Az daha HUnter'imi bırakıp Rogue geliştiriyordum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrostBLade

Geçen gün öylesine Bir Rogue açayım dedim Cok sardı :)
    Geliştirmesi zevkli ve kolay. Az daha HUnter'imi bırakıp Rogue geliştiriyordum :D

kardeş bende arkının acc sinden rogue açtım öle zevkliki harbiden de oynamaya değer hem quest yapması adam kesmesi zevkli ve kolay hem de pvp lerde çok güçlü... rogue ye bayılıorum herkese de tavsiye ederim

• Laf aramızda(!) Kimseye söyleme Rogue Gelistiyiroyum.. :P
  • bırak bu ayakları sen druid ac en kolay guild bulabilecegin class :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

bırak bu ayakları sen druid ac en kolay guild bulabilecegin class :)

:D abi adam ne olursa olsun başka bi class tartışırken ya da iki class birbiriyle eşleştirilirken vs de sürekli druid den bahsedio:D nedir bu druid sevdası hayır anladım çok sevion da ehh yanii.... lol
  • ya druid iyi güsel hos ama benim tercihim druid olmaz druid kalkan olur savaşçı olur tamam güsel hoş herkesi kes kes amaaann sıkılırsın beee
    priest güsel yenilikleri bilmiyorum sınavlar oldğu için biraz ara verdim..Warlock hiç oynamadım ama oyuna başladığımda hemen warlock açıcam en zorlandığım sınıf oydu ben shadow priest iken... Mage de tavsiye ederim KO da mageler nasıl bilmiyorum!! ama WoW da magelerin tek sorunu can.. onun da çaresi var can torbalarını alıyosun haydee PvE mi yapcan PvP mi kim gelirse alıyosun... magede öneriririm.... Benim son tercihim oynadıklarımın arasında Warlock...

• quote:

Orjinalden alıntı: Sylvanas

quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

bırak bu ayakları sen druid ac en kolay guild bulabilecegin class :)

:D abi adam ne olursa olsun başka bi class tartışırken ya da iki class birbiriyle eşleştirilirken vs de sürekli druid den bahsedio:D nedir bu druid sevdası hayır anladım çok sevion da ehh yanii.... lol

• EĞER LVLINI ÇOK HIZLI KASMAK İSTİYOSAN KESİNLİKLE ROGUE ÇÜNKÜ MESELA Bİ BÜYÜ BEASTLERİ SENİN PET İN YAPIO BUNA BENZER BÜYÜLER VAR VE ÇOOOK KOLAY LVL ATLIYOLAR
  • anlamadım :) rogue diip hunterımı anlattın sanki ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.