Şimdi Ara

Yeni baslayan biri olarak Hangi karakteri secmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben knight onlineda 63 lvl bi mage sahibiyim ve baydim.
    wow cd si aldim
    15 gune gelir diye dusunuyorum cd.

simdi olay su

ko dki warrior gibi zor yikilan saglam koyan bir karakterle oynamak istiyorum
    rp ve pvp ikisi birden olan bir serverda oynayacagim nedir ne degildir bilmiyorum ama ikisininde oldugu yerler warmis anladigim okuduklarimdan..

hangi karakteri onerirsiniz? saglam savasan kodaki mage gibi zort diye yatmayan bi karakter istiyorum

class ve irk olarak ?

warlock nedir ? buyucu gibi bisi sanirim?

paladin mantikli gibi geldi

orc yada baska bir irkdan paladin olmazmi ?

illa insanmi olacaz?
    bi yardimcik olun:)

• Şu iyidir bu iyidir konusuna hiç girmeyeceğim, ama pala istiyorsan humanın yanısıra dwarf pala da açabilirsin ancak human daha iyi. Çünkü mace ve sword speciaizationın yanısıra spirit ve reputation bonusları var. Dwarf açsan guns+ işini görmez çünkü palada ranged weapon yok, ayrıca +10 frost resistance olsa ne oluuur olmasa ne olur, ancak minimapte treasure sense işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChRoNoSR

Şu iyidir bu iyidir konusuna hiç girmeyeceğim, ama pala istiyorsan humanın yanısıra dwarf pala da açabilirsin ancak human daha iyi. Çünkü mace ve sword speciaizationın yanısıra spirit ve reputation bonusları var. Dwarf açsan guns+ işini görmez çünkü palada ranged weapon yok, ayrıca +10 frost resistance olsa ne oluuur olmasa ne olur, ancak minimapte treasure sense işe yarıyor.
    bak bence rasgele bi char aç herhangi bi class (çünkü tüm class lar çok güzel)
    sonra yawaştan bize veya oyundan birilerine sora sora öğren o classın nasıl bişe olduğunu
    arada oyunuda kaparsın

en mantıklısı bu çünkü wc3 tarihini pek bilmiyorsun heralde neyin ne olduğu hakkında bi fikrim yok demişin sana tek tek anlatmaya kalksak sayfalar sürer en ii si dediğim gibi yap

bi spellcaster(mage,priest olabilir) ile baslamanı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: YuquaiLon

bak bence rasgele bi char aç herhangi bi class (çünkü tüm class lar çok güzel)
    sonra yawaştan bize veya oyundan birilerine sora sora öğren o classın nasıl bişe olduğunu
    arada oyunuda kaparsın

en mantıklısı bu çünkü wc3 tarihini pek bilmiyorsun heralde neyin ne olduğu hakkında bi fikrim yok demişin sana tek tek anlatmaya kalksak sayfalar sürer en ii si dediğim gibi yap

bi spellcaster(mage,priest olabilir) ile baslamanı öneririm

Alıntıları Göster
    bu arada rp yapmayı biliyor musun??

eger bilmiyorsan kesinlikle girme rp serverına orda gm ler özenle rp yapılmasına dikkat ediyor bildigime göre sen pvp serverda aç

• quote:

bu arada rp yapmayı biliyor musun??

eger bilmiyorsan kesinlikle girme rp serverına orda gm ler özenle rp yapılmasına dikkat ediyor bildigime göre sen pvp serverda aç

Alıntıları Göster
    ewet rasgele aç.mesela rogue.ko daki gibi saçma sapan bişey değil burdaki rogue.saklanır hzılı hareket eder arkadan gelir bi çakar yarısından çoğu canı gider adamın sonra hızlı bi şekilde kesersin ama tabi buna karşı taktikler felanda var.

neyse sen rasgele aç ilk önce oyuna başladığın için.biraz onla oyna biras oyunu öğren ortam edin sonra istediğin birine geçersin

• quote:

Orijinalden alıntı: killerdevill

ewet rasgele aç.mesela rogue.ko daki gibi saçma sapan bişey değil burdaki rogue.saklanır hzılı hareket eder arkadan gelir bi çakar yarısından çoğu canı gider adamın sonra hızlı bi şekilde kesersin ama tabi buna karşı taktikler felanda var.

neyse sen rasgele aç ilk önce oyuna başladığın için.biraz onla oyna biras oyunu öğren ortam edin sonra istediğin birine geçersin

Alıntıları Göster
    sana tavsiye wereyim su anda lvl60 hunter/60 shaman/60 druid charim war .
    oncelikle basliyacagin serweri iyi sec low population olsun yada turklerin bol oldugu biryerde ac
    serwerin yeni olmasi senin adina iyi olur cunki normal kucuk lvli dungeonlara daam bulabilirsin we ileryen zamanlarda kendine yer eidnmen kolay olur
    rastgele char acma pisman olursun
    hordemi olacagina yada alli. mi acaagina karar wer
    shaman/paladin / hunter acarsan kendine guild bulmakta zorluk cekerisin cunki butun herkes oncelikle bu classslari aciyo
    pvp yapicam kendime guild bulup pve(dungeon) yapcam diyosan su siralar yeni gelistirmeleriyle beraber priest 1 numara we gayet zewkli bi char tavsiye ederim inan bana oyunu ogrenince haa diyeceksin
    en buyuk tavsiye turklerin bol oldugu yer iyidir cunki oyun cok fonksiyonlu olabiliyo basen anlamakta gucluk cekiyosun yardimci olacak insanlar olmasi cevrende herzaman iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: kabuto

sana tavsiye wereyim su anda lvl60 hunter/60 shaman/60 druid charim war .
    oncelikle basliyacagin serweri iyi sec low population olsun yada turklerin bol oldugu biryerde ac
    serwerin yeni olmasi senin adina iyi olur cunki normal kucuk lvli dungeonlara daam bulabilirsin we ileryen zamanlarda kendine yer eidnmen kolay olur
    rastgele char acma pisman olursun
    hordemi olacagina yada alli. mi acaagina karar wer
    shaman/paladin / hunter acarsan kendine guild bulmakta zorluk cekerisin cunki butun herkes oncelikle bu classslari aciyo
    pvp yapicam kendime guild bulup pve(dungeon) yapcam diyosan su siralar yeni gelistirmeleriyle beraber priest 1 numara we gayet zewkli bi char tavsiye ederim inan bana oyunu ogrenince haa diyeceksin
    en buyuk tavsiye turklerin bol oldugu yer iyidir cunki oyun cok fonksiyonlu olabiliyo basen anlamakta gucluk cekiyosun yardimci olacak insanlar olmasi cevrende herzaman iyidir

Alıntıları Göster
    paladin olan o kadar oyuncu varmı yaw
    asıl priest çok seçiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    hem PVP hem PVE'de iyi class'lar:

Warlock (PVP için en iyi classlardan biri, ve ayrıca iyi damage yapıyor, ve nadir bulunan classlardan, en iyi guild'e girmen an meselesi ;) )
    Hunter (PVP ve PVE için en ideal classlardan biri, autoshot mode'a geçip film bile seyredebilirsin arada dungeonlarda, AV'de de ilk 5'tesin sürekli :D,)
    Priest (hem heal hem shadow olması büyük avantaj, MOB'ları çok rahat öldürebiliyor)
    Shaman (PVE'te çok aranıyor, nadir olması avantajı var her zaman)

Bunlardan birini seçebilirsin ;)

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YuquaiLon

bussuru pala var...priest hic yok :((
    instanca butun adamları bulursun sonra 10 dakka priest ararsın..ozelden sorarsın gelceklermi die..arkadasta bi priest acsın bence
    cok rahat instance a yer bulursun...2-3 lvl ustun olan instancelara gitme sansı olur eger baska healer bulamazlarsa..

• quote:

Orijinalden alıntı: orgulas

quote:

Orjinalden alıntı: YuquaiLon

bussuru pala var...priest hic yok :((
    instanca butun adamları bulursun sonra 10 dakka priest ararsın..ozelden sorarsın gelceklermi die..arkadasta bi priest acsın bence
    cok rahat instance a yer bulursun...2-3 lvl ustun olan instancelara gitme sansı olur eger baska healer bulamazlarsa..

Alıntıları Göster
    Arkadas yeni başlıycakmıs bence priest onerip wowdan sogutmamak lazım..priest heal heal bi yere kadar sonra sıkıyor..sana tavsyem hızlı level atlayıp, sadece damage dealer istiyorsan Hunter.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Punisher

Arkadas yeni başlıycakmıs bence priest onerip wowdan sogutmamak lazım..priest heal heal bi yere kadar sonra sıkıyor..sana tavsyem hızlı level atlayıp, sadece damage dealer istiyorsan Hunter.

Alıntıları Göster
    oray kusura bakma ama shamn icin nadir bulunuyo demissin abi kulliyen yalan 5 chardan 3 u shaman herkesin bi alti bide shamani yada palasi war hunterda ayni sekilde adami yanlis yonlendiriyosun bence su anda piyasada yeni serwer yok yeni serwer olsa degin belki dogru olur ama eskidi butun serwerlar
    bende bile 1 shaman/1 hunter war nadir diyosun
    pri ac acikta kalmassin kardes bu oyunu turkiyeye gelen 2. partiyle beraber aldim yani 1 yildir belki daha uzun zamandir oynuyorum bana zamninda soleselerdi pri acardim salaklik edip shaman actim 6 ay guild bulamadim sonra druid yaptim havada kaptilar ama onermiyrum zewk almassin druid iskence bi char ama pri herzaman aranilan we olmazza olmaz tek char. istedigine sorabilirsin
    ekleme = yeni packle birlikte su anda pvp we ve pve de en gelismi char priest siddetle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuto -- 4 Nisan 2006; 17:31:35 >

• quote:

oray kusura bakma ama shamn icin nadir bulunuyo demissin abi kulliyen yalan 5 chardan 3 u shaman herkesin bi alti bide shamani yada palasi war hunterda ayni sekilde adami yanlis yonlendiriyosun bence su anda piyasada yeni serwer yok yeni serwer olsa degin belki dogru olur ama eskidi butun serwerlar
    pri ac acikta kalmassin kardes bu oyunu turkiyeye gelen 2. partiyle beraber aldim yani 1 yildir belki daha uzun zamandir oynuyorum bana zamninda soleselerdi pri acardim salaklik edip shaman actim 6 ay guild bulamadim sonra druid yaptim havada kaptilar ama onermiyrum zewk almassin druid iskence bi char ama pri herzaman aranilan we olmazza olmaz tek char. istedigine sorabilirsin
    ekleme = yeni packle birlikte su anda pvp we ve pve de en gelismi char priest siddetle tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    ya blizz 1.10 patchte priesti cidden abarttı bence burningcrusade prieste gelebilecek yenilikleri şimdi yaptılar çok üstün durumda ama öbür classlar burning crusade e insallah(ozellikle paladinlere blizz yetkilisi demisti belki 1.9 da deil ama burning cursade de kesin)

• quote:

ya blizz 1.10 patchte priesti cidden abarttı bence burningcrusade prieste gelebilecek yenilikleri şimdi yaptılar çok üstün durumda ama öbür classlar burning crusade e insallah(ozellikle paladinlere blizz yetkilisi demisti belki 1.9 da deil ama burning cursade de kesin)

Alıntıları Göster
    bence druid açma da ne açarsan aç
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

bizim server'da shammy görmek çok zor, anca mage var heryer UNDEAD MAGE aşırı derecede warrior var niyeyse hiç priest yok, IF 'un LFG Channel'ı LF PRIEST diye yalvarır her zaman :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Basar

quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

bizim server'da shammy görmek çok zor, anca mage var heryer UNDEAD MAGE aşırı derecede warrior var niyeyse hiç priest yok, IF 'un LFG Channel'ı LF PRIEST diye yalvarır her zaman :)

Alıntıları Göster
    abi sen önce zevkini ii belirle ben nası bi char istiom de ona göre özelliklerine göre bi class seç ama bence de her class ii dir ama en önemlisi seveceğin ve zevk alabileceğin bi class seç

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylvanas

abi sen önce zevkini ii belirle ben nası bi char istiom de ona göre özelliklerine göre bi class seç ama bence de her class ii dir ama en önemlisi seveceğin ve zevk alabileceğin bi class seç

Alıntıları Göster
    ayrıca warlock da tam olarak bi büyücü deil pet i de var vs. ama büyücü yanı da var daha dorusu şeytani büyü ustası(bu adı çok seviorum:D) ya warlock açabilirsin ii chardırama dediğim gibi önemli olan zevk alabileceğin ve seveceğin bi char açman warlockların canı tanklar warriorlar kadar var ama armor farkı işte bütün iş armor da bitio:DDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylvanas -- 5 Nisan 2006; 22:51:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylvanas

ayrıca warlock da tam olarak bi büyücü deil pet i de var vs. ama büyücü yanı da var daha dorusu şeytani büyü ustası(bu adı çok seviorum:D) ya warlock açabilirsin ii chardırama dediğim gibi önemli olan zevk alabileceğin ve seveceğin bi char açman warlockların canı tanklar warriorlar kadar var ama armor farkı işte bütün iş armor da bitio:DDD

Alıntıları Göster
    Ya priest gibi bir char beni cok sıkar.. KO da mage idim uzaktanda savasmak istemiyorum ama warlock da fena durmuyor.
    Ama acıkcası Warrior Paladin ve Hunter arasında kaldım ..
    Oyun hala gelmedi ama gönderilmiş maili geldi.. Hunter Okçu sanıyorum ama eline kılıçda alıyor galiba?

Warrior Paladin Hunter +ları -leri neler?

Rp nedir yaw RpPvp demiştim yukarda bi yerde ama ikisi birden var diye :)
    ne oldugunu bilmiyorum
    o kadar çok bilmediğim şey geçiyorki laflarınızda..
    Warcraftın 1 2 3 hepsini oynadım bitirdim.. strateji idi onlar çok farklı..

Pve nedir?
    pvp ok de diğerlerini bilmiyorum

benim istediğim görevleri yapıyım single player gibi oynamaktanda zevk alıyım.. zor olması önemli değil..
    ama istediğim zaman savaşmı olacak pvp yemi gidecen hepsindede bulunabiliyim ilerki lvllerde..

turk olması önemli değil serverlarda ingilizcem çok iyidir.
    hangi serverı seçeyim? çok güçlü olmaması serverın daha iyi olur evet.

off bu cd hala gelmedi ya.. videoları çekip çekip izliyorum
    drakedog u izledim warlock char ile. çok kaçmak zorunda kalmıyor ama genede diken üstünde oynuyor gibi.. Pat i izledim warrior char ile sanırım warrior açarım..

bilmek istediğim birşey daha varr anladıgım kadarı ile class seçerken race inde önemi oluyor warrior tauren in warrior bi undead e karşı üstünlükleri var sanıyorum

en iyi warrior hangi ırk tan olur?
    paladin warriordan çokmu üstün ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GorgoratH/Se7en_Sins

Ya priest gibi bir char beni cok sıkar.. KO da mage idim uzaktanda savasmak istemiyorum ama warlock da fena durmuyor.
    Ama acıkcası Warrior Paladin ve Hunter arasında kaldım ..
    Oyun hala gelmedi ama gönderilmiş maili geldi.. Hunter Okçu sanıyorum ama eline kılıçda alıyor galiba?

Warrior Paladin Hunter +ları -leri neler?

Rp nedir yaw RpPvp demiştim yukarda bi yerde ama ikisi birden var diye :)
    ne oldugunu bilmiyorum
    o kadar çok bilmediğim şey geçiyorki laflarınızda..
    Warcraftın 1 2 3 hepsini oynadım bitirdim.. strateji idi onlar çok farklı..

Pve nedir?
    pvp ok de diğerlerini bilmiyorum

benim istediğim görevleri yapıyım single player gibi oynamaktanda zevk alıyım.. zor olması önemli değil..
    ama istediğim zaman savaşmı olacak pvp yemi gidecen hepsindede bulunabiliyim ilerki lvllerde..

turk olması önemli değil serverlarda ingilizcem çok iyidir.
    hangi serverı seçeyim? çok güçlü olmaması serverın daha iyi olur evet.

off bu cd hala gelmedi ya.. videoları çekip çekip izliyorum
    drakedog u izledim warlock char ile. çok kaçmak zorunda kalmıyor ama genede diken üstünde oynuyor gibi.. Pat i izledim warrior char ile sanırım warrior açarım..

bilmek istediğim birşey daha varr anladıgım kadarı ile class seçerken race inde önemi oluyor warrior tauren in warrior bi undead e karşı üstünlükleri var sanıyorum

en iyi warrior hangi ırk tan olur?
    paladin warriordan çokmu üstün ?

Alıntıları Göster
    Shaman aç çok zevkli bi class heryerde savaşmak özgürlüğün var dar alanda da uzak tanda tabi mage ve hunter kadar olmasada kendi alanında shamanı kesmek kolay değildir kolay kolay aşa alamazlar yani

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Shaman aç çok zevkli bi class heryerde savaşmak özgürlüğün var dar alanda da uzak tanda tabi mage ve hunter kadar olmasada kendi alanında shamanı kesmek kolay değildir kolay kolay aşa alamazlar yani

Alıntıları Göster
    gidip ilk paralı server dahmı oynucan ben onu anlamadım eğer hiç wow oynamadıysan ve orjinal server a da üye olmak istemiyorsan daha oyunu bilmeden git bir free server da oyna fun server da oynarsan daha belki çabuk öğrenirsin sınıfları
    sonra oyunu beyenir ise ki söylemeden edem,icem paralı serverlar daha ii hemde çok daha ii
    ben olsam warlock olurdum lanetleri ve zehirler iş görüyorya

ama söylemek isterim ki hiç ko ile kıyaslama !!

• quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

gidip ilk paralı server dahmı oynucan ben onu anlamadım eğer hiç wow oynamadıysan ve orjinal server a da üye olmak istemiyorsan daha oyunu bilmeden git bir free server da oyna fun server da oynarsan daha belki çabuk öğrenirsin sınıfları
    sonra oyunu beyenir ise ki söylemeden edem,icem paralı serverlar daha ii hemde çok daha ii
    ben olsam warlock olurdum lanetleri ve zehirler iş görüyorya

ama söylemek isterim ki hiç ko ile kıyaslama !!

Alıntıları Göster
    Oyunun Orjinal cd sini aldım paralıda oynayacağım ko ile kıyaslamıyorum zaten..

warlock un yani drakedogun damagelarini gordum genelde 600 700 ama bir warriorun damagelari pat 2000 falan ve çok daha iyi gibi geldi
    spell cast etmek için bir süre bekliyip charge ediyorsun warlock da biraz sabır işi ben mage de bunu yaşadımzaten biraz pata küte ölme riski daha az olarak oynamak istiyorum..

paladin warrior hunter ve diğer pata küte classları arasından birini önerin + larını -lerini söleyin lütfen.. :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.