Şimdi Ara

Yeni Başlayan İçin Nostalji 125 / Cbr 125(2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 20 motora yeni başlicam okul ve part time iş olarak aynı anda götürüyorum küçük bi ilde yaşıyorum . 1 ay sonra 2-3bin arasında bütçem olacak ve her ay bu bütçe biraz artacak . Babam scooter al sana yeter orda diyor Asya nostaljiyi beğeniyorum bütçeme de yetiyor . Ama 1 2 ay daha beklesem 4bin civarına 2006 cbr 125 mi alsam vitesli ile başlasam diyorum çünkü öğrendikten sonra yine vitesli alıcam cc yükselticem . 25 30binde güzelinden cbr 125 4 bin civarına mı almalıyım yoksa 2.500 civarına Asya nostalji 125 alıp 1 seneye yakın kullanıp yükseltmeli miyim . Tavsiyelerimize ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam temiz olması sanayiye sokmamasi onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Hocam temiz olması sanayiye sokmamasi onemli

2006 cbr 125 beni çok saniyeye sokar mı hocam . 2013 2014 nostaljiden öyle şeyleri çok beklemiyorum zaten geçiş olarak kullanmayı düşünüyorum öğrensem herşeyini 1 2 sene ne kadar sürerse artık daha sonra cc yükseltsem de olur . Ama ilerde chopper veya süper sport kullanıcam yani vitese en baştan mı alışsam diyorum şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Pompeii Müftüsü

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Hocam temiz olması sanayiye sokmamasi onemli

2006 cbr 125 beni çok saniyeye sokar mı hocam . 2013 2014 nostaljiden öyle şeyleri çok beklemiyorum zaten geçiş olarak kullanmayı düşünüyorum öğrensem herşeyini 1 2 sene ne kadar sürerse artık daha sonra cc yükseltsem de olur . Ama ilerde chopper veya süper sport kullanıcam yani vitese en baştan mı alışsam diyorum şimdiden

Hocam ilk olarak hangisi daha çok sanayiye sokar bilmem ama o dediğimiz cbr da km 30k değildir düşürülmüştür o. En iyisi ikisini de temiz sevdiğiniz bi ustaya göstermek. Ayrıca altinelbiseli adamın falan video su var 2. El motorla ilgili ona bi bak. Vitese alışmak kadar trafiğe alışmak da önemli hangisi içine sinerse onun temizini al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 5.35 i BMW hakkında bilgi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.