Şimdi Ara

Euro 5 motor tescil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Sıfır motor alıcam Voge marka R125 modeli. Euro 5 motorların tescili yapılmıyomuş galiba şuan. Bi bilginiz var mı ne zaman tescillenir motorun satılma ihtimali de var ödemesini yapsam sonrasında tescillenmese sıkıntı çıkar mı. Sizce ödeme yapmalı mıyım ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhabalar hocam aynı durum bende de var. Yamaha bayiisinden aldığım motorumu 2 haftadır teslim alamadım maalesef. Ödemesini yaptım, sigortayı kestirdim, faturasını kestirdim ki gelecek hiçbir zamdan etkilenmeyeyim diye. Bence ödemesini yapıp faturasını kestirebiliyorsanız kestirin, birkaç güne mecbur bu tescil sıkıntısını çözecekler çünkü, çözmek zorundalar! zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavihernandez6 -- 18 Ocak 2025; 13:31:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu yaşıyorum. Motoru teslim ettiler , sigortasını yaptırdım. Tescil evraklarını gönderemediler. 20 si gibi sistem açılacak deniliyor. Karışık bir durum var sanki.

• Tescillenmeme gibi bir sorun olma ihtimali var mı acaba. Yoksa her türlü alabilecek miyiz.

• berkehaam B kullanıcısına yanıt

Öyle bir ihtimal yok.

• Bide sizde eğer sorun çözülürse yazabilir misiniz ya. Bayi pazartesi haber vericem dedi aradılar hala bekliyoruz diyor.

Bilgi veririm ama sabahtan beri Yamaha Türkiye’sine kadar aradım hâlâ belirsiz belirsiz konuşup canımı sıktılar iyice. Bu muhabbet de çok uzadı gına gelmeye başladı artık. Ne iş bilmez herifler kurum başlarına geçiyor hayret ediyorum artık. Bol bol kulakları çınlıyordur. Motoru teslim alamadan içimde hevese dair hiçbir şey bırakmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavihernandez6 -- 21 Ocak 2025; 14:10:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xavihernandez6 kullanıcısına yanıt

Medeni Ülkeler seviyesine gelebilmek için en az 50 yıl gerek..

Tescil onayı vermeyen kafa , Bunların satışlarına izin veriyor ! Olan Sana bana garibana oluyor.

Bugün aradım.. Bugün için Her an açılabilir bekliyoruz... dediler.

Nasıl bir ortama düştük arkadaş..

• Merhaba

CF MOTO aynı sıkıntı bendede var, gelişme varmı?

• Aynı sorun bende de var

• Mondial Nevada aldım , Motor işyerinde kapalı yerde yatıyor.. Cumartesi Bayi ile görüştüm. Yarın ( 3 Şubat ) ta sistemsel sıkıntının biteceği söylendi. Umarım Bu Hafta Plaka ruhsat işlemi tamamlanır. Resmi Gazetede yayınlandı. Velakin bürokrasi yüzünden ağır ilerliyor.

• 11 Şubat salı günü motosikletimin tescili yapıldı, ruhsatını ve plakasını çıkartarak teslim aldım. Motosikletler için sorun çözüldü sanırım.

• ardatasci1981 A kullanıcısına yanıt
    Evet çözülmüş sonunda

Hocam bende aynı motor aynı sorunu yaşıyorum bayiden hala ses yok siz motoru aldınız sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.