Şimdi Ara

Yeni başlayan kadın sürücü için ilk araba tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
7.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taksicinin ufak bi hatasi yuzunden sinirden deliye donmus ford ranger ile bizi kovalayan kadina sahit oldum 😂 o yuzden aman hocam micra polo falan iyidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1. Hocam üstteki bir arkadaşım dediği gibi tam otomatik alın. Yokuşlarda geri kaçırır arkadaki arabaya vurabilirler aksi hâlde.

2. Üstteki Reno trollunun dediği gibi Jeep yani SUV almanıza gerek yok. Öyle kimse kadınları sıkıştırmiyor artik, kadınlar sol yada orta şeritten 20yle gidip milleti kanser edip sağından geçilince öyle sanıyor veya asla ve katiyen kimseye yol vermeyince öyle anılıyor.

3. Sizin attığınız ilanlardan Toyota Yaris mantıklı gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat 500 veya Punto

• Fiesta, corsa, yaris iyidir. Bunlar olmazsa punto da güzel. Bütçe yeterse en güzeli polo

• beyaz sahin al camlara koyu film cektir

faydalari

trafikte magandalar ustune surmek yerine kardesinin sert yuzlu, sakalli ve 3 cizgili adidas esofman giyen bir erkek oldugunu varsayarak onun bulundugu seritten diger serite kacarlar

kardesin araba kullanmanin temellerini ogrenir ilerde araba kullanma sorunu yasamaz her markayi kullanabilir hale gelir

bayan oldugu icin nasilsa park edemeyecek ve arabanin sagini solunu vuracak sahin ekonomiktir carpildigi zaman sizi uzmez

sahinlerin hepsi lpglidir yakittan da tasarruf edersiniz

gordugun gibi sahin ozellikle beyaz olani sizin icin essiz bir secenek durumundadir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 9 Haziran 2019; 22:59:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

1. Hocam üstteki bir arkadaşım dediği gibi tam otomatik alın. Yokuşlarda geri kaçırır arkadaki arabaya vurabilirler aksi hâlde.

2. Üstteki Reno trollunun dediği gibi Jeep yani SUV almanıza gerek yok. Öyle kimse kadınları sıkıştırmiyor artik, kadınlar sol yada orta şeritten 20yle gidip milleti kanser edip sağından geçilince öyle sanıyor veya asla ve katiyen kimseye yol vermeyince öyle anılıyor.

3. Sizin attığınız ilanlardan Toyota Yaris mantıklı gibi duruyor.
    kadinlarin uzerine uzerine suren cok ayi var ben aile uyelerimden kadin olanlar araba kullanacak olurlarsa on koltuga oturup yuri boyka gibi sert kasli sakalli ve hasin olan tipimle camdan etrafima pis pis bakarak ve neredeyse tamamen dovmeli olan sag kolumu da elimde yanan sigara ile disari cikartarak destek oluyorum yoksa kadin surucuye kaza yaptirirlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 9 Haziran 2019; 23:10:58 >

• Benim eşimde yeni sürücü olacak kendi aracımı ona teslim edemeyeceğim için mecburen kendini geliştirmesi için uno alacağım. Kendisi otomatik istiyor ama öyle yağma yok manuel de öğrenicek. 50bin TL bütçe yeni sürücü için bana göre fazla. para sizin tabi ama ben eşimin kullandığı aracı hurdaya vermeyi göze aldığım için tercihim uno

• istanbulda olsaydiniz bir kac kusuru olan 2014 model hyundai i10 otomatik aracimizi size verebilirdik. Malum site fiyatlarindan daha uyguna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda jazz, hatta buyrun bir kadından dinleyin.

https://youtu.be/5bJBVIuKZs8

• Opel Corsa 1.2 Easytronik kesinlikle uygun

• Ucuz istiyorsan Citroen sakso çok fazla satılık var

• Nissan micra . Ufak , otomatik ve bayan arabasi . Aradiginiz fiyata cok temizleri var .

• Kesinlikle cvt şanzıman olsun. Yaris, micra, jazz vs farketmez çok. (Marka modeli bütçe, bagaj hacmi, iç hacim ihtiyacı gibi kriterlere göre belirleyin) Cvt şanzıman olursa arabaya çabuk adapte olur.
  • Micra müthiş araç bence kadın için. Kullanımı çok kolay, dönüş çapı çok kısa, direksiyonu çok hafif. Tavsiye ederim.
  • Eğer amaç öğrenmekse hiç corsa gibi peugeot gibi şanzımanı, motoru sıkıntılı araçlarla, masraf çıkarması ihtimali olan araçlarla hiç uğraşmayın. Araç kullanmayı öğrenmek için en iyi otomatik şanzıman CVT dir, aksini kimse iddia edemez, etse bile ispat edemez.

Biz Jazz aldık. 1 yıl oluyor. Kullanımı muazzam keyifli. İçi B sınıfı bir araç için inanılmaz geniş ve kullanışlı. 5 yetişkin + 2 çocuk araca kolayca sığdık mesela. Diz mesafesi vs falan diğer rakipleriyle kıyaslanmaz bile.. Bizdeki full olanı ve vtec motorlu. Sport moduna aldığınızda motor %20 daha fazla güç üretiyor ve otobanda bir c sınıfı araç gibi performans gösterebiliyor. Özetle Honda Jazz'ı şiddetle tavsiye ederim.

Daha çok bilgi için aşağıdaki siteye göz atabilirsiniz.
    hondajazz.blogspot.com
    barış purut'un honda jazz günlüğü
    http://hondajazz.blogspot.com

• aslında 60 bin bandına çıkabilseniz yaris hybrid alın derim. sorunsuz az yakan tam otomatik(e cvt) bir araç. ben hasar kayıtlı buldum aldım kullanıyorum 2.5 senedir çok memnunum araçtan.
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Tarıyı tam otomatik almayın diye okudum, cevaplarda bi garip diyorum bende ya.

• pelstina kullanıcısına yanıt
    CVT ve sorunsuzluk.
    Aynı sekmede olması bile garip.

• Eaglee6 E kullanıcısına yanıt
    Easy tronic sorunlu ayrıca yarı otomatik.maliyeti yüksek yokusta kaçıran vites geçişlerini kıçında hissettiren bir vites türü.bu yüzden uzak durulması gerekenlerin başında gelir

• Bende bi araç bakıyorum ama öyle çok eski olsun istemiyorum. Bi de şimdi fiyatlar çok saçma ve yüksek. Temiz düzgün araçta fazla yok. Ha eski ve sıkıntılı araç çok o ayrı mevzu.

Ben Polo'ya karar verdim dizel almayı düşünüyorum şöyle 70-80 arası temiz bi şey bulursam..

Ama aklım Yariste bir yandan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.